Τόσες ώρες για μία φωτιά που ξεκίνησε μεσημέρι, δίπλα στον αστικό ιστό και κινήθηκε μέσα σε άλλον και εξαπλώθηκε τόσο;
RMX3363
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν αυτό ήταν πρόβα τζενεραλε για την έναρξη της αντιπυρικης περιόδου, δεν μου φάνηκε καλή.
Τόσες ώρες για μία φωτιά που ξεκίνησε μεσημέρι, δίπλα στον αστικό ιστό και κινήθηκε μέσα σε άλλον και εξαπλώθηκε τόσο;
RMX3363
Αν λάβεις υπόψη το ότι μπήκε από το καθεστώς για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το Loverdartis, δε θα την αξιολογούσα ούτε θετικά ούτε αρνητικά.
Θερμό προβλέπεται το καλοκαιριTapatalk
Καιγόμαστε κάθε χρόνο, και κάποιοι επιμένουν πως το πρόβλημα είναι ποιος κυβερνάει.
Συνεχίστε.
Hellenic tifosi έγραψε:Βέβαια εντελώς άλλη πυκνότητα δάσους στη Βαρυμπόμπη φαντάζομαι
Ναι, σαφώς. Το δάσος ήταν πυκνότατο, και η φωτιά έκαιγε σε τουλάχιστον 2 βασικές φάσεις και για αρκετές ημέρες.
Anonymous Founder έγραψε:Μια χαρά κουβέντα γινόταν, μέχρι που ήρθαν τα κομματικά σχόλια από τους γνωστούς.
Καιγόμαστε κάθε χρόνο, και κάποιοι επιμένουν πως το πρόβλημα είναι ποιος κυβερνάει.
Συνεχίστε.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω σε τι κατάσταση ήταν οι αυλές τους από ξερόχορτα και κατά πόσο είχαν αντιπυρικά συστήματα και τα σπίτια ασφαλισμένα.
Γιατί είναι αυτο που λες, έχουμε τα κομματικά σκυλιά από όλες τις πλευρές να κατηγορεί ο ένας τον άλλο τα οποία πάντα μιλάνε εκ του ασφαλούς.
Δεν μου φαίνεται πολύ έτοιμος ο μηχανισμός.
Υποτίθεται ότι μετά τα περσινά πήραν κάποια μαθήματα.
RMX3363
Fiat Panda 7,6l/100km
Μόλις μπήκε το καλοκαίρι και η Δυτική Μακεδονία ενισχύει τους συναδέλφους στην Αττική με 5 υδροφόρα οχήματα, ομάδα πεζοπόρου και Κρόνο.
Στα υδροφόρα μπήκαν διπλά πληρώματα, να αποφευχθούν οι καθημερινές μετακινήσεις.
Άμα περιμένει η Αττική τις ενισχύσεις από το.. βορρά, φαντάζομαι τι έχουν να περιμένουν οι πιο απόμακρες περιοχές όταν ξεσπάσει κάτι.