Δεν θυμαμαι το ονομα,αλλα πιο κατω ειδα και αλλα ρεστ με το ιδιο ονομα,αλλα μαλλον ηταν αλυσιδα.
Τρια πιατα φαγητο και ενα γλυκο 52 ευρω.Χαλαλι ομως γιατι ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο.Δεν το περιμενα να πω την αληθεια.
Την πλοηγηση την εχει αναλαβει η γυναικα.
Μου λεει να πεταχτουμε λιγο στην Βιεννη,εστω μια βολτα στα γρηγορα.
Ξεχασε το της λεω, εχουμε να κανουμε αλλα 600-700 χλμ μην φτασουμε φυτιλια στην Ουγγαρια κατα τις 12 το βραδυ,γιατι εχουμε αλλα 1350 χλμ αυριο και ειναι πιο δυσκολα χλμ με τελωνεια μπλοκα κλπ.
καλα μου λεει.
Σε καποια φαση πριν τη Βιεννη βλεπω αρχιζει και πυκνωνει η κινηση.
Ρε συ παμε καλα της λεω?
Ναι μου λεει καλα.
Μετα απο λιγο βλεπω μπροστα μου φαναρι.
Ρε συ εχεις μπερδευτει της λεω,στην εθνικη φαναρι?
Ειχε κανει |λογοκρισία|,οταν κατεβηκα για βενζινη,και αλλαξε το προορισμο με κατευθυνση το κεντρο της Βιεννης
Τελος παντων κανουμε μια γρηγορη βολτα,φαγαμε καμια ωρα δλδ,και συνεχιζουμε για Ουγγαρια.
Ουγγαρια η χωρα για να δοκιμαζεις Βειρον.
Δεν ειδα βουνο,μια απεραντη ευθεια,ολες οι στροφες στριβουν με 400.Ποιοτητα σφαλτου επιπεδου Γερμανιας.
Μπραβο τους.Επιθετικοι λιγο στην οδηγηση,κολλαγαν απο πισω εκβιαζωντας τα προσπερασματα,αλλα δεν μασαμε καθοτι σε αυτα στην Ελλαδα πιανουμε κορυφη.
Φθανουμε Σεγκεντ κατα τις εντολες του Θωμα,βρισκουμε ξενοδοχειο 50 ευρω με παρκινγκ λεει.
Το βρισκουμε δεν βλεπω γκαραζοπορτα απο εξω.
Μπαινουμε μεσα,του λεω που ειναι το γκαραζ,μου λεει ενας Ουγγρος παππους με πατεριτσες εξω στο δρομο.
Γραφεις παρκινγκ του λεω στο μπουκινγκ.Ε ναι εχει στο δρομο απο εξω ξαναλει.
Θελω κλειστο του λεω(καταλαβε μετα απο 15 λεπτα μιας και τα Αγγλικα του δεν ηταν καλα)
Α μου λεει κλειστο εχει 5 ευρω μου λεει.
Δεν με πειραζει,που ειναι να το βαλω μεσα.
Με στελνει 100 μετρα πιο περα σε μια πυλωτη πολυκατοικιας που την εχουν κλεισει με πορτες με τζαμι,που ανοιγουν υδραυλικα.Ειχε πληκτρολογιο απο εξω εβαζες τον κωδικο,ανοιγαν οι πορτες και το εβαζες μεσα.
Παλι καλα γιατι ηταν αργα και ουτε κουραγιο ειχα να ψαξω για κατι αλλο,αλλα και ουτε εξω ηθελα να το αφησω,μιας και δεν ειχε ασφαλεια για κλοπη.

αν οχι μην το πεις στην συζυγο