Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#765169 Ας γράψω και γω τι ''τραβάω'' το τελευταίο διάστημα να το βγάλω από μέσα μου :s_hang

Είναι μια κοπέλα στη δουλειά η οποία εδώ και κανα μήνα φερόταν πολύ ''φιλικά'' απέναντί μου.
Συνέχεια ερχόταν δίπλα μου για απορίες ή ''απορίες'' πάνω στο πρότζεκτ, μου έκανε ματάκια, νάζια κλπ, έριχνε ιδέες για να πάμε για καφέ, φαγητό. Όποτε ερχόταν δίπλα μου ακουμπούσε το χέρι ή την πλάτη, έπεφτε σχεδόν όλη πάνω μου.
Πρώτη φορά έτυχε να μου συμβεί αυτό και συνέβαινε μόνο μεταξύ μας αυτό ενώ είμαστε ένα ολόκληρο team στα γραφεία.
Βγήκαμε και μια φορά έξω όπου θεώρησα ότι πήγε πολύ καλά, χωρίς όμως να γίνει κάτι αφού λόγω του ότι εργαζόμαστε όλη μέρα δίπλα δίπλα μαζί με άλλους και ήταν πρώτη φορά που μιλάγαμε για να γνωριστούμε καλύτερα θεώρησα πως ήταν νωρίς.
Και εκεί μου πέταγε σπόντες μεταξύ άλλων πως οι άλλοι στο γραφείο είναι πιο μικροί και ανώριμοι (έχουμε την ίδια ηλικία), πως έχω ωραίο βλέμμα και διάφορα άλλα. Το άλλο πρωί ήρθε χαρούμενη λέγοντας πόσο ωραία ήταν και πως πρέπει να το επαναλάβουμε.

Εγώ τώρα σαν καλός μ.....ας σχεσάκιας έχοντας μια άλλη διάθεση όλο το μήνα και αφού είχα μείνει με την εντύπωση ότι ταιριάζουμε κιόλας πολύ, τηηηηηηηνννν πάτησα.

Προχθές μου κάνει νόημα ένας φίλος και συνάδελφος την ώρα της δουλειάς του στυλ ''χώσου'' :lol: και εκείνη πρέπει να το πήρε χαμπάρι και να χαλάστηκε.
Χθες πιάσαμε μια συζήτηση τελικά το πρωί όπου μου μίλησε σε έντονο ύφος λέγοντας πως έχουν παρεξηγηθεί οι καλοί της τρόποι και πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι με οποιονδήποτε από τη δουλειά. Πως ποτέ δε με ήθελε για γκομένο όπως και κανέναν άλλο από κει μέσα και ότι έχει πολλούς άντρες φίλους.

Και ρωτάω εγώ τώρα που για πρώτη φορά έχω δαγκώσει έτσι τη λαμαρίνα χωρίς να έχει γίνει κιόλας κάτι.

Τι κάνουμε; (Πως την πάτησα εγώ έτσι :oops: ) Γελάστε ελεύθερα μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#765184 Της δινεις την προαγωγη και αστη να παει στο καλο.

Την επομενη φορα θα χωνεσαι μονο σε προϊσταμενες. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
Chris έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Τι κάνουμε;

Ξεκινα να στελνεις βιογραφικα :rtfm:

Γιατί; :oops:

g8777 έγραψε:Της δινεις την προαγωγη και αστη να παει στο καλο.

Την επομενη φορα θα χωνεσαι μονο σε προϊσταμενες. :adminpower:

Προαγωγή λίγο δυσκολο.
Έχουμε τον ίδιο βαθμό. Απλά σαν πιο παλιός γνωρίζω παραπάνω πράγματα. Που και πάλι υπάρχουν ανώτεροι για της απορίες. Αυτή σε μένα ερχόταν. Μέχρι πριν 2 μέρες περνάγαμε σχεδόν όλη τη μέρα κολλημένοι :inlove:
Παίδες την έχω πατήσει ξαναλέω πρώτη φορά στη ζωή μου έτσι.
Μήπως να περιμένω να της το πω κάποια στιγμή ή θα γίνει μετά μεγάλο μπουρδουκλωμα; Ή να μη δίνω καθόλου σημασία από Δευτέρα;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#765190 Κοσμοναυτη παιδι μου. :s_empathy

Θα σου μιλησω στη γλωσσα της νεολαιος: :s_yes

Εικόνα

Α, μας αναγνωσκει και ο Νικοπαππας :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
Cosmonaut21 έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:
Chris έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Τι κάνουμε;

Ξεκινα να στελνεις βιογραφικα :rtfm:

Γιατί; :oops:

Cosmonaut21 έγραψε:Εχει γινει μεγάλο μπουρδουκλωμα

Γι'αυτο
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#765208 Εάν μπορείς/αντέχεις, το γυρνάς και εσύ στην τυπικότητα. Αν τσιμπήσει, τσίμπησε. Εάν δεν, τι είχες τι έχασες
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
Cosmonaut21 έγραψε:; Ή να μη δίνω καθόλου σημασία από Δευτέρα;

ΑΥΤΟ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
BARHonda έγραψε:Εάν μπορείς/αντέχεις, το γυρνάς και εσύ στην τυπικότητα. Αν τσιμπήσει, τσίμπησε. Εάν δεν, τι είχες τι έχασες

Aυτο κανε, τυπικα συνεχιζεις να της μιλας οπως της μιλαγες και πριν, μπορει να ξαναβγειτε, αν θελει κατι θα στο πει αλλα λογικα σε εχει βαλει ηδη στο friends zone οποτε πρεπει να την ξεχασεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Cosmonaut21 έγραψε:Και ρωτάω εγώ τώρα που για πρώτη φορά έχω δαγκώσει έτσι τη λαμαρίνα χωρίς να έχει γίνει κιόλας κάτι.

Μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε λέει το βαγγέλιο, αλλά βρε κοσμοναύτη μου τι σας μάθανε εκεί στην Star City, στην Μόσχα; :lol: Θεωρώ ότι έχεις μια Χ ηλικία για να λες ότι είσαι ο μεγαλύτερος στο τμήμα σου. Από μια ηλικία, και κάποιες εμπειρίες και μετά, ο άντρας πρέπει να είναι μαθημένος στα άκυρα και να μην το παίρνει κατάκαρδα. Αυτά είναι για τα 20 σου, όχι τα 30-40-50... Αν είχα μια δραχμή για κάθε άκυρο, θα είχα περιουσία τώρα. :lol: Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό που λέει ο dimik, μια χαρά σχέσεις μπορούν να γίνουν και στην δουλειά, αλλά από ότι λες δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της. Οπότε την ξεχνάς και προχωράς. Από Δευτέρα τυπικός και υπηρεσιακός απέναντί της! Και μην σου κάνει εντύπωση αν αρχίσει να κωλοτρίβεται ξανά μετά από αυτήν την συμπεριφορά σου. ΑΝ συμβεί αυτό, μπορείς να κάνει την κίνησή σου, αλλά μην κατεβάσεις τις άμυνες σου και την πατήσεις! Σε θέλω μάχιμο κοσμοναύτη! Να έχεις πάντα σαν δεδομένο ότι δεν θα πάει καλά για να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο. Αν πάει καλά είναι απλά μια τυχερή συγκυρία και ζήσε το για όσο κρατήσει (αν δεν δημιουργεί πρόβλημα στην εργασία σου προφανώς). Προσωπικά έτσι αντιμετωπίζω τα πάντα στην ζωή πλέον (δεν μιλάω μόνο για σχέσεις). Όταν δεν έχεις υψηλές προσδοκίες, δεν χαλιέσαι αν δεν πραγματοποιηθούν, οπότε ό,τι έρθει καλό είναι. Βέβαια έπρεπε να περάσω τα 40 για να το φιλοσοφήσω έτσι... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#765217 Συμφωνω με Δια. Συνεχισε οπως ησουνα και πριν, και αν σε θελει θα ξαναρθει μονη της