Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#764870 Άρα στο πρώτο ταξίδι ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, μαζί με τη κυρία του ,του προέδρου των ΗΠΑ κ απευθύνθηκε στο Κογκρέσο ( πρώτη νομίζω για ΠΘ μας ) κ στο 2ο αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας στο Boston College.

Ας τα έκανε μέσω ξεΣκάι-π :shifty: , θα πω εγώ.

Ήθελε λέει να ενισχύσει τους Κέλτες της Βοστώνης , μα είναι δυνατόν ?

Τα πράματα είναι απλά , όταν έχεις τουρκική αξιοπιστία , δε χρειάζονται τέτοια ταξίδια :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#764873 Μετά την γενικότερη παρουσία του στην πρώτη επίσκεψη χαλάλι τα έξοδα για το 2 ταξιδάκι.

Κυριάκος Μητσοτάκης θα λέτε και θα κλαίτε

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#764874 Έδωσε πόνο, τι να λέμε
Άβαταρ μέλους
By 224v
#764875 Τελικά μαϊμού το έγγραφο για τα έξοδα του Μητσοτάκη για την αποφοίτηση του γιου του???
Πόση απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ πια???

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#764878 Απείρως πιο σημαντική για το εθνικό συμφέρον το τριήμερο του Κυριάκου στην Βοστώνη.

Αιχμηροτατος απέναντι στον Τουρκικό εθνικισμό :

( Τα μπλα μπλα του κου Ερντογάν για panx romana, mare nostrumκλπ βρήκα μέρος και τα γράφω σφόδρα καλλιτεχνικά)

Επιβεβαίωση των ισχυρών φιλικών δεσμών με τον Ποτους έπειτα από το νeni vidi vintsi της προηγούμενης επίσκεψης

(Στο ίδιο έργο θεατές εσύ κι εγώ τραγουδιστές φανατικοί της πιο φευγάτης εξουσίας )

Παρουσιαση του εθνικου οραματος για την πορεια της χωρας

Έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω κάθε λέξη, κάθε έννοια και σκοπό , έχω όρεξη πολύ να αλητεύω, κι ας μη ξέρω για τι ψάχνω ή τι θα βρω

Ε, και τι εγινε δλδ αν επετρεψε στον εαυτο του μια βραδυα ξεκουρασης επειτα απο μια εβδομαδα θριαμβων;

Βγήκα με μια κάντιλακ αρχαία,μ’ ένα σκουριασμένο θωρηκτό,μαύρη σημαιούλα στην κεραία,σαρανταπεντάρι φυλακτό.

Ζαοι βαλτε το καλα στο μυαλο σας. :iconcool: Ο Κυριακος ξαναγραφει το σαουντρακ της εποχης μας. :inlove: :inlove:

Itch Showtime. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#764887 Εσείς βγάζετε ωρέ τον προϋπολογισμό και φαγώνεστε;
Ζηλεύετε νομίζω για το καπελάκι :shifty:

Αν δεν καταλάβετε ό,τι ΟΠΟΙΟΣ και να είναι στην εξουσία πάντα θα τρώει κάτι, τότε δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, καλώς ή κακώς.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
224v έγραψε:Τελικά μαϊμού το έγγραφο για τα έξοδα του Μητσοτάκη για την αποφοίτηση του γιου του???
Πόση απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ πια???

.

Άβαταρ μέλους
By mousatos
#764894 Κι αν είναι στην εξουσία κομισάριος ή βασιλιάς ακόμη καλύτερα because ΙΣΩΣ κάποια στιγμή χορτάσει , αυτός και οι λίγοι παρατρεχάμενοί του. Ενώ κάθε 4 χρόνια άλλοι "πεινασμένοι" δε χορταίνουν.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
georgetz έγραψε:Άρα στο πρώτο ταξίδι ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, μαζί με τη κυρία του ,του προέδρου των ΗΠΑ κ απευθύνθηκε στο Κογκρέσο ( πρώτη νομίζω για ΠΘ μας ) κ στο 2ο αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας στο Boston College.

Ας τα έκανε μέσω ξεΣκάι-π :shifty: , θα πω εγώ.

Ήθελε λέει να ενισχύσει τους Κέλτες της Βοστώνης , μα είναι δυνατόν ?

Τα πράματα είναι απλά , όταν έχεις τουρκική αξιοπιστία , δε χρειάζονται τέτοια ταξίδια :iconcool:

Ας τα έκανε από την τσέπη του θα πω εγώ. Διαφοροποιηθείτε μία φορά από τη γραμμή δε θα σας βγάλουν από τη λίστα μην έχετε τόσο άγχος :iconcool:

Άλλωστε που να βρούνε άλλους τόσο άριστους; :s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Ζαοι βαλτε το καλα στο μυαλο σας. :iconcool: Ο Κυριακος ξαναγραφει το σαουντρακ της εποχης μας. :inlove: :inlove:

Itch Showtime.

+1000

2 4ετιες σίγουρες ο ηγέτης

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#764901 https://dailypost.gr/parapolitika/ti-vi ... 4ntgquzo7A

Τι βίντεο έστειλε η Πιπιλή στον Μητσοτάκη

«Αχ αυτό το πολύτιμο αρχείο μου! Πόση συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση μου δίνει κάθε φορά με μία αφορμή. Διαβάζω πως σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και ανοίγω το “συρτάρι μου” και “πάω” μαζί του τριάντα και χρόνια πίσω στη Βοστώνη»

Εικόνα

RUN-KINGS -->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#764903 Σε 30 χρόνια πάλι ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Jr μετά της συζύγου του Μαρίας Σάκκαρη θα μεταβεί στο Χάρβαρντ (ή το Γέηλ) για την αποφοίτηση του Κούλη Μητσοτάκη Jr!!

:inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Λοιπόν, μόλις το ξαναδιάβασα.

Να δούμε και μαζί τι έχεις γράψει, μπας και έχω κάνει κανένα λάθος (όπως τις προάλλες που αδίκησα τον HiFi) ;

popolaros έγραψε:Εικόνα

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΔ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ?

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 2015 - 2019 ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΕΤΣΟΜΕΝΑ ΜΥΡΙΑ

ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΓΑΜ.....ΝΟΙ

ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ

Και ξαναρωτάω:

Βάζεις στην ίδια ζυγαριά το ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα για την κηδεία του Κάστρο, με την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία;
Θεωρείς, ας πούμε, ότι τα δυο αυτά ταξίδια είχαν την ίδια σημασία για την χώρα, ώστε να αναρωτιέσαι πόσο στοίχισαν τα μεταφορικά για το ένα και πόσο για το άλλο;

Εγώ δεν κατάλαβα το νόημα του ποστ:
-Έκανε άσχημα ο Τσίπρας που πήγε στην Κούβα; Τόσα και τόσα κράτη εκπροσωπήθηκαν, κάποια σε υψηλότατο επίπεδο. Ακόμη και διαφωνίες να έχει κάποιος για ιδεολογικούς λόγους, προφανώς και έχει κάθε δικαίωμα ο πθ να πάει σε μια επίσημη κηδεία δημοσία δαπάνη.
https://www.lifo.gr/now/world/giati-oi- ... toy-kastro
-Το αυτό ισχύει εννοείται και για την επίσκεψη του σημερινού πθ για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
-Το αν νομιμοποιείται να πάει στην εκδήλωση του Boston College, είναι μια άλλη κουβέντα. Αφορά η εκδήλωση τα καθήκοντά του ως πθ ή ως πρόσωπο;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αλήθεια, γιατί τόσα νεύρα ρε ποπολάρε;

να ευχεσαι τα νευρα να μην γινουν οργη....