- 13 Ιουν 2022, 01:22
Geo f1 έγραψε:Το hold positions δεν ειναι εντολη δλδ?
Μαλιστα.
Και ο Νορρις μετα δηλωνει αυτο?
Lando Norris accepted the team orders put in place by McLaren but said that he would have easily passed his teammate Daniel Ricciardo if he had a rebellious phase and ignored the team orders at the end of the Azerbaijan Grand Prix.
Ο Περεζ ο ιδιος δηλωσε οτι δεν ειχε ρυθμο και καλα εκανε η ομαδα αλλα ο ριππερ ηθελε μαχη...Με την μια φερραρι εξω να ρισκαρουν? Για ποιο λογο? Για να μην γραψει μετα στο φορουμ ο sparticle για team orders.
Γιαννη στις εντολες στον Μποτας δεν σε θυμαμαι να ποσταρες κατι επι τουτου...Σε ενοχλουν μονο του Χορνερ?
Που σημερα ειδικα δεν ειχαμε καμια εντολη.
Δεν με ενοχλουν καθολου οι team orders. Το εχω πει πολλακις.
Με ενοχλει η υποκρισια. Το να λεμε οτι η Αυστρια του 2002 ηταν κατι αλλο, μονο και μονο γιατι καποιοι μισουν τον Σουμαχερ (επειδη ετυχε χρονολογικα να διαδεχθει τον Σενα).
Εγω πιστευω οτι χωρις team orders λοιπον ο Verstappen δεν θα περνουσε ουτε στην Ισπανια, ουτε στο Μπακου.
Το οτι ειχε καλυτερο ρυθμο δε μου λεει τιποτα. Οπως λεει κι ο ripper για τη McLaren, που τηρουσε ισες αποστασεις (βλ Τουρκια 2010 σε αντιστοιχο παραδειγμα).
Λοιπον, ειναι το Νο1 του Χορνερ, ειναι ο ευνοημενος, ολες οι στρατηγικες ειναι δικες του, ολες οι αβαντες ειναι για αυτον, για αυτον τον λογο εφυγε ο Ricciardo, για αυτον τον λογο πατωσαν οι rookies, για αυτον σχεδιαζει ο καλυτερος σχεδιαστης στην ιστορια της F1, για αυτον αλλαζουν κανονες μες στο τριημερο, για αυτον αλλαξανε κανονες και στον τελευταιο γυρο του τελευταιου αγωνα του πρωταθληματος.
Οποιος δεν βλεπει αυτο το σμμπρωξιμο, μαλλον κοροιδευει τον εαυτο του, παντως οχι εμας.
ΥΓ: Απλη αριθμητικη: Τα 3 που εριχνε στον γυρο στον Perez, συν τα 2,1 που εχασε ο Villeneuve απο τον Fontana, συνολο 5,1 να τ’ αφησω;
Γιάννης Δ