Corto Maltese έγραψε:Τώρα έχουμε τούβλα και γκρεμίδια.
Όταν πας να τα βάλεις με τον ΚΕΡΑΥΝΟ αυτά παθαίνεις.
Corto Maltese έγραψε:Τώρα έχουμε τούβλα και γκρεμίδια.
EDDIE_147 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Τώρα έχουμε τούβλα και γκρεμίδια.
224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??
EDDIE_147 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Τώρα έχουμε τούβλα και γκρεμίδια.

g8777 έγραψε:Οχι ακριβώς, εχεί αρκετά μεγάλη φύρα . Δύσκολες εποχές για όλους , τι να πεις.Ρήτρα αναπροσαρμογής και εδώ;
Corto Maltese έγραψε:Λύση έχεις??? Η μόνο γράφουμε για να γράφουμε. Εγώ λέω αστυνομευση μέχρι να γίνει σεβαστός ο χωρος του πανεπιστημιου, ευχομαι να το επιτύχουν οι αρμόδιοι.224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??
Αυτό είναι ένα δικό σου συμπέρασμα στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω ότι ο πρύτανης δε βγήκε με κλήρωση ούτε τον υποχρέωσε κανένας να αναλάβει. Υποσχέθηκε λύσεις και θέλουμε λύσεις. Προς το παρόν έχουμε σαφώς χειρότερη κατάσταση και η προοπτική να γίνει το ισόγειο του Βιολογικού, γήπεδο ΟΠΑΠ Αγιασοφιά τεράστια. Δε με ενδιαφέρει πως και τι, να βγάλουν άκρη. Το ότι οι αναρχικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δε θέλω κανένα άρθρο να μου το πει, το βλέπω. Όπως επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σχέδιο να δουλεύουμε χωρίς απειλές.

saxon_747 έγραψε:Τι παίζει εδώ ρε παιδιά;
https://twitter.com/anthi7vas/status/15 ... 7v34g&s=19
224v έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Λύση έχεις??? Η μόνο γράφουμε για να γράφουμε. Εγώ λέω αστυνομευση μέχρι να γίνει σεβαστός ο χωρος του πανεπιστημιου, ευχομαι να το επιτύχουν οι αρμόδιοι.224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??
Αυτό είναι ένα δικό σου συμπέρασμα στα πρόθυρα του Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω ότι ο πρύτανης δε βγήκε με κλήρωση ούτε τον υποχρέωσε κανένας να αναλάβει. Υποσχέθηκε λύσεις και θέλουμε λύσεις. Προς το παρόν έχουμε σαφώς χειρότερη κατάσταση και η προοπτική να γίνει το ισόγειο του Βιολογικού, γήπεδο ΟΠΑΠ Αγιασοφιά τεράστια. Δε με ενδιαφέρει πως και τι, να βγάλουν άκρη. Το ότι οι αναρχικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δε θέλω κανένα άρθρο να μου το πει, το βλέπω. Όπως επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει σχέδιο να δουλεύουμε χωρίς απειλές.
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τα καταστρέφουν ώστε να βγάλει μίζα ο πρύτανης!!!!, και να την μοιραστούν μισή μισή...
.
saxon_747 έγραψε:Τι παίζει εδώ ρε παιδιά;
https://twitter.com/anthi7vas/status/15 ... 7v34g&s=19
Νίκος Παππάς έγραψε:30+ χρόνια το είχαν υπό κατάληψη, 3 χρόνια ο πρύτανης ξεκίνησε μια ενέργεια, καλή η κακή, όμως το παρεακι ήθελε το χώρο για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, οπότε ξεκίνησαν οι ενέργειες να ξανά καταληφθεί!!! Φταίει όμως ο πρύτανης που δεν τους έβγαλε από την επόμενη της εκλογής!!!! του.. μπορεί και να έχεις δίκιο....224v έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Λύση έχεις??? Η μόνο γράφουμε για να γράφουμε. Εγώ λέω αστυνομευση μέχρι να γίνει σεβαστός ο χωρος του πανεπιστημιου, ευχομαι να το επιτύχουν οι αρμόδιοι.224v έγραψε:Άρα οι εκβιαστές να κερδίσουν τους χώρους που θελουν..? με την απειλη των συνεχών καταστροφών??
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τα καταστρέφουν ώστε να βγάλει μίζα ο πρύτανης!!!!, και να την μοιραστούν μισή μισή...
.
Γιατι να εχει καποιος λυση για να εχει και γνωμη; Τι αξια εχει η γνωμη/ λυση ενος ασχετου;
Επισης, να γραφουμε αλλα να διαβαζουμε κιολας. Ο πρυτανης κοντευει 3 χρονια, υποσχεθηκε λυσεις και δεν εκανε τιποτα. Σημερα η κατασταση ειναι σαφως χειροτερη απο πριν 3 χρονια, οποτε;
Δεν φταιει και ο πρυτανης για την κατασταση;
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]