< >
< >
Μα να του έχω ανάψει όλα τα πράσινα φώτα να κάνει κίνηση και αυτός να κάνει πλάκα με συναδέλφους για μένα;
Τι περιμένεις από καγκουροελληνες, πεσμένοι κώλοι, μπάκες και μαμακηδες
Cosmonaut21 έγραψε:
Τι κάνουμε;
Cosmonaut21 έγραψε:Ας γράψω και γω τι ''τραβάω'' το τελευταίο διάστημα να το βγάλω από μέσα μουΤίποτα δεν κάνεις ...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές . Δλδ χαλαστηκε επειδή μπορεί να πήρε χαμπάρι ότι ο φίλος σου σου είπε χωσου ? Που οι γυναίκες μεταξύ τους μας κουτσομπολευουν μέχρι τέρμα εκεί που δεν πάει άλλο ?![]()
Είναι μια κοπέλα στη δουλειά η οποία εδώ και κανα μήνα φερόταν πολύ ''φιλικά'' απέναντί μου.
Συνέχεια ερχόταν δίπλα μου για απορίες ή ''απορίες'' πάνω στο πρότζεκτ, μου έκανε ματάκια, νάζια κλπ, έριχνε ιδέες για να πάμε για καφέ, φαγητό. Όποτε ερχόταν δίπλα μου ακουμπούσε το χέρι ή την πλάτη, έπεφτε σχεδόν όλη πάνω μου.
Πρώτη φορά έτυχε να μου συμβεί αυτό και συνέβαινε μόνο μεταξύ μας αυτό ενώ είμαστε ένα ολόκληρο team στα γραφεία.
Βγήκαμε και μια φορά έξω όπου θεώρησα ότι πήγε πολύ καλά, χωρίς όμως να γίνει κάτι αφού λόγω του ότι εργαζόμαστε όλη μέρα δίπλα δίπλα μαζί με άλλους και ήταν πρώτη φορά που μιλάγαμε για να γνωριστούμε καλύτερα θεώρησα πως ήταν νωρίς.
Και εκεί μου πέταγε σπόντες μεταξύ άλλων πως οι άλλοι στο γραφείο είναι πιο μικροί και ανώριμοι (έχουμε την ίδια ηλικία), πως έχω ωραίο βλέμμα και διάφορα άλλα. Το άλλο πρωί ήρθε χαρούμενη λέγοντας πόσο ωραία ήταν και πως πρέπει να το επαναλάβουμε.
Εγώ τώρα σαν καλός μ.....ας σχεσάκιας έχοντας μια άλλη διάθεση όλο το μήνα και αφού είχα μείνει με την εντύπωση ότι ταιριάζουμε κιόλας πολύ, τηηηηηηηνννν πάτησα.
Προχθές μου κάνει νόημα ένας φίλος και συνάδελφος την ώρα της δουλειάς του στυλ ''χώσου''και εκείνη πρέπει να το πήρε χαμπάρι και να χαλάστηκε.
Χθες πιάσαμε μια συζήτηση τελικά το πρωί όπου μου μίλησε σε έντονο ύφος λέγοντας πως έχουν παρεξηγηθεί οι καλοί της τρόποι και πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι με οποιονδήποτε από τη δουλειά. Πως ποτέ δε με ήθελε για γκομένο όπως και κανέναν άλλο από κει μέσα και ότι έχει πολλούς άντρες φίλους.
Και ρωτάω εγώ τώρα που για πρώτη φορά έχω δαγκώσει έτσι τη λαμαρίνα χωρίς να έχει γίνει κιόλας κάτι.
Τι κάνουμε; (Πως την πάτησα εγώ έτσι) Γελάστε ελεύθερα μαζί μου.
bujinkan έγραψε:Τέλος.Τα είπες όλα.panos2171 έγραψε:Γιατί πάντα να πρέπει να έχεις την ικανότητα να διαβάσεις τι μπορεί να θέλει η κάθε πικραμένη εκείνη τη στιγμή;
Ελλεεινηδες τι περιμένεις ? Όταν ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν πώς να ξέρουμε εμείς ?
Την πέφτεις ? Είσαι λιγουρης
Δεν την πέφτεις ? Είσαι αδερφή
Είσαι ευγενικός και σωστός ? Να μωρέ είσαι καλό παιδί αλλά....
Είσαι αλάνι και μάγκας ? Είσαι αγριανθρωπος ......
Άντε βγάλε άκρη τώρα ....
< >
EDDIE_147 έγραψε:https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/8722108/kriti-chaniotis-pige-stin-ekklisia-gia-vaftisi-kai-efyge-gabros

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες εποχές, γιατί εντάξει ο Θεόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, και ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά κι όλοι μιλούσαν για τη Γιάννα. Μια σχέση, δηλαδή, που την είχαμε σφυρηλατήσει –γιατί ήταν μια σχέση αποδοχής και ισορροπημένη-, ξαφνικά είχε φύγει.
Αυτό, συν το θέμα της υγείας μου όταν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όταν σου έρχεται κάτι πρέπει να έχεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις. Το να πεις αμέσως «χωρίζω”, όχι, πράγματι περάσαμε μια τέτοια δυσκολία. Αλλά για να λέγομαι ακόμα Γιάννα Αγγελοπούλου το ξεπεράσαμε», δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια η Γιάννα Αγγελοπούλου.

1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]