Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
17%
1
8%
1
8%
0
N/A
5
42%
0
N/A
1
8%
1
8%
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#765550 Η παράβαση είναι τόσο οφθαλμοφανης που θα την σφύριζε ακόμα και ο μακαρίτης ο Ανέστης ο Βλάχος με το γυάλινο το μάτι.

Τώρα γιατί δεν υα δοθεί ποινή το γνωρίζουμε όλοι πλέον.
Άβαταρ μέλους
By g8777
uncle_nontas έγραψε:Κανένα πρόσχημα δεν κρατούσε. Όργια γίνονταν, που είναι κ ο λόγος που τους αντιπαθεί όλος ο κόσμος και έχουν ελάχιστες συμπάθειες. Γνώση των επερχόμενων κανονισμών από πριν , παράνομα συστήματα που άλλαζαν παρκ φερμε ρυθμίσεις on the move που έμειναν νόμιμες για ένα χρόνο (!), και και και. Τέλος πάντων,για να μην παρεξηγηθω κ γιατί είναι κ χαζή κουβέντα που κακώς συνέχισα, δεν τα γράφω στη λογική "ναι αλλά κ εσείς τότε...". Κ όπως ειδες, είπα χωρίς περιστροφές ότι σήμερα πρέπει να πέσει ποινή. Επειδή είναι οφφτοπικ τα υπόλοιπα, αν ενοχλεί ας διαγραφεί.

Όπως μου είχε πει και ο γέρο :shifty: - Κόρτο.
Μην γίνεσαι Γκεακος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#765556 Όταν δεν έχει τι να πει γράφει αυτο .
Πάμε παρακάτω.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#765559 Επίσης να θυμίσω ότι και ο τσεκο είναι under investigation .Αυτό έπρεπε να σας νοιάζει πιο πολύ για τη νίκη. Παλι μόνο τον Μαξ αναφερετε. Έτσι απλή υπενθυμιση

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
uncle_nontas έγραψε:Κανένα πρόσχημα δεν κρατούσε. Όργια γίνονταν, που είναι κ ο λόγος που τους αντιπαθεί όλος ο κόσμος και έχουν ελάχιστες συμπάθειες. Γνώση των επερχόμενων κανονισμών από πριν , παράνομα συστήματα που άλλαζαν παρκ φερμε ρυθμίσεις on the move που έμειναν νόμιμες για ένα χρόνο (!), και και και. Τέλος πάντων,για να μην παρεξηγηθω κ γιατί είναι κ χαζή κουβέντα που κακώς συνέχισα, δεν τα γράφω στη λογική "ναι αλλά κ εσείς τότε...". Κ όπως ειδες, είπα χωρίς περιστροφές ότι σήμερα πρέπει να πέσει ποινή. Επειδή είναι οφφτοπικ τα υπόλοιπα, αν ενοχλεί ας διαγραφεί.
Για δώσε κάποια παραδείγματα για αυτά τα παράνομα συστήματα…
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
BARHonda έγραψε:
Έλα ρε συ BARhonda τώρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#765565 Όταν βλέπεις TeamLH ξέρεις τι θα διαβάσεις.
:D

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
uncle_nontas έγραψε:
BARHonda έγραψε:
Έλα ρε συ BARhonda τώρα.
Κοίτα, εάν θες να γράφεις κάτι και να σε παίρνουμε σοβαρά, να φροντίζεις να το υποστηρίζεις με ντοκουμέντα τότε, ειδικά όταν κατηγορείς ομάδα για παράνομα συστήματα

Είμαι στο κατώφλι των 2ων -άντα, η μνήμη μου με εγκαταλείπει, μπορεί να έχω ξεχάσει. Βοήθησέ με να θυμηθώ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#765567 Αυτές οι ποινές είναι για να εφαρμόζονται σε κάτι παρτάλια στυλ Μαζεπιν, Τσόντα, Αλόνσο κλπ

Τώρα θα την μάθουμε την ΦΙΑ ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
BARHonda έγραψε:εάν θες να γράφεις κάτι και να σε παίρνουμε σοβαρά, να φροντίζεις να το υποστηρίζεις με ντοκουμέντα τότε, ειδικά όταν κατηγορείς ομάδα για παράνομα συστήματα

Έχω δείξει αρκετή καλή θέληση τελευταία για να μου γράψεις παπαρίτσες τέτοιου στυλ.
DAS λοιπόν. Και μην επιχειρηματολογήσεις, δε χρειάζεται για τα αυτονόητα. Έχουν αναλυθεί σε όλον τον κόσμο.
Επίσης μια που χρησιμοποιείς πληθυντικό, αν είστε πολλοί αυτοί που δε με παίρνετε στα σοβαρά, να φύγω τότε ρε παιδί μου. Να μείνετε οι δέκα άνθρωποι σε όλη τη χώρα που το θεωρείτε νόμιμο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
uncle_nontas έγραψε:
BARHonda έγραψε:εάν θες να γράφεις κάτι και να σε παίρνουμε σοβαρά, να φροντίζεις να το υποστηρίζεις με ντοκουμέντα τότε, ειδικά όταν κατηγορείς ομάδα για παράνομα συστήματα

Έχω δείξει αρκετή καλή θέληση τελευταία για να μου γράψεις παπαρίτσες τέτοιου στυλ.
DAS λοιπόν. Και μην επιχειρηματολογήσεις, δε χρειάζεται για τα αυτονόητα. Έχουν αναλυθεί σε όλον τον κόσμο.
Είσαι σοβαρός τώρα; Αυτό που στέλναν τα σχέδια στη FIA για έγκριση και τους έλεγε η FIA εντάξει προχωρήστε;

Κατάλαβα

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, νόμιζα ότι θα ανέφερες κάτι σοβαρό

Συνέχισε να δείχνεις καλή θέληση