kostis20 έγραψε:dimik έγραψε:kostis20 έγραψε:Εχει τρέλη οδική συμπεριφορά και κράτημα όμως...![]()
![]()
![]()
![]()
@dimik Ο ενδοιασμός μου είναi στο οτι δίλιτρο Α3 είναι πολύ ακριβότερο ,αν βγαίνει ακόμα.
Τέλος πάντων προφανώς και οι επιλογές των ευρωπαϊκών είναι περισσότερες αλλά μη συνεχίζεις να συγκρίνεις αυτοκίνητα που δεν είναι ανταγωνιστικά μεταξύ τους.
Το 1000 golf το εγραψα σαν παράδειγμα.
Συγκρίνω αυτοκίνητα ίδιου ή παρόμοιου segment με παρόμοιους κινητήρες σε χωρητικότητα και έκανα σύγκριση κυρίως ως προς την τεχνολογία τους και πως αυτή μεταφράζεται στον δρόμο.
Η τιμή είναι κάτι άλλο που εκτός από μάρκετινγκ και πλασάρισμα ως premium συμπεριεχει και τεχνολογία, R&D, υλικά κοκ.
< >
Καλά συγκρίνεις οτι σε βολεύει .Αυτοκίνητα με 15000 ευρώ στη τιμή είναι ανταγωνιστικά ?Άμα το πάμε ετσι και οι Ιάπωνες εχουν το GTR που πατάει οτι βρει μπροστά του ή μήπως δεν εχει τεχνολογία και αυτό?
Επίσης το ίδιο ισχύει και για τη corolla που γράφεις και ξαναγράφεις .Η τεχνολογία που εχει το υβριδικό σύστημα είναι 10 χρόνια μπροστά απο οποιοδήποτε Golf A3 και σειρα 1.
Χωρίς να χαλάει.
Σου προσφέρουν 2 εταιρείες μια ιαπωνική και μια γερμανική ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο; Ναι
Σου προσφέρουν ίδιου κυβισμού κινητήρες; Ναι
Φταίω εγώ αν η μία διαλέγει τον δρόμο του υβριδικού με CVT και η άλλη του τούρμπο με διπλοσυμπλεκτο και κοστίζει παραπάνω;
Είναι πιο αξιόπιστο το πρώτο; Φυσικά δεν διαφωνεί κάνεις με αυτό
Είναι καλύτερο επειδή είναι πιο αξιόπιστο; Όχι απαραίτητα, πρώτα από όλα γιατί δεν τους ενδιαφέρει όλους πρωτίστως η αξιοπιστία.
Σίγουρα όμως είναι πιο πολυτελές και πιο γρήγορο το 2ο εις βάρος της αξιοπιστίας.
Τώρα να μπούμε σε λογικές όλα τα γερμανικά μένουν στον δρόμο όταν πωλούνται εκατομμύρια αυτοκίνητα καταλαβαίνεις ότι είναι ανόητο.
Σχετικά με τα υβριδικά συστήματα θα δείξει το μέλλον, πάντως με κάτι Civic Hybrid 10ετιας που χρειάζονται μπαταρίες τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα από ότι μου έλεγε ο μηχανικός μου, τόσο γιατί το κόστος είναι μεγάλο 4ψηφιο όσο και γιατί η αντιπροσωπεία δεν σου δίνει εγγύηση αν δεν τις εγκαταστήσει αυτή με το ανάλογα πολλαπλάσιο κόστος.
< >

αλλα και οσον αφορα τη χρηση για την οποια προοριζοταν, πραγμα το οποιο δεν εγινε λογο μεγαλου χρονου παραδοσης (βασικα αοριστου χρονου παραδοσης) και της προσφορας που ετρεχε για την σειρα 1 (πρακτικα ιδια τιμη μεταξυ τους χωρις τα εξτρα), και την οποια ειχα για ενα ολοκληρο ΣΚ, μετα βεβαιοτητας σας λεω οτι προκειται για δυο εντελως διαφορετικα αυτοκινητα (οπως αντιστοιχα και με Α3, Α-class)...μια απο τις βασικες διαφορες ειναι και η χαοτικη αισθηση ποιοτητας που αποπνεει η 1 σε σχεση με την κορολα.