Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
42%
1
8%
2
17%
0
N/A
1
8%
0
N/A
1
8%
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By lotusrenault
#768368 Φαινόταν από εχτές ότι το μονοθέσιο του Αλόνσο έχει δυνατότητες σε αυτή την πίστα και με αυτές τις συνθήκες. Ρε Οκον αγόρι μου έλεος... Να δούμε πόσοι θα φιλήσουν τον τοίχο των πρωταθλητών αύριο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#768369 Μαξ αρχιδατος σε ολο το κουολι, ταχυτατος αλανθαστος.
Γρια τι να πουμε, ακομα σε κορυφαιο επιπεδο αλλα και με τεραστια καυλα-παθος να οδηγει, να ανταγωνιζεται.

Σαινθ, πηγε να βγει 2ος και ακομα ντριφταρει στην εξοδο του τελευταιου S...

Για τον Αλεζι τι να πω, του μαμησαμε τρεις αγωνες, του μαμησαμε και αυτον ηδη.
Πραγματικα κριμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Yugo_para_siempre έγραψε:Μαξ αρχιδατος σε ολο το κουολι, ταχυτατος αλανθαστος.
Γρια τι να πουμε, ακομα σε κορυφαιο επιπεδο αλλα και με τεραστια καυλα-παθος να οδηγει, να ανταγωνιζεται.

Πραγματικα κριμα.

Τον Σεμπ ξεχασες Yugo :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Geo f1 έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Μαξ αρχιδατος σε ολο το κουολι, ταχυτατος αλανθαστος.

Πραγματικα κριμα.

Τον Σεμπ ξεχασες Yugo :s_tongue

Ο Σεμπ εριξε 1+ δευτερο στον ομοσταυλο, ηταν φονεας, απλα δεν πηγαινε αλλο το τουτουνι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#768375 Γκεακο πέσε για ύπνο και μην προκαλείς τον G . Δεν έχει κλείσει χρόνος από τότε που ξεπρηστηκες.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#768376 Άνετη νίκη φερσταπεν και στη ferrari θα χτυπάνε την κεφαλα τους που χάνουν έδαφος,πάλι καλά για αυτούς έκανε βλακεία ο Πέρεζ και έχασε αρκετές θέσεις.

O Alonso ας προσέξει τι θα κάνει,είναι στην βρώμικη πλευρά.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Sijune21 έγραψε:Άνετη νίκη φερσταπεν και στη ferrari θα χτυπάνε την κεφαλα τους που χάνουν έδαφος,πάλι καλά για αυτούς έκανε βλακεία ο Πέρεζ και έχασε αρκετές θέσεις.

Τι σχέση έχει ο Πέρεζ; Και γιατί να χτυπάνε το κεφάλι τους;
Ισα ισα Περεζ και Μαξ τους θελουν ψηλά να κόβουν βαθμούς από τη Mercedes που είναι ουσιαστικά η αντίπαλος μας για φέτος.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Sijune21 έγραψε:Άνετη νίκη φερσταπεν και στη ferrari θα χτυπάνε την κεφαλα τους που χάνουν έδαφος,πάλι καλά για αυτούς έκανε βλακεία ο Πέρεζ και έχασε αρκετές θέσεις.

O Alonso ας προσέξει τι θα κάνει,είναι στην βρώμικη πλευρά.
Μετά την εκκίνηση θα είναι στην 1η θέση πάντως
Άβαταρ μέλους
By g8777
#768385 Ο ίδιος ο Αλόνσο φρόντισε να οριοθετήσει την χτεσινή εμφάνιση σε ρεαλιστική βάση.
Αλλά άντε πες το αυτό σε Γκεακους.

Ζντουμφ!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#768387 E, ναι. Μα τα λέγαμε και τις προάλλες, οι Αλπίν έχουν σημαντικές απώλειες από quali -> αγώνα.

Αφενός αυτό, και αφετέρου σήμερα μιλάμε μάλλον για dry συνθήκες, οπότε θα υπάρξει λιγότερος χώρος για τα μαγικά του Οβιέδου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#768389 Από το "οπότε" και κάτω μπορούμε ανετότατα να συνοψίσουμε το φαινόμενο Φερνάντο Αλόνσο , όχι τόσο ως προς τον οδηγό καθαυτον ( τελευταία φορά που βρέθηκε στην μπροστινή σειρά εκκίνησης : 2012 , τελευταία Νίκη στον Καναδά : 2006. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο) όσο στην αιθαλομίχλη hoaxes, wishful thinking και good old ανίκητης ηλιθιότητας με την οποία τον περιβάλλουν οι ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΊ αγοραστές του.
Πα ρόλα αυτά αναγνωρίζω το ασίγαστο πάθος του για νίκη :inlove: , ελπίζω σήμερα να μη σηκώσει πόδι από το γκάζι ούτε να πρυτανεύσει η λογική του κατά την εκκίνηση. :eat:

Θα μου πεις αυτό θα ευνοήσει την ferrari , και δεν το θέλει σε καμία περίπτωση. :lol: Τι να κάνει και ο φουκαρας , :( αφού έτσι θα εξακολουθούν να αγοράσουν οι πιο πιστοί οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#768390 g βγαζεις μια ξυνιλα μωρε...Ποποοοοοοοο
Μη χαρουμε λιγο για το καμαρι..

https://www.formula1.com/en/latest/vide ... 38493.html

Ας στριψουν 1-2, να καθυστερησει λιγο τον Σαινθ για να ειναι ενα ηρεμο βραδυ.
Δυστυχως δε θα τον δω τον αγωνα ζωντανα.

Ενδιαφερον θα εχει οταν ο Ρασελ περασει τις Haas και φθασει πισω απο τον τιμ μειτ του. Πιστευω να εχουμε ωραια μαχη... :iconcool:
Περεζ και Λεκλ πρεπει να ανεβουν λογικα γρηγορα την καταταξη..Μεχρι να κολλησουν μεταξυ τους...?
Ο Λεκ με φρεσκαδουρα :shifty: μοτερ πρεπει να πεταει σημερα...Ξεζουμισμα 110% προβλεπεται
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Από το "οπότε" και κάτω μπορούμε ανετότατα να συνοψίσουμε το φαινόμενο Φερνάντο Αλόνσο , όχι τόσο ως προς τον οδηγό καθαυτον ( τελευταία φορά που βρέθηκε στην μπροστινή σειρά εκκίνησης : 2012 , τελευταία Νίκη στον Καναδά : 2006. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο) όσο στην αιθαλομίχλη hoaxes, wishful thinking και good old ανίκητης ηλιθιότητας με την οποία τον περιβάλλουν οι ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΊ αγοραστές του.
Πα ρόλα αυτά αναγνωρίζω το ασίγαστο πάθος του για νίκη :inlove: , ελπίζω σήμερα να μη σηκώσει πόδι από το γκάζι ούτε να πρυτανεύσει η λογική του κατά την εκκίνηση. :eat:

Θα μου πεις αυτό θα ευνοήσει την ferrari , και δεν το θέλει σε καμία περίπτωση. :lol: Τι να κάνει και ο φουκαρας , :( αφού έτσι θα εξακολουθούν να αγοράσουν οι πιο πιστοί οπαδοί.

Πραγματικά πολύ σκληρό μήνυμα, αλλά νομίζω και το να είσαι δίκαιος, είναι σκληρό εξ ορισμού.

Δυστυχώς ήμουν έξω βόλτα χθες και δεν είδα τις κατατακτήριες, πέρα από κάποια λεπτά στα κλεφτά που έβαλα το ERTFLIX στο κινητό. Καθώς ανοίγω το app, βλέπω βροχή και χαμό και τον Αλόνσο στα ψηλά. Είχα δει όμως όλα τα δοκιμαστικά. Αναμενόμενη η θέση του Μαξ, όπως και του Ισπανού. Απογοήτευση ο Εκλέρ.

Και ένα σχόλιο για πέρσι αλλά και για τη φετινή χρονιά μέχρι τώρα. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν πέρσι δεν είχε κλαπεί το πρωτάθλημα από τον Χάμιλτον, ε; Θα ήταν τώρα καβάλα στο άλογο ο Μαξ (όπως και είναι) και πιθανόν θα είχε πολύ λιγότερους haters από όσους έχει σήμερα. Αντί να κερδίσουν οπαδούς, κέρδισαν εχθρούς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Πραγματικά πολύ σκληρό μήνυμα, αλλά νομίζω και το να είσαι δίκαιος, είναι σκληρό εξ ορισμού

Παιδί μου ηρέμησε, σιγά μη μου κάνεις και μήνυση. :lipsealed:

Εξάλλου δεν είχα εσένα στο μυαλό μου όταν το έγραφα. :innocent: