Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
17%
1
8%
1
8%
0
N/A
5
42%
0
N/A
1
8%
1
8%
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By ripper
#765502 Πάντως μου φάνηκε περίεργο που δεν τράβηξε η Mercedes τον Russel μέσα στον αμέσως επόμενο γύρο.Αν και γενικά ο Norris ήταν πιο γρήγορος.
Περίεργο ήταν που ξύπνησαν και οι δικοί μας επίσης, συνήθως παίρνουν έναν υπνάκο μέσα στον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#765503 https://youtu.be/Jjw1x6xQo7s?t=339

Εδω παντως που το εχασε ο Νορρις στην εισοδο και ειπε ο Ντι Ρεστα και Κροφτυ για πεναλτυ, αυτο δεν επεσε.
Οκ δεν ειναι ιδια περιστατικα αλλα στο βρεγμενο μπορει να ειναι πιο ελαστικοι.
:roll:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#765505 Καραμπινάτο πέναλτι ήταν αυτό και δικαίως διαμαρτυρηθηκαν οι υπόλοιποι τότε. Πέρυσι βέβαια οι κανονισμοί είχαν γίνει λάστιχο έτσι κι αλλιώς.
Υποτίθεται ότι φέτος συμμαζευουν τα ασυμμάζευτα. (βλέπε SC rules, SPA case κτλ)
Οπότε καλά θα κάνουν να το ξεκαθαρίσουν.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Geo f1 έγραψε:https://youtu.be/Jjw1x6xQo7s?t=339

Εδω παντως που το εχασε ο Νορρις στην εισοδο και ειπε ο Ντι Ρεστα και Κροφτυ για πεναλτυ, αυτο δεν επεσε.
Οκ δεν ειναι ιδια περιστατικα αλλα στο βρεγμενο μπορει να ειναι πιο ελαστικοι.
:roll:

Φοβερη αναλυση, μπραβο Γιωργο!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#765509 :lol:

Ακριβώς ίδια περίπτωση όμως, φαίνεται απ το onboard. :s_sarcastic

Δεν καταλαβαίνω πάντως την Λίμπερτι. Οι φοράδες φροντίζουν να το χάσουν από μόνες τους,δεν χρειάζεται να προβαίνουν σε τέτοια καραγκιοζιλικια υπέρ του Μαξ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#765511 Και οι 2 είναι under investigation άρα θεωρητικά μπορούμε και 1-2 :shifty: Αν φυσικά δεν επικρατήσει πάλι η μπόχα και το κάτουρο
Άβαταρ μέλους
By g8777
#765517 Δεν υπάρχει περίπτωση νσ μήν τηρηθούν οι κανόνες Γκρεο.

Άρθρο 87 παρ 7:

Όταν οδηγός ομάδας με κύριο χορηγό ενεργειακό ποτό εξέρχεται του πιτ στοπ και η πίστα είναι το Μονακό για την αγωνιστική περίοδο 2022 τότε μπορεί να κάνει ό,τι του καυλώσει.

Κορτο μην ξενυχτήσεις περιμένοντας να αλλάξει το αποτέλεσμα, σαν εμένα εψες.

:s_sorry
Άβαταρ μέλους
By edmond
#765518 Γκεάκο, εσυ που τα βρίσκεις όλα στο νετ, βρες και πόσταρε εδω και το ονμπόαρντ του 33, που πατά ξεκάθαρα την κίτρινη στην έξοδο του πιτ λέιν.
Τι δεν φαίνεται καθαρά που δεν το βλέπεις εσύ και μόνο εσύ;
Γκεάκο, αρχίζεις και χορνερίζεις....

Υγ. Κατακαημένε λεκλέρ, κάποια στιγμή νόμιζα ότι δεν επιτεθόσουν στην τουλίπα μπροστά σου γιατί ήσουν σίγουρος ότι θα φάει κανα πέναλτυ.
Oh wait :s_hang

ΥΓ2 Πότε ήταν που ξηλώσαν επί τόπου τον 33(κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις στα προσώπατα) για να ανέβει ο κίμαρος πάνω στο πόντιουμ;
Α ρε μπέρνι
Α ΡΕ ΜΠΕΡΝΙ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#765521 Στη Cota επειδή είχε πατήσει λιγο το κέρμπ. Από τότε τον πολεμούσε η Φια...
Φοβερο προσπέρασμα ήταν. Φοβερό τουι του μπαμπά Γιος μετα

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#765522 Πάντως είναι φοβερό που ο Μαξ τρέχει μόνος του φέτος στην ουσία και δεν έχει καθαρίσει από τώρα το πρωτάθλημα. Οι της Φερράρι αποδεικνύονται σαν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητές τον Αύγουστο και φαπα από τον Σεπτέμβρη.

Σήμερα έδειξε ένα στατιστικό και έλεγε ότι ο λεκλερ έχει 4 νίκες στην καριέρα του. Αν η νίκη δεν σου έχει γίνει συνήθεια σαν οργανισμός δεν είναι δυνατόν να πας στο επόμενο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#765525 Το έκλεψε θέση περνώντας μέσα από τα κερμπ, το λες "είχε πατήσει λίγο το κερμπ"??
Όχι, πες μου για να ξέρω σε τι ύφος να μιλάω από εδώ και μπρος, φα μείζονα ή ελάσσονα δλδ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
edmond έγραψε:Το έκλεψε θέση περνώντας μέσα από τα κερμπ, το λες "είχε πατήσει λίγο το κερμπ"??
Όχι, πες μου για να ξέρω σε τι ύφος να μιλάω από εδώ και μπρος, φα μείζονα ή ελάσσονα δλδ.
Εικόνα

Tapatalk