Anonymous Founder έγραψε:Ωραίος! Αν και δεν ξέρω αν κάνουν όντως δουλειά τέτοιες συσκευές, αν καθαρίζουν δηλαδή τον αέρα όντως, ή απλώς καίνε ρεύμα...Αυτό θα έλεγα και εγώ. Είναι δυνατόν ένας ανεμιστήρας και ένα φίλτρο αέρα να κάνουν σωστή δουλειά;
Δείτε και μόνοι σας:
https://www.experiencecentre.theellinik ... rousel-209

ΥΓ: Εννοείται αν είχα τα λεφτά βέβαια, θα είχα δώσει ήδη προκαταβολή!
Ας είναι η υλοποίηση χάλια, το location είναι ακαταμάχητο. Σε μια άλλη ζωή.
Το βίντεο κατευθείαν
https://www.experiencecentre.theellinik ... nELv_enXq7
My Flickr
Η πρώτη δοκιμή θα είναι να την βάλω σε ένα φως στο μπαλκόνι σε ρόλο.. σειρήνας
Στο σενάριο που ενεργοποιείται ένας αισθητήρας καπνού (ή η θερμοκρασία σε ένα δωμάτιο ξεπεράσει τους 50 βαθμούς) για την ώρα το έχω να μου στέλνει μια ειδοποίηση στο telegram αν είμαστε εκτός σπιτιού και τώρα θα το κάνω να αναβοσβήνει στο μπαλκόνι (πχ κοκκινο μπλε χρώμα) για να .. φαίνεται το σπίτι αν έρθει η Πυροσβεστική.
Εν τέλει για να μη βάλω ξεχωριστό μηχανισμό για σειρήνα.
Not bad..
Το δεύτερο σενάριο που θα κάνω θα είναι μια 2η λάμπα πχ στο χωλ να αναβοσβήνει ένα κόκκινο χρώμα το βράδυ, αν κάποια κάμερα ανιχνέυσει κίνηση στην αυλή.
Α και όταν ανοιγοκλείνει η γκαραζόπορτα.
glf έγραψε:Άντε πήρα την πρώτη wifi λάμπα. Μια RGB Tapo για δοκιμή και να την περάσω στο OpenHab.
Η πρώτη δοκιμή θα είναι να την βάλω σε ένα φως στο μπαλκόνι σε ρόλο.. σειρήνας![]()
Στο σενάριο που ενεργοποιείται ένας αισθητήρας καπνού (ή η θερμοκρασία σε ένα δωμάτιο ξεπεράσει τους 50 βαθμούς) για την ώρα το έχω να μου στέλνει μια ειδοποίηση στο telegram αν είμαστε εκτός σπιτιού και τώρα θα το κάνω να αναβοσβήνει στο μπαλκόνι (πχ κοκκινο μπλε χρώμα) για να .. φαίνεται το σπίτι αν έρθει η Πυροσβεστική.
Not bad..
Το δεύτερο σενάριο που θα κάνω θα είναι μια 2η λάμπα πχ στο χωλ να αναβοσβήνει ένα κόκκινο χρώμα το βράδυ, αν κάποια κάμερα ανιχνέυσει κίνηση στην αυλή.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Μη τρομάξεις αν ανάψει κόκκινη η λάμπα στο μπαλκόνι και σου χτυπήσουν μεσάνυχτα το κουδούνι...
Θα με ενδιέφερε κιόλας.
glf έγραψε:Πως ανάβουν; Έχουν μπαταρία και λειτουργεί σαν φως ασφαλείας;
Θα με ενδιέφερε κιόλας.
Οχι, αναβουν οταν ερθει το ρευμα ξανα και πρεπει να τις σβησεις εσυ. Οποτε αν συμβει και γυρνωντς σπιτι δεις κοσμο να περιμενει, ξερεις
Fiat Panda 7,6l/100km
Λοιπόν ωραία φαίνεται η L530 γιατί ρυθμίζεις και σε RGB και σε θερμοκρασία λευκού. Κάτι μου λέει θα θελήσουν και οι μικρές για τα δωμάτια. Μπήκε μια χαρά και στο smarthome.
glf έγραψε:Άντε πήρα την πρώτη wifi λάμπα. Μια RGB Tapo για δοκιμή και να την περάσω στο OpenHab.
Η πρώτη δοκιμή θα είναι να την βάλω σε ένα φως στο μπαλκόνι σε ρόλο.. σειρήνας![]()
Not bad..
Τι καμερες? Πως συνδεσες τις καμερες με τον αυτοματισμο?
ΥΠαρχει καποιος ανιχνευτης διαρροης/υγρασιας για να βαλω κατω απο το ντουλαπι της κουζινας. Γινεται της
απο σωληνωσεις και τα φοβαμαι αυτα. Κατι ματζιβελο, καλη και η δικτυακη ενημερωση αλλα να εχει και καποια τοπικη ειδοποιηση ή κατι αλλο που δεν εχω σκεφτει.