- 26 Μάιος 2022, 18:52
Serf έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Κάλε μου ποπολάρε, για αυτό γίνεται η κουβέντα; Για την δεύτερη φορά που πήγε, για τα ντολμαδάκια;
Η πρώτη φορά που πήγε για να μιλήσει στο κονγκρεσο και να τσαντίσει τον φίλο μας τον Ερντογάν ήταν οκ; Εγκρίνεις;
Και για τη 2η φορά.
Η 1η φορά ήταν για κρατική υπόθεση και ο καθένας μπορεί να την αξιολογήσει πετυχημένη ή μη βάσει της δικής του αντίληψης της κατάστασης. Εσύ την αξιολογείς θετικά και ο popolaros αρνητικά (απ' ότι φαίνεται).
Τη 2η φορά που πήγε για ιδιωτική του υπόθεση πώς την αξιολογείς, δεδομένου ότι έγινε χρήση κρατικής περιουσίας (βλ. πρωθυπουργικό αεροπλάνο);
Εξαρτάται; Ποιον τίμησαν; Τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, ή τον Μητσοτάκη;
Αν ήταν το πρώτο, τότε ορθώς χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος. Αν μιλάμε για το δεύτερο, τότε θα έπρεπε να πάει με άλλο τρόπο.
Εγώ δεν έχω καταλάβει όμως κάτι. Γιατί δεν αφήνετε τον ποπολάρο να εξηγήσει τι εννοεί ο άνθρωπος; Τι διάολο, δεν έχει δίκη του φωνή;
Και κάτι άλλο: ψάχνω σε διαφορά ειδησεογραφικά (BBC, AP, Reuters, DW) και όλα λένε ότι ο Ερντογάν είναι έξαλλος, απειλεί θεούς και δαίμονες κλπ κλπ.
Από την άλλη, ο πάντα φιλικός Ποπολάρος εξηγεί ότι αυτό δεν ισχύει καθόλου, και προτρέπει να πάρω τις πληροφορίες μου απο άλλου.
Από που θα πρότεινες να ενημερωθεί κανείς για το θέμα;