Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
mirage έγραψε:Δεν θυμάμαι να υπήρχαν όρια όταν ήμουν φοιτητής στο Πολυτεχνείο. Ίσα ίσα που υπήρχαν καθηγητές που καυχιοταν πως περνούσαν μόλις το 5% των φοιτητών.
Αλλα μπορει να άλλαξαν απο τοτε τα πράγματα. Ελπίζω δηλαδή να άλλαξαν.

+ ενας παλαβος που διορθωνε υπο την επηρεια. Δεν εξηγειται αλλιως να βλεπεις μια λιστα με βαθμους του στυλ
2.3
1.8
3.4
0.7
και παει λεγοντας, ανω του 5 πουθενα. Και να εχει σημειωσει ως περασμενους το 0.7 και το 2.3 πχ :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Red Garland έγραψε:Να σου πω εγώ τι γίνεται όταν υπάρξεις πελάτης επί πληρωμή σε πανεπιστήμιο.
Σου κάνει μάθημα οικονομετριας μια με μηδέν ικανότητα διδασκαλίας.
Γράφει κάτω από τη βάση όλο το τμήμα γιατί τα θέματα είναι από άλλο γαλαξία.
Γίνεται αυτόματα επιτροπή στην οποία σιωπηλά όλοι περνάμε με προβιβάσιμο βαθμό because the pelatakia
have given us 6.500 euros/head, and we want happy pelatakia. :iconcool:
Σε μάστερ επί πληρωμή πάντως και μετά από κόντρα με καθηγητή με "πρωτοποριακες" μεθόδους gamifying learning,
έστειλα mail στον πρόεδρο του τμήματος, βαθμολογησα ανάλογα τον καθηγητή στο τέλος του 6μηνου (προφανώς όχι μόνο εγώ) = είχε αλλάξει ο καθηγητής όταν πήρα ξανά το μάθημα, γιατί φυσικά δεν πέρασα μετά τον καυγά.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
mirage έγραψε: Ίσα ίσα που υπήρχαν καθηγητές που καυχιοταν πως περνούσαν μόλις το 5% των φοιτητών.

Δεν πήγαιναν μετά στην επιτροπή που λέει ο Μαλτέζος να τους κάνουν τη μούρη κρέας;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
dimik έγραψε:
Red Garland έγραψε:Να σου πω εγώ τι γίνεται όταν υπάρξεις πελάτης επί πληρωμή σε πανεπιστήμιο.
Σου κάνει μάθημα οικονομετριας μια με μηδέν ικανότητα διδασκαλίας.
Γράφει κάτω από τη βάση όλο το τμήμα γιατί τα θέματα είναι από άλλο γαλαξία.
Γίνεται αυτόματα επιτροπή στην οποία σιωπηλά όλοι περνάμε με προβιβάσιμο βαθμό because the pelatakia
have given us 6.500 euros/head, and we want happy pelatakia. :iconcool:
Σε μάστερ επί πληρωμή πάντως και μετά από κόντρα με καθηγητή με "πρωτοποριακες" μεθόδους gamifying learning,
έστειλα mail στον πρόεδρο του τμήματος, βαθμολογησα ανάλογα τον καθηγητή στο τέλος του 6μηνου (προφανώς όχι μόνο εγώ) = είχε αλλάξει ο καθηγητής όταν πήρα ξανά το μάθημα, γιατί φυσικά δεν πέρασα μετά τον καυγά.

< >

Και εμείς το κάναμε αυτό.
Guess what, έγινε πρόεδρος του Μεταπτυχιακού προγράμματος μετά :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Δηλαδή, τι θέλει αυτό το 62%; Να εκλείψει η βία των οργανωμένων ομάδων στους πανεπιστημιακούς χώρους, να μπορούν οι καθηγητές να διδάσκουν άφοβα σε συνθήκες πλήρους ελευθερίας, η εξωτερική εμφάνιση των πανεπιστημιακών χώρων να απαλλαγεί από τις κουρελούδες, τη βρωμιά και από αυτή τη μιζέρια. Ζητούν πολλά;

H κοινωνία θέλει την τάξη στα ΑΕΙ

Όχι βέβαια. Αυτό ακριβώς που ζητάει ο νοικοκύρης, αυτό θα πάρει.
Και απορώ δλδ, μετά το στραπατσαρισμα πάνω στον τοίχο της πραγματικότητας για τους 'αιωνιους φοιτητές" ( μπουχουχουχου) πώς και δεν έχει πέσει στο τραπέζι το μπαλαντέρ.

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:Ίσως να έπαιζε πού και πού θέμα με τις θέσεις σε κάποιες ζόρικες εξεταστικές, μέχρι εκεί όμως.

Ε, αυτή είναι ΙΣΩΣ η μόνη επιβάρυνση στο σύστημα... Κλάιν δηλαδή, το πολύ να πιάσει η εξέταση 1 αίθουσα ακόμα... :lol: Και οι μεταπτυχιακοί οι υποψήφιοι διδάκτορες να κάτσουν 15-20 λεπτά παραπάνω να διορθώσουν κανένα γραπτό...

Βέβαια, μεγαλύτερη επιβάρυνση προκαλούν ορισμένοι καθηγητές που κόβουν για πλάκα και κανείς δεν τους ελέγχει. Θυμάμαι ως επιτηρητής (υπότροφος μεταπτυχιακού στο Πα. Μακ.) να αργούμε να ξεκινήσουμε τις εξετάσεις, γιατί ο καθηγητής είχε χάσει τον λογαριασμό με πόσους έκοψε και γέμισε το πανεπιστήμιο με φοιτητές που ήρθαν να δώσουν για να περάσουν... Καθηγητής γνωστός για χρόνια για το ότι σε έκοβε για πλάκα...

Για αυτήν την πληγή κανείς στην κυβέρνηση ασχολείται; Α, ναι σωστά, οι ΔΑΠίτες περνάνε τα μαθήματα χωρίς καν να δώσουν (χώρια που οι περισσότεροι καθηγητές - ξυράφια είναι ΝΔ), οπότε είναι πρόβλημα άλλου, άρα στα @@ μας. :inlove:

mirage έγραψε: υπήρχαν καθηγητές που καυχιοταν πως περνούσαν μόλις το 5% των φοιτητών.

Αν δεν δεις αποτελέσματα εξεταστικής που πέρασαν 4 σε σύνολο 300+ γραπτών, δεν έχεις νιώσει την ποίηση :inlove: (σε μάθημα του παραπάνω @ρχιδιού)
Άβαταρ μέλους
By pro
#765629 ΜΕ 150 στο έτος, 600 άτομα δίναμε Μαθηματικά 2ου εξαμήνου και περνούσαν 5 με βαθμό 5. Οι υπόλοιποι 0 και 1. Στον τύπο έδωσαν υποχρεωτική άδεια έναν Σεπτέμβριο και μας είπαν δώστε το τώρα, γιατί μετά από 4 χρόνια πάλι. Είχαν γεμίσει όλα τα αμφιθέατρα, οι δε εξετάσεις παρωδία, επιτήρηση ανύπαρκτη. Το ζήτημα είναι γιατί φτάσαμε ως εκεί. Λογικά θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις στον καθηγητή και διόρθωση της βαθμολόγησης, ώστε να περάσει π.χ. το 30%. Αλλά εδώ ξεκινάμε με βάση ότι είσαι απατεώνας, όχι ότι είσαι φερέγγυος, είτε είσαι φοιτητής, είτε δανειολήπτης, είτε, είτε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
markvag έγραψε:Για αυτήν την πληγή κανείς στην κυβέρνηση ασχολείται; Α, ναι σωστά, οι ΔΑΠίτες περνάνε τα μαθήματα χωρίς καν να δώσουν (χώρια που οι περισσότεροι καθηγητές - ξυράφια είναι ΝΔ), οπότε είναι πρόβλημα άλλου, άρα στα @@ μας.

Αυτή η πληγή (κομματικές Hitlerjugend) φεύγει αν τελικά η χούντα του γαμώσογου κάνει ΕΝΑ σωστό πράγμα.
BTW οι φοιτητές όλων των Hitlerjugend* είχαν ιδιαίτερη περιποίηση (από γραμματεία που μπαινόβγαιναν ως ακαδημαϊκό προσωπικό μέχρι καθηγητές).

*όλων όσων ήταν υποκατάστημα κόμματος - κάτι ιδεολόγοι, αναρχικοί κλπ προφανώς έπαιρναν μπάλες.

markvag έγραψε:Βέβαια, μεγαλύτερη επιβάρυνση προκαλούν ορισμένοι καθηγητές που κόβουν για πλάκα και κανείς δεν τους ελέγχει.

Η επιτροπή εκεί; :(
Τίποτα; :( :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
pro έγραψε: Λογικά θα έπρεπε να υπάρχουν επιπτώσεις στον καθηγητή και διόρθωση της βαθμολόγησης, ώστε να περάσει π.χ. το 30%.

:s_sarcastic :s_sarcastic Τί λέει ρε;;; Επιπτώσεις στον καθηγητή;;; :s_sarcastic :s_sarcastic

Είναι απλά τα πράγματα (σε μία φυσιολογική χώρα), όταν έχεις τέτοια ποσοστά αποτυχίας (πρακτικά 100%), σημαίνει πως είσαι αποτυχημένος ως διδάσκων. + -

Δεν γίνεται να είναι ΟΛΟΙ ντουγάνια...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#765678 Εγώ 2 σκηνικά θυμάμαι πιο έντονα. Στην μια περίπτωση εξετάζεται μάθημα του τελευταίου έτους από ζευγάρια καθηγητών όπου είναι καθηγητής με αναπληρωτή και υπάρχουν 2 ζευγάρια. Η μία καθηγήτρια κόβει τους πάντες, με εξαιρετικά εξειδικευμένες ερωτήσεις ( τύπου τι έκδοχο έχει μέσα το Χ εμβόλιο, όχι τι παρενέργειες, σχήμα, αν είναι ζωντανός ιός ή όχι, τι ΕΚΔΟΧΟ). Η άλλη ( που είναι και Η καθηγήτρια του μαθήματος) το ξέρει τι κάνει και αναγκάζεται να τους επανεξετάζει όλους όσους κόβει η πρώτη. Εγώ πέρασα με 5 γιατί ήμουν στην τελευταία πεντάδα της πρώτης και αφού μάλλον τα είχε ήδη χωσει η δεύτερη γιατί μας είχε πάρει το απόγευμα οπότε αφού ρώτησε και λογικά πράγματα ο αναπληρωτής μας πέρασαν με 5 όλους και αφού μας έριξε και την ατάκα "μην το πείτε ούτε του παπά"
Στην δεύτερη περίπτωση, πάω να δώσω μάθημα από τα πρώτα έτη στο πτυχίο. Έχει αλλάξει ο καθηγητής και τα βιβλία από όταν το είχα, έχω βρει βιβλίο από φίλη μικρότερου έτους και έχω διαβάσει. Όλοι δίνουν γραπτά, εμένα με βγάζει έξω να δώσω προφορικά ( είμαστε οι δύο μας στο διάδρομο) . Με ρωτάει τα θέματα που έχει βάλει μέσα ( για να είναι δίκαιος όπως λέει), τα λέω και αν θυμάμαι μου βάζει 8. Στο καπάκι μου λέει, επειδή δεν βρήκα άλλον στο πτυχίο να δίνει το Μάθημα 1( εγώ έδινα το 2) να σε ρωτήσω και τα θέματα που έχω ετοιμάσει για το 1 ? Κάγκελο εγώ, τι να πω , λέω εντάξει και φυσικά 5 χρόνια μετά δεν έχω και φοβερή ιδέα. Και γυρίζει και μου λέει, " για αυτό λέω ότι κανονικά θα έπρεπε όλοι οι φοιτητές στο πτυχίο να ξαναδινετε όλα τα μαθήματα της σχολής από την αρχή, τυχερός είσαι που σου είπα ήδη ότι πήρες 8 πριν".

< Note >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#765682 Τα ως άνω αίσχη βέβαια που απλά πιστοποιούν ότι η ευγενή κάστα των καθηγητών θέλει να βλέπει τα πανεπιστήμια ως μαγαζάκι τους, θα λύνονταν με την αξιολόγηση, η οποία όταν ακούγεται ξαφνικά ξαμολιόνται τα ΟΡΚΣ από τα βάθη της Μόρντορ.

RAN-MOTHER FUCKING-KINGS
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#765683 Αξιολόγηση©, άλλο ένα τοτέμ που είχαμε καιρό να (ξανά)διαβάσουμε. Εμ, λογικό, αφού κυριαρχεί η πνευματική ηγεμονία της αριστεράς στον δημόσιο λόγο, αλίμονο...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#765686 Αξιολόγηση σε τακτικούς καθηγητές. Εκεί που το τρόλινγκ συναντάει την ιδεοληψία και μας δίνει λεκτικά έργα τέχνης. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#765687 Πριν Αλέκος λαλήσει τρεις -->
ξαφνικά ξαμολιόνται τα ΟΡΚΣ από τα βάθη της Μόρντορ

Απροπο στο μεταπτυχιακό είχαμε αξιολόγηση (άγνωστο τι βαρύτητα είχε επί της ουσίας), αλλά συνεχίστε μη σας διακόπτω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#765690 Μόνον αν τα λόγια γίνουν πράξεις, αλλιώς τι αξιολόγηση ήταν αυτή;
Εικόνα
:s_sarcastic

ΥΓ: Αυτός στ'αριστερά έχασε το κεφάλι του γιατί δεν στήριξε τα πάρτι της ΔΑΠ.