Μόνο εγώ αυτά.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

g8777 έγραψε:Αφήνω αυτό εδώ ως έναυσμα για γόνιμο διάλογο.
Μόνο εγώ αυτά.
Giuseppe Busso έγραψε:g8777 έγραψε:Αφήνω αυτό εδώ ως έναυσμα για γόνιμο διάλογο.
Μόνο εγώ αυτά.
Επίτιμο μέλος του Dieselgate
NickTG έγραψε:Εγώ άλλο δεν κατάλαβα.
Γιατί το DSG και ο διλιτρος turbo είναι εξ'ορισμού πιο προηγμένη τεχνολογία από το υβριδικό σύστημα της Toyota?
Επίσης πως τα διαφορετικά υλικά στο ταμπλό αυξάνουν την πιθανότητα να χαλάσει κάτι?
saxon_747 έγραψε:Μου φαίνεται ότι μπερδεύετε την ποιότητα με την πολυτέλεια και τον σχεδιασμό.Δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα πει ότι κάνει καλύτερο και πιο άνετο ταξίδι με Qasqai από ότι με X1, GLA, Q3 πχ?
dimik έγραψε:saxon_747 έγραψε:Μου φαίνεται ότι μπερδεύετε την ποιότητα με την πολυτέλεια και τον σχεδιασμό.Δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα πει ότι κάνει καλύτερο και πιο άνετο ταξίδι με Qasqai από ότι με X1, GLA, Q3 πχ?
< >
dimik έγραψε:1.8 hybrid 122 άλογα 2.0tfsi 200 ποιος κινητήρας λες να πρέπει εξ ορισμού να είναι πιο πολύπλοκος για να βγάζει την αντίστοιχη ιπποδύναμη και ποιος είναι πιο πιθανό να εμφανίσει βλάβη; Δεν θες 2 λίτρο βάλε τον 1.5 με τα 150.
Το DSG δε με το CVT η μέρα με την νύχτα ως προς την λειτουργία, 2 συμπλέκτες ηλεκτρονικά ελεγχομενοι vs τεχνολογία σκούτερ δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε.
< >
, κατι παθαινουν οταν ερχεται ο λογαριασμος . Αλλα τί να πουν; Απλα επαναλαμβανουν το αφηγημα του ντιλερ.So let's start this by saying - My M340i has been AMAZING to own thus far.It's gorgeous.
It's beyond-my-expectations powerful.
The speed and power has easily been underrated by my estimations.
For me, it's the perfect blend of automotive prowess, driving dynamics, and modern technology & features.
![]()
But here comes my first mechanical gremlin... I noticed multiple drops of oil............. and the most-likely candidate would be my rear-diff seal(s).
Car is only 7 months into ownership, with ~6,000 miles on it.
UPDATE TO THE REAR DIFF LEAK: So I went to my service appointment at the dealer, who confirmed that it actually isn't the seals on the rear-diff, but the rear-diff casting itself that is slowly leaking.
My case appears to be leaking also, 4500mi will monitor.
Update: took it in clearly explained the symptoms and how to repeat it, same as yours.
They disagreed and said its the fill plug, I went to my purchasing dealer 2hrs away and left it 2 days.
Picked it up tonight and it leaks exactly the same. The anger is real.
Update, diff didn't resolve problem. A new car in inventory also exhibited the problem. BMW is reviewing and devising a solution.
[color=#FF0000]Had the same problem. Took it to the dealer and they replaced the rear differential. So far, no more spots on the garage floor.
[/color]
My car has 1.5K miles on it and the rear diff is leaking.
Mines doing it again unsure why, sigh
Same problem here with only 1200 miles
Alright, hope this thread isn't dead. Did anyone solve this problem in the end?
Mine is still leaking after rechanging the fluid at the dealership. They said it's from the breather hole at the top of the differential and that I shouldn't worry about it because it is minimal and it can't cause damage to the differential. They even gave me a report from BMW about the problem, so it seems like they are aware of it. I'll post it here so you guys can read it as well.
kostis20 έγραψε:Έλα ντε. Το κιβώτιο της Corolla είναι πλανητικό με γρανάζια και το λέει e-cvt. Καμία σχέση δεν έχει με το κλασικό των σκούτερ.dimik έγραψε:1.8 hybrid 122 άλογα 2.0tfsi 200 ποιος κινητήρας λες να πρέπει εξ ορισμού να είναι πιο πολύπλοκος για να βγάζει την αντίστοιχη ιπποδύναμη και ποιος είναι πιο πιθανό να εμφανίσει βλάβη; Δεν θες 2 λίτρο βάλε τον 1.5 με τα 150.
Το DSG δε με το CVT η μέρα με την νύχτα ως προς την λειτουργία, 2 συμπλέκτες ηλεκτρονικά ελεγχομενοι vs τεχνολογία σκούτερ δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε.
< >
Καλά σοβαρά τα γράφεις τώρα αυτα?![]()
![]()
![]()
Τι σχέση εχει το Hybrid τις Τoyota με τα σκούτερ? Καταρχήν δεν είναι καν CVT....Κάπου τα εχεις μπερδέψει...
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:saxon_747 έγραψε:Μου φαίνεται ότι μπερδεύετε την ποιότητα με την πολυτέλεια και τον σχεδιασμό.Δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα πει ότι κάνει καλύτερο και πιο άνετο ταξίδι με Qasqai από ότι με X1, GLA, Q3 πχ?
< >
Σου γράφει για ποιότητα και εσύ επιμένεις για το ποιο κάνει καλύτερο ταξίδι.
Δημητρο έχεις ανάψει τσεκ εντζιν.
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]