Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#768754 Τα εχει τα χιλιομετρα του δλδ, αν κανεις επισκευη και δεν το αλλαξεις ξανακανε επαναρρυθμιση.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#768756 Προς το παρόν το έριξα σε Stage 1 και δουλεύει ρολόι.

Όταν κι αν χρειαστεί επισκευή βλέπουμε.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#768766 :inlove: :inlove: :inlove: βγάζεις παπούτσια, αλλάζεις βρακί και μετά μπαίνεις μέσα....κι ας χαλάει όσο θέλει

Άβαταρ μέλους
By sknipper
#769441 Καλό χρυσό και καταπληκτικό για να το έχω στο σαλόνι μου....
Τόσα σπουδαία κόλπα και χλίδες είναι δυνατόν να μην έχει δερμάτινα καθίσματα;;; Τόσα λεφτά δίνω ας σκοτώσουν και μια αγελάδα, θα φάω όλες τις μπριζόλες, το δέρμα τι θα το κάνουν;;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#769445 Είναι κόλπο για να τσιμπήσουν οι vegan, LGBTQ+++, teslisti

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Καλό χρυσό και καταπληκτικό για να το έχω στο σαλόνι μου....
Τόσα σπουδαία κόλπα και χλίδες είναι δυνατόν να μην έχει δερμάτινα καθίσματα;;; Τόσα λεφτά δίνω ας σκοτώσουν και μια αγελάδα, θα φάω όλες τις μπριζόλες, το δέρμα τι θα το κάνουν;;

Γιατί να έχει δερμάτινα καθίσματα; Από τα χειρότερα υλικά για σαλόνι. Καίει το καλοκαίρι, είναι κρύο το χειμώνα, γλιστράει με ρούχα, κολλάει στο δικό σου δέρμα, συν το βάρβαρο του να κάθεσαι σε τομάρι πτώματος (η τροφή είναι άλλο πράγμα προφανώς). Είχε πρόσφατα το Evo ένα σχετικό άρθρο γνώμης: https://www.evo.co.uk/opinion/204911/th ... r-trousers
Άβαταρ μέλους
By dimik
#769780 Για αυτό βγήκαν τα θερμαινόμενα και ψυχομενα καθίσματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimik έγραψε:Για αυτό βγήκαν τα θερμαινόμενα και ψυχομενα καθίσματα.

Εχει βγει και συνθετικο "δερμα"
Το προτιμω, απο το να καθομαι σε δερμα ζωου, οπως σωστα λεει κι ο Διας
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:
Γιατί να έχει δερμάτινα καθίσματα; Από τα χειρότερα υλικά για σαλόνι. Καίει το καλοκαίρι, είναι κρύο το χειμώνα, γλιστράει με ρούχα, κολλάει στο δικό σου δέρμα, συν το βάρβαρο του να κάθεσαι σε τομάρι πτώματος (η τροφή είναι άλλο πράγμα προφανώς).

συν δυσκολη και ακριβη συντηρηση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
alexandros.K έγραψε:
dimik έγραψε:Για αυτό βγήκαν τα θερμαινόμενα και ψυχομενα καθίσματα.

Εχει βγει και συνθετικο "δερμα"
Το προτιμω, απο το να καθομαι σε δερμα ζωου, οπως σωστα λεει κι ο Διας

Συνθετικο η οχι εχει τα ιδια μειονεκτηματα. Ειναι ζεστο η κρυο αναλογα την εποχη, ιδρωνεις και γλυστρας.
Γιατι σε κατι με τοσα μειονεκτηματα να προσθεσεις και εξτρα εξοπλισμο για να διορθωσεις ενα μονο μειονεκτημα, δεν το καταλαβαινω.

Χωρια το κοστος και του δερματος και της ψυξης/θερμανσης του.

μου θυμιζει την ρηση "μπελαδες δεν ειχαμε και μπελαδες βαλαμε" :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#769816 υποψιν οτι το συνθετικο ειναι μακραν πιο αντοχης απο το γνησιο δερμα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#769818 Και πολύ εύκολο σε συντήρηση/καθάρισμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#769824 Μέση θερμοκρασία εσωτερικού αυτοκινήτου κατά την διάρκεια του γκρικ σαμμερ: τετραψήφιος βαθμός κελσίου.

Ποιά δέρματα τώρα, φορέστε και λυκρα κολάν τότε για να το συνδυάσετε. Και πετάξτε και καμιά γαρδουμπα στο κάθισμα του συνοδηγού να γίνεται. :eat:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#769831 Γμσετα πεταμένες εδώ κι εκεί οι Μ750 στο λιοπυρι

edit: άλλαξα μπουζί problem solved από οτι φαίνεται και το παρακολουθώ για καμιά βδομάδα αν επανέλθει θα αλλαχθούν και οι πολλαπλασιαστες, τα προηγούμενα κράτησαν 14000 χλμ,

Το διαφορικό άρχισε την φασαρία πάλι 1 χρόνο μετά την ανακατασκευή, ο μηχανικός μου είπε να πάω να μου ξαναλλαξει κορώνα κλπ δωρεάν καθώς δίνει ένα χρόνο εγγύηση για τις επισκευές του. Για τον έλεγχο και τα μπουζί δεν μου πήρε λεφτά.

< >