Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
17%
0
N/A
2
17%
1
8%
3
25%
0
N/A
1
8%
0
N/A
3
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#762443 Λουης ξεζούμισε!!!!!! Όπως και ο Νόρρις..(Χερτα ζεσταίνει γάντια για του χρόνου....)

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#762445 Τι θα είχες σούρει του 7ακις αν ήταν αντίστροφα με τον μικρό...

Ο οποίος μια χαρά το προσπάθησε αλλά η Μερσέντα ήταν απίστευτα νευρική, οπότε δεν έγραψε σωστό γύρο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#762447 τρομεροί μηχανικοί που δεν μπορούν να το κάνουν να μη χοροπηδάει. η αφρόκρεμα των μηχανικώνΕ. :s_sarcastic
Απ'την τουότα τους φέρανε;
Άβαταρ μέλους
By glf
#762452 Πωπω στη μέση του Q3 οι 3 πρώτοι ήταν στο ίδιο δέκατο..

Ωραίοι οι κόκκινοι με αλάθητο quali και ιδίως ο Σαϊνθ που φοβόμαστε πάντα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#762453 Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιον κουαλιφάιερ.
ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ :iconcool:

Εικόνα

:s_bye :s_bye :s_bye

Και ο Κάρλος στη σωστή θέση. Μακάρι να βοηθήσει στον αγώνα αύριο και να κάνουμε το 1-2 :innocent:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#762455 Εχει τοση τσαντιλα ο Ολλανδος που θελει να ριξει χριστοπαναγιες στην Ντανικα.

Ας το κανει, βλεπω δικεφαλους οικοδομου. :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#762458 Το χαμένο fp2 φάνηκε σήμερα. Να μη φανεί και αύριο. Έκανε λάθος. I f*** it και τέλος. Καθαρή πλευρά. Καλή εκκίνηση και καλό αγώνα.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By edmond
#762459 Μλκ μου τραβάμε ζόρια φέτος :inlove: :inlove:
Τι κι αν η τουλίπα είχε απαντήσεις, τα πρωτοπαλίκαρά μας δεν μασήσανε!!
Με διαφορά στην τελική ταχύτητα βέβαια γύρω στα 20χαω, δεν μου δίνει πολλά θάρρητα η αυριανή μέρα αλλά ο αγώνας είναι άλλη περίπτωση.

Bottas πάνω από Hamilton :lol:

Ποιός έμπαινε ντανίκα? :hmmm:

Όντως τι ξενέρωτοι φλώροι οι φαστφουντάκηδες ρε πστη μου;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Το χαμένο fp2 φάνηκε σήμερα. Να μη φανεί και αύριο. Έκανε λάθος. I f*** it και τέλος. Καθαρή πλευρά. Καλή εκκίνηση και καλό αγώνα.

Tapatalk

Παλι εβρισε ε; :s_hang

Δεν ξερω βρε Γκεακο, σαν να μου φαινεται οτι αν δεν εχει το καλυτερο μονοθεσιο, τον καλυτερο αλυταρχη και την αποκλειστικη στοργη της ομαδας του, δεν τα πηγαινει και τοσο καλα. Μακαρι να βγω ψευτης βεβαια και να τον δουμε καποια στιγμη πρωταθλητη ( οταν ξεταβλωσουν τα τιφοζια).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#762463 195 χιλιοστά. Με μικρότερο φτερό (χάνει στις στροφες) Και λιγο καλύτερη τελική? Ούτε του παπά μην το πεις. Παλεύει με τα κόκκινα τραινα

Tapatalk