- 02 Ιουν 2022, 16:44
BARHonda έγραψε:Για το ρεαλιστικό της υπόθεσης, με βάση τις προηγούμενες εκλογές, πόσα/ποια κόμματα έχουν την δυνατότητα για αυτοδύναμη κυβέρνηση?
H δημοκρατία και οι εκλογές δεν είναι μόνο ποιος θα βγει κυβέρνηση.
Anonymous Founder έγραψε:BARHonda έγραψε:Για το ρεαλιστικό της υπόθεσης, με βάση τις προηγούμενες εκλογές, πόσα/ποια κόμματα έχουν την δυνατότητα για αυτοδύναμη κυβέρνηση?
Αυτοδύναμη, μπορεί και κανένα. Δεν είναι πραγματικό το δίλημμα αν θέλεις την γνώμη μου. Θα μπορούσα να συζητήσω λόγω των ελληνικών εκλογικών νόμων, πως δεν έχει νόημα να ψηφίζεις κάτι που δεν θα μπει στην Βουλή. Αλλά μέχρις εκεί. Δεν (θα έπρεπε να) ψηφίζουμε απαραίτητα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία.
Μια χαρά έχει νόημα να ψηφίσεις κάτι μικρότερο.
Επίσης, θα έπρεπε να τιμωρούμε (μέχρις ανυπαρξίας) κόμματα που έχουν αποδεδειγμένα βεβαρυμένο παρελθόν. Ούτε αυτό δεν κάναμε, άρα δεν υπάρχει και πολιτική κάθαρση στην χώρα. Τα μνημόνια δεν ήρθαν μόνα τους, κάποιοι τα προκάλεσαν. Ε, όλοι αυτοί θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους, όχι να κυβερνάνε.
Συμφωνώ απολύτως, ιδίως με το Bold. Την δική μου ψήφο άνθρωποι που αποδεδειγμένα είναι ψεύτες, απατεώνες και λαμόγια δεν πρόκειται να την πάρουν.
Ένα σημείο μόνο για το αν έχει νόημα να ψηφίσεις μικρότερα κόμματα, αν δεν τα ψηφίσει κανείς, ποτέ δεν θα βγουν. Είναι λίγο φαύλος κύκλος...
Προσωπικά, βλέπω σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ποιο κόμμα με εκφράζει και πράττω ανάλογα. Δεν κοιτάω αν έχει πιθανότητες να βγει κυβέρνηση, να βγει στη βουλή, κτλ... Αυτό το κοιτάω μόνο αν είμαι μεταξύ παραπάνω του ενός...
BARHonda έγραψε:Το ρωτάω για να δείξω ότι αυτό που έγραψε ο 224v έχει μία βάση. 1000% να μην ξαναψηφίσουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά τι μας μένει για να γίνει κυβέρνηση?
Κάτι θα μείνει... Δεν με αγχώνει αυτό, όταν χρειάστηκε, μια χαρά έκαναν και κυβερνήσεις συνεργασίας, οικουμενικές, κτλ...
224v έγραψε: Εχετε την εντύπωση ότι όλοι αυτοί που δεν σας κάνουν σαν πρόσωπα στη βουλη η την κυβέρνηση, θα δεχθουν να στηρίξουν πρόσωπα σε άλλη κυβέρνηση???
.
Αν φάνε μαύρο και δεν βγουν στη βουλή, ας κάνουν ότι θέλουν...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>