- 28 Απρ 2022, 15:06
Geo f1 έγραψε::lol:
Ειπε ο Ριππερ που τον ειχε υπογραφη μεχρι προσφατα.
Απο τις ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΜΝΟΥΣ δειξε μου 5-10 προχειρους να δω κατι.
Για Αλονσο και Βερσταπεν.
Αστο δε θα βρεις. Εγω το ξανα λεω παντως οτι επικεντρωθηκα στο Τουι το συγκεκριμενο. Και το ποσο goat φαινεται αυτους τους 4 αγωνες.
Αλλα κλασσικα ειπαμε να θυμηθουμε το 2007, τον Πετρωφ, τον Φεττελ κλπ κλπ.
Ριππερ εσενα σε νιωθω ομως πιο πολυ φετος.
Η μισητη για σενα Φερραρι σαν παλιος Μακλαρενικος ανεβηκε, Η Μακλαρεν στασιμη.
Ο αγαπητος σου Λουης τρωει ξυλο απο τον Γιωργη και ο Βερσταπεν οταν δεν εγκαταλειπει απο μηχανικο προβλημα κερδιζει. Ποσα να αντεξεις? 
Ανακεφαλαιωση
Δεν βγαλαμε παλτο τον Λουης μην το κανετε αυτο. Ενας πολυ καλος γρηγορος σταθερος πιλοτος που σαρωσε τα παντα λογω του υπεροπλου και της ανωτεροτητας του σε σχεση με τον Μποτας.
Αν ηταν ο Φεττελ στη θεση του θα ειχε αυτος 8 τιτλους. Ο Αλονσο το ιδιο. Ετυχε στον Λουης το καταφερε αυτος και μαγκια του.
Το 2022 ομως το εργο δειχνει αλλα ΜΕΧΡΙ στιγμης. Μπορει να παει και καλυτερα.Μπορει και οχι. 
Αυτο Γκεακο στα κιταπια μου ονομαζεται
χωριατιά.
Για να μην νομιζεις οτι και καλα κοροιδευεις καποιον δλδ.
Α, οσο για τα αν και ουφ και βαχ.
Επρεπε να ειχες στειλει ΑΠΟ ΤΟ 2014 email στον Τοτο και στον Λαουντα. Να τους ανοιξεις τα ματια ρε παιδι μου. Τι πανε και ξοδευονται και σκανε 50 μυρια / ετος για τον Λουη;
Μπαμπης Βωβος .
Οχι Αρης, προσεξε τι γραφω Γκεακο.
Τον
Μπαμπη επρεπε να βαλουν μεσα στο διαστημοπλοιο. Ηταν ηδη πλουσιος, για την πλακα του θα το εκανε. Οπως επισης να στειλεις και στον Χελμουτ φετος.
Α, ξεχασα.
Οταν νικανε οι αλλοι--> διαστημοπλοιο.
Οταν χανουν -> χιχιχχιχιχιχι.
Οταν κερδιζουν οι Μπεμπηδες------> ΑΜΙΤΑ ΜΟΣΙΟΝ.
Οταν χανουν---> ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.
Οριστε. Εφτασες 30 χρονια μεσα στα ιντερνετ και τί καταλαβες;
4 προτασεις αφηνεις πισω σου, πνευματικη κληρονομια για τις γενιες που ερχονται.