Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
elteo έγραψε:Έχει βελτιωθεί πολύ η αυτονομία ενώ είναι σε standby mode με data, location, bluetooth ανοικτά. Δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα. Ενώ πριν με την kit kat την ρουφούσε την μπαταρία.

Ισχύει αυτό που λες. Standby ακόμα και με όλα ανοιχτά δεν καίει τίποτα. Πχ όλο το βραδυ στον ύπνο τρώει 3-4%. Στην κανονική χρήση όμως καμία διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#76368 Εμένα εχθές το βράδυ στις 2 μετά από restart μπήκε σε flight mode με τη μπαταρία στο 94% και στις 9:30 το πρωί είχε πάει στο 87%. Μάλλον πάω ξανά για reset....

< G μου
Άβαταρ μέλους
By elteo
#76373 Kάτι που δεν μου άρεσε στην λολιποπ είναι που δεν βλέπεις με τι ταχύτητα τρέχεις στα data πχ G, H, H+ κτλ ... :hmmm:

edit:
Things to know after the Lollipop update:

Network type indicators not shown in roaming mode - Google modified network indicator behavior in Lollipop. In KitKat, you were shown the network type (H/E/4G etc) even when in roaming mode; Lollipop only shows an 'R' symbol over the network strength indicator.

H Q που έχω δουλεύει σε roaming. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#76399 Αυτο σκέφτηκα κι εγώ. Cosmote και Vodafone που χρησιμοποιώ δείχνει κανονικά. Και μάλιστα η ένδειξη(E,G,H,3G) είναι με μικρότερο και νομίζω πιο κομψό γράμμα σε σχέση με την Kit Kat.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#76416 Runtastic Pro, OfficeSuite Pro 8 free στο amazon :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
JasonLouk έγραψε:Runtastic Pro, OfficeSuite Pro 8 free στο amazon :thumbsup:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By corsair
JasonLouk έγραψε:Runtastic Pro, OfficeSuite Pro 8 free στο amazon :thumbsup:

να τετοια κάνετε εδω μέσα και μετα οι ΙΚΕδες μας λενε γύφτους... :x :thumbsdown:

Ακου κει τζαμπα... να πλερωκετε ΡΕ! :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
The Ace έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Ανοίγω έναν φάκελο με αρχεία MP3, πατάω ένα για να παίξει και παίζει μόνο αυτό. Πώς μπορώ να τα βάζω να παίζουν όλα, με τη σειρά; Θέλει συγκεκριμένο πρόγραμμα ή διαφορετικό χειρισμό από μέρους μου; Ευχαριστώ!

Βγαίνεις απέξω στο folder, κρατάς πατημένο πάνω στο folder και επιλέγεις "Αναπαραγωγή όλων"

Ευχαριστώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#76540 Το κινητο της :inlove: (Optimus G) μαλλον πλεει τα Ισθμια, οποτε ψαχνουμε για νεο μεχρι 300 ευρω...

Επικρατεστερος υποψηφιος: https://www.skroutz.gr/s/4930126/Huawei-Ascend-P7-16GB.html

Εχουμε να προτεινουμε κατι καλυτερο; :hmmm:

Οποιος πει για Μοτο G να τον παρει τηλεφωνο ο Γκεο για τεχνικες αποριες. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#76543 πρεπει να εισαι τουλαχιστον ΘΥΜΑ για να δωσεις 250 ευρω για αυτο το κινητο (για το χαβαι λεω)
Άβαταρ μέλους
By g8777
popolaros έγραψε:πρεπει να εισαι τουλαχιστον ΘΥΜΑ για να δωσεις 250 ευρω για αυτο το κινητο (για το χαβαι λεω)

elaborate

Geo το G2 δεν αρεσει. :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#76553 Προχώρει άφοβα. Εκτός του ότι είναι από τα πιο όμορφα android που κυκλοφορούν, έχει και καλή υποστήριξη και ειναι και καλοφτιαγμένο. Στα λεφτά του και για γυναίκα δύσκολα θα βρεθεί καλύτερο. Εκτός αν βάλετε ένα 70αρι παραπάνω και πάρετε ενα G3. A το μόνο θεμα του Χαβάι είναι η μπαταρία. Δεν διεκδικεί και πρωτιά αυτονομίας.