UnHaCkAbLe έγραψε:The Ace έγραψε:Περιφερειακός Κατεχάκη σήμερα το πρωί, πηγμένος όσο δεν πάει, λόγω ατυχήματος 3 (ή μπορεί και 4) αυτοκινήτων στο ύψος της Καισαριανής, χωρίς θύματα μάλλον αν και είδα 2-3 νοσοκομειακά. Πιθανολογώ λόγω χιονιού κάποιος γλύστρησε και έφυγε με τα 4 στην εφαπτομένη προς τη μπαριέρα, καθώς οι μπαριέρες στο ρεύμα προς Ηλιούπολη είχαν φτάσει στο άλλο ρεύμα για σχεδόν 15 μέτρα
Αυτό που δεν λες όμως είναι ότι το πήξιμο ήταν στο άλλο ρεύμα και όχι στο ίδιο ρεύμα με αυτό που έγινε η καραμπόλα. Και τα ζώα να έχουν φτάσει την ουρά μέχρι την Ηλιούπολη, επειδή επιβραδύνουν για να δουν τι έχει γίνει.
Με κάτι τέτοια πάντως, πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι 3 στους 5 που κυκλοφορούν στο δρόμο το πρωί, απλά ψ....αρμενίζουν, ότι έχουν βγει για βόλτα. Δεν γίνεται να βιάζεσαι να πας στη δουλειά σου και να σταματάς για να δεις τι έγινε στο άλλο ρεύμα πόσο μάλλον όταν ήδη έχεις φάει πάνω από 20 λεπτά να πηγαίνεις βήμα σημιωτόν μέχρι να φτάσεις σε εκείνο το σημείο. Μου φαίνεται αδιανότη καφρίλα ρε πστ μου!
Και στα δύο ρεύματα είχε πήξιμο, το ξέρω αφού είμασταν ακίνητοι προς Ηλιούπολη για κανά 20λεπτο (μέχρι να μαζέψουν τα αυτοκίνητα, να ρίξουν χώμα στα λάδια κλπ). Πάντως στο άλλο ρεύμα είδα ένα Citroen (μάλλον C4) με ελαφρώς στραπατσαρισμένη μούρη να είναι στην άκρη, και κάποια πλαστικά κομμάτια στο δρόμο, δηλαδή δεν ήταν ότι απλώς οι οδηγοί σταμάταγαν να δουν τι έγινε, πιθανολογώ ότι κάποια κομμάτια από τα αυτοκίνητα που μπλέχτηκαν πετάχτηκαν στο άλλο ρεύμα και χτύπησαν τον δύστυχο με το Citroen, και έπρεπε και αυτός να βγει από την μέση του δρόμου....