Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:
Σε περιοδους wfh ειχα αγχος μην με ψαξει καποιος οταν ημουν τουαλετα για να μην του δωσω δικαιωμα να πει οτι χαζευω. Επαιρνα τον αλλον που τον περιμενα να κανει κατι για να προχωρησω την δουλεια μου και μου ελεγε "ελα μλκ ειμαι σουπερ μαρκετ θα το δω σε λιγο"

Αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση.

Την Πεμπτη το πρωι με το που κατεβαινω Ντισελντορφ και ανοιγω το τηλεφωνο,με παιρνουν 3 πελατες τηλεφωνο.
Ενω ειχαμε κανει το λαθος με το τραινο,ενω ειχαμε το αγχος να προλαβουμε, πηρα τους πελατες μου τηλεφωνο.Κια τους 3,και εδωσα εκεινη την ωρα τις παραγγελιες στην εταιρια με βαιμπερ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#767537 σημερα πηγα και το εκανα αυγο.Πλυσιμο μεσα εξω μηχανες αποκατω,κερακια,αλλαγη λαδια φιλτρο λαδιου.
Πηγα και εκανα και εμπρος πισω τα λαστιχα,ζυγοσταθμιση μιας και εκανε ενα ψιλο τρεμουλο απο 120-128 και ειμαι ετοιμοπολεμος.
Σαμπα ειμαι ετοιμος. :iconcool: :eat: :metalo: :s_music

υγ πιανουμε με τον λαστιχα συζητηση,και αλλο εφερες μου λεει.Του ειχα παει και τα αλλα για ζυγοσταθμισεις ,εμπρος πισω κλπ
Τωρα το εφερα του λεω Σαββατο μεσανυχτα ηρθα.
Ελα ρε μου λεει παραλιγοθα συναντιομασταν,την προηγουμενη εβδομαδα ημουν Ντισελντορφ,εφερα ενα capture της γυναικας μου.Πως πηγε το ταξιδι απο που ηρθες μου λεει.
Απο Βαλκανια του λεω,μια χαρα
Εγω ηρθα απο Ιταλια και εφαγα μαμησι μου λεει ,πολυ μποτιλιαρισμα,πολλοι Γερμανοι ειχαν διακοπες ( 3ημερο? κατι τετοιο μου ειπε),και γινοταν χαμος,εφαγα τα απιστευτα μποτιλιαρισματα.
Ειχε γεμισει η εθνικη ηλεκτρικα που ειχαν μεινει λογω του οτι καθομασταν σταματημενοι για ωρες. :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
dimviii έγραψε:Σαμπα ειμαι ετοιμος. :iconcool: :eat: :metalo: :s_music

Πήγαινε Κροατία με τον Σερφ. Εγώ θα έχω ένα τετρακίνητο Vitara από αύριο, θες να τα στήσουμε στις κροκάλες;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#767545 Ενας χρηστικος οδηγος εισαγωγης αυτοκινητου απο το εξωτερικο ( πχ Γερμανια) θα ηταν πολυ χρησιμος στο σαητ σου Ντιμσαμπα. Θα πεσει το αναλογο edit βεβαια ( πχ. "τριμπουρδελος", "μαλακομαγνητης" , " μαζουτ" :thumbsdown: ) αλλα και παλι δεν θα αφαιρεσει κατι . :s_no

Κανε μια προσφορα στον Ντιμη ντε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:G τα "χριστοκαντηλα" να τ αφησεις γιατι αφηνουν μια χροια λαικης οργης.

+1
ετσι οπως ειναι το κειμενο,αλλιως καθολου.
Μερικα πραγματα ειναι αδιαπραγματευτα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#767697 Απολαυστικό κείμενο, ελπίζω να συνεχίσει η εισαγωγή από Γερμανία για να γελάμε εμείς οι υπόλοιποι! Να το χαρείτε και καλοπούλητο το λευκό!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#767759 Εντωμεταξύ έχει περάσει ένας χρόνος, μας έχει παρουσιάσει την δουλειά του και ακόμη να ανεβάσει τιμοκατάλογο με τις χρεώσεις των υπηρεσιών του! Με ανησυχεί μόνο η εξειδίκευση στα Clio. Καλό αμάξι δεν λέω, αλλά να έχουμε και καμιά επιλογή ακόμη :lol:
Καλοτάξιδο dimviii! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#767767 ευχαριστω HF και axel12p :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
bibendum έγραψε:Φέρε ένας talisman SW να χωρέσουμε την φαμίλια

:rtfm: :rtfm:

ΕΜΠ1 άμεσα :inlove: :inlove: , μόνο σε SW βέβαια... :inlove: :inlove: Έχει κάτι ωραία με φουλ εξοπλισμό στο mobile.de... :inlove: LED φώτα, φουλ τα πάντα :inlove: 1,6d 130ps, μια χαρά είναι :inlove:

Και μόνο manual, γιατί το διπλοσύμπλεκτο της Renault που φοράνε αυτά, μάλλον θα με κάνει να αρχίσω τα γαλλικά... :lol: