Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
g8777 έγραψε:Μιλάμε για ντιπ Ελληνιολη. Κατουράει όπου βρει.
Εικόνα
:s_sarcastic
Ελπίζω μόνο να κατουράει δλδ. :lipsealed:

Καλά, δεν ξέρει να διαβάζει; :hmmm:
Εικόνα
:s_laughat

Καλοπούλητο! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#767886 Talisman τα χαριζουν δε τα πουλανε, άπατα πηγαν, οποτε συμφερει να κατεβασει καποιος Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#767891 οντως ειναι παρα πολυ φθηνα,το εχω παρατηρησει και εγω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:Εντωμεταξύ έχει περάσει ένας χρόνος, μας έχει παρουσιάσει την δουλειά του και ακόμη να ανεβάσει τιμοκατάλογο με τις χρεώσεις των υπηρεσιών του! Με ανησυχεί μόνο η εξειδίκευση στα Clio. Καλό αμάξι δεν λέω, αλλά να έχουμε και καμιά επιλογή ακόμη :lol:
Καλοτάξιδο dimviii! :thumbsup:

ξεχασα να απαντησω σε αυτο.
Παιδες ενα πειραμα κανω να δω εαν θα βγει.Δεν ειμαι επαγγελματιας,απλα πηρα ενα κλιο παραπανω μιας και τα γνωριζω πλεον πολυ καλα,και να δω τι κερδος μπορει να αφησει , σε ποσο χρονο θα πουληθει κλπ.
Εαν αργει να πουληθει,η δεν αφηνει ενα κερδος που να αξιζει ολο το τρεξιμο,προφανως δεν θα το επαναλαβω.
Οποιος χρειαστει βοηθεια σε κατι αντιστοιχο εδω ειμαι να του πω τα βηματα απο την αρχη μεχρι το τελος,τι να προσεξει για να μην εχει τρεχαματα με τα χαρτια κλπ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#767898 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά.
markvag έγραψε:
bibendum έγραψε:Φέρε ένας talisman SW να χωρέσουμε την φαμίλια

:rtfm: :rtfm:

ΕΜΠ1 άμεσα :inlove: :inlove: , μόνο σε SW βέβαια... :inlove: :inlove: Έχει κάτι ωραία με φουλ εξοπλισμό στο mobile.de... :inlove: LED φώτα, φουλ τα πάντα :inlove: 1,6d 130ps, μια χαρά είναι :inlove:

ΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΘΕΣ :protest:
Αυτόματο όμως, παραβλέπω τα κουσούρια του :inlove:
Στην χειρότερη ένα μεγκάν4 sw 130ps edc

Ή ένα τέτοιο :inlove: :inlove: :inlove:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324061706-renault-espace

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#767900 Ντίμη, καθότι ήμουν παραλία όταν ανέβασες τις δημοσιεύσεις, τις διάβασα προσεκτικά και τις απόλαυσα... Ωραία εμπειρία φίλε μου :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά.
markvag έγραψε:
bibendum έγραψε:Φέρε ένας talisman SW να χωρέσουμε την φαμίλια

:rtfm: :rtfm:

ΕΜΠ1 άμεσα :inlove: :inlove: , μόνο σε SW βέβαια... :inlove: :inlove: Έχει κάτι ωραία με φουλ εξοπλισμό στο mobile.de... :inlove: LED φώτα, φουλ τα πάντα :inlove: 1,6d 130ps, μια χαρά είναι :inlove:

ΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΘΕΣ :protest:
Αυτόματο όμως, παραβλέπω τα κουσούρια του :inlove:
Στην χειρότερη ένα μεγκάν4 sw 130ps edc

Ή ένα τέτοιο :inlove: :inlove: :inlove:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324061706-renault-espace

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Εκπέμπουμε ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος σύντροφε Alain :inlove:

Με την εξαίρεση του EDC, που θα πρέπει είτε να με αναγκάσεις με χρήση βαρέως οπλισμού να δώσω τα λεφτάκια μου και να βγάλω τα ματάκια μου, είτε να μου βρεις κάποιον άλλον να το πληρώνει :lol: :lol:

Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ, Espace και Scenic τελευταίας γενιάς επίσης γ@μ@νε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#767967 Η αλήθεια είναι πως θα ήταν χρήσιμοι δύο οδηγοί από τον dimviii

Ο ένας σχετικά με το τι ελέγχουμε πριν την αγορά ενός μεταχειρισμένου και ο άλλος να αφορούσε τα βασικά βήματα για την εισαγωγή του από το εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#767982 Παντως ελαφρως οφ τοπικ, θα ηθελα να συνταξιδεψω με Dim οδικως ομως απο Βαλκανια να του φυγει η γκαντεμια να δει τι σημαινει θετικη αυρα :shifty: :lol:
Dim είμαι δικός σου για ανεπαναληπτο ταξίδι :lol: , αν θες εσυ κατεβαζεις Clio εγω Μερκ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#767991 Τώρα διάβασα τα του ταξιδιού, απολαυστικός όπως πάντα, σε έκανα και εικόνα να τα χώνεις παντού και γελάω μόνος μου. Καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι και αυτό, πολύ όμορφο!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε:Τώρα διάβασα τα του ταξιδιού, απολαυστικός όπως πάντα, σε έκανα και εικόνα να τα χώνεις παντού και γελάω μόνος μου. Καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι και αυτό, πολύ όμορφο!

< Note >

ευχαριστω Δημητρο! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Thomas_C200K έγραψε:Παντως ελαφρως οφ τοπικ, θα ηθελα να συνταξιδεψω με Dim οδικως ομως απο Βαλκανια να του φυγει η γκαντεμια να δει τι σημαινει θετικη αυρα :shifty: :lol:
Dim είμαι δικός σου για ανεπαναληπτο ταξίδι :lol: , αν θες εσυ κατεβαζεις Clio εγω Μερκ :iconcool:

μακαρι να ξανατυχει ρε Θωμα!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:Η αλήθεια είναι πως θα ήταν χρήσιμοι δύο οδηγοί από τον dimviii

Ο ένας σχετικά με το τι ελέγχουμε πριν την αγορά ενός μεταχειρισμένου και ο άλλος να αφορούσε τα βασικά βήματα για την εισαγωγή του από το εξωτερικό.

μολις βρω χρονο θα κατσω να γραψω σχετικα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Ντίμη, καθότι ήμουν παραλία όταν ανέβασες τις δημοσιεύσεις, τις διάβασα προσεκτικά και τις απόλαυσα... Ωραία εμπειρία φίλε μου :thumbsup:

ωραια ηταν,απλα ειχε αρκετο χτυποκαρδι με τους 3μπουρδελους. :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
axel12p έγραψε:Η αλήθεια είναι πως θα ήταν χρήσιμοι δύο οδηγοί από τον dimviii

Ο ένας να ανεβαίνει Γερμανία και ο άλλος να κατεβαίνει από Γαλλία.
Με τις αυτοκινητάμαξες... :shifty: