Ας τα έκανε μέσω ξεΣκάι-π
, θα πω εγώ.Ήθελε λέει να ενισχύσει τους Κέλτες της Βοστώνης , μα είναι δυνατόν ?
Τα πράματα είναι απλά , όταν έχεις τουρκική αξιοπιστία , δε χρειάζονται τέτοια ταξίδια
, θα πω εγώ.

Asimov έγραψε:Έδωσε πόνο, τι να λέμεΕντός κι εκτός χώρας από ότι φαίνεται τελικά

( Τα μπλα μπλα του κου Ερντογάν για panx romana, mare nostrumκλπ βρήκα μέρος και τα γράφω σφόδρα καλλιτεχνικά)
(Στο ίδιο έργο θεατές εσύ κι εγώ τραγουδιστές φανατικοί της πιο φευγάτης εξουσίας )
Έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω κάθε λέξη, κάθε έννοια και σκοπό , έχω όρεξη πολύ να αλητεύω, κι ας μη ξέρω για τι ψάχνω ή τι θα βρω
Βγήκα με μια κάντιλακ αρχαία,μ’ ένα σκουριασμένο θωρηκτό,μαύρη σημαιούλα στην κεραία,σαρανταπεντάρι φυλακτό.

224v έγραψε:Τελικά μαϊμού το έγγραφο για τα έξοδα του Μητσοτάκη για την αποφοίτηση του γιου του???
Πόση απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ πια???
.
georgetz έγραψε:Άρα στο πρώτο ταξίδι ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, μαζί με τη κυρία του ,του προέδρου των ΗΠΑ κ απευθύνθηκε στο Κογκρέσο ( πρώτη νομίζω για ΠΘ μας ) κ στο 2ο αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας στο Boston College.
Ας τα έκανε μέσω ξεΣκάι-π, θα πω εγώ.
Ήθελε λέει να ενισχύσει τους Κέλτες της Βοστώνης , μα είναι δυνατόν ?
Τα πράματα είναι απλά , όταν έχεις τουρκική αξιοπιστία , δε χρειάζονται τέτοια ταξίδια
g8777 έγραψε:Ζαοι βαλτε το καλα στο μυαλο σας.Ο Κυριακος ξαναγραφει το σαουντρακ της εποχης μας.
![]()
Itch Showtime.
Τι βίντεο έστειλε η Πιπιλή στον Μητσοτάκη
«Αχ αυτό το πολύτιμο αρχείο μου! Πόση συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση μου δίνει κάθε φορά με μία αφορμή. Διαβάζω πως σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και ανοίγω το “συρτάρι μου” και “πάω” μαζί του τριάντα και χρόνια πίσω στη Βοστώνη»

Χρήστος Λάππας έγραψε:Λοιπόν, μόλις το ξαναδιάβασα.
Να δούμε και μαζί τι έχεις γράψει, μπας και έχω κάνει κανένα λάθος (όπως τις προάλλες που αδίκησα τον HiFi) ;popolaros έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΔ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ?
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 2015 - 2019 ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΕΤΣΟΜΕΝΑ ΜΥΡΙΑ
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΓΑΜ.....ΝΟΙ
ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ
Και ξαναρωτάω:
Βάζεις στην ίδια ζυγαριά το ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα για την κηδεία του Κάστρο, με την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία;
Θεωρείς, ας πούμε, ότι τα δυο αυτά ταξίδια είχαν την ίδια σημασία για την χώρα, ώστε να αναρωτιέσαι πόσο στοίχισαν τα μεταφορικά για το ένα και πόσο για το άλλο;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αλήθεια, γιατί τόσα νεύρα ρε ποπολάρε;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]