diplomat έγραψε:Το έχουμε ξανασυζητήσει. Ο υπάλληλος γραφείου στον ΙΤ παίρνει σχεδόν €1,200 λιγότερα το χρόνο (καθαρά και με το 14x vs το 12x).
Στους τσέο η φάση είναι υπέρ του ΙΤ, πλην λαμπρών εξαιρέσεων.
ΕDDIET, βασικά τα τελευταία στοιχεία που βρίσκω με ένα γρήγορο ψαχτήρι ήταν στα €2,000 το '18.![]()
Σχετική ανάλυση:
Μέσος καθαρός μηνιαίος μισθός ΙΤ: €777 (14x = €10,878).
Μέσος καθαρός μηνιαίος μισθός ΔΤ: €1,075 (12x = €12,900).
Kάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο ΔΤ έχει πέσει κοντά στα €1,000 το 2022, ενώ του ΙΤ έχει ανέβει ελάχιστα, απ' όπου προκύπτει η μικρότερη διαφορά, μα δεν το βρίσκω τώρα.
Είναι τραγικό στην Ελλάδα ο μέσος μισθός του ΙΤ να είναι κάτω από 800 ευρώ...
Και το θέμα δεν είναι πως το δημόσιο πληρώνει καλά, γιατί με τα σημερινά δεδομένα τα 1100 ευρώ που δίνει x12 μισθούς / έτος μόνο καλά λεφτά δεν τα λες. Το θέμα είναι πως ο ΙΤ δίνει εξωφρενικά λίγα λεφτά.
Και φυσικά να μην μιλήσουμε για συνθήκες εργασίας, ωράρια, κτλ., γιατί θα κλάψουμε.
EDDIE_147 έγραψε:Όλα αυτά που λες (ωράριο, ελεύθερος χρόνος, ησυχία, προστασία από το μπούλιιν που αναφέρθηκε πριν) μπορεί να τα βρει κάποιος και στον ιδιωτικό τομέα σε άλλη εταιρεία και χωρίς να ρίξει τις αποδοχές του.
Μονιμότητα όμως όχι.
Έχω προσπαθήσει να τα βρω, αλλά και οι 3 εταιρείες που τα δίνουν στην Ελλάδα δεν θέλουν άτομα.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

"Στα παπαρια μας" θα ελεγε κανεις και θα συνεχιζε σε πιο σοβαρες ειδησεις.
Εγω ομως δεν ειμαι κανις.
Οι εκλογές στο ΔΣ του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο κυβερνών κόμμα που προχώρησε (με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής) στη διαγραφή του Σπύρου Δημοσχάκη, γιου του βουλευτή της Ν.Δ.
![]()
![]()
, Τάσου Δημοσχάκη.
Ναι αλλα και στον ΙΤ βρισκεις.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Υπαλλήλων της Βουλής
Να ένα παράδειγμα ζόρικου εργασιακού περιβάλλοντος στο δημόσιο.
Τρέξιμο, άγχος, πίεση, όταν έχει ψήφιση νομοσχεδίου να κάθονται μέχρι αργά.
Πόσα χιλιάρικα το μήνα μπορούν άραγε να εξαργυρώσουν αυτή την πίεση;
g8777 έγραψε:γιου του βουλευτή της Ν.Δ.
Και κόσμος με βαριά βιογραφικά.
Ο Σπ. Δημοσχάκης, παρότι υποψήφιος με τη ΝΔ, τελικά εκλέχθηκε με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ και αντικατέστησε τον Γ. Σιαμπάνη.
Ο Γ. Σιαμπάνης είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο ως ο τυχαίος περαστικός, που εκθείασε στον ΣΚΑΙ, το πρόγραμμα εμβολιασμού, "τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά"
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

ο κος Ανδρεαδης μερες πουναι.