Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Ως χιουμοριστικό ποστ το παρέθεσα, σε περίπτωση που κάποιος δεν το έχει δει στα social :)

αυτο δεν ειναι χιουμοριστικο,χιουμοριστικο θα ειναι μολις βρεθει κανας τολμηρος με τεζλα να πατησει με κλιο πετρελαιο :s_empathy .
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:
Scotch έγραψε:Ως χιουμοριστικό ποστ το παρέθεσα, σε περίπτωση που κάποιος δεν το έχει δει στα social :)

αυτο δεν ειναι χιουμοριστικο,χιουμοριστικο θα ειναι μολις βρεθει κανας τολμηρος με τεζλα να πατησει με κλιο πετρελαιο :s_empathy .

.... Σε απόσταση πάνω από 300χλμ... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#758707 Έτοιμο και το καινούργιο Smart

Άβαταρ μέλους
By Serf
Άβαταρ μέλους
By Serf
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#760114 Είναι σε απόγνωση ο άνθρωπος

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#760120 Δεν υα έχει μαντήλι να κλάψει ο άνθρωπος, χρησιμοποιεί τα 500ευρα που έχει για χαρτοπετσέτες. :(

Και το ακόμα χειρότερο; Τώρα που ο τιτάνας ο Τρακης μας(κ) αγόρασε το twitter δεν θα έχει πουθενά να πει τον πόνο του, πάλι καλά να λες που ο ώμος του καγκελάριου θα είναι πάντα εύκαιρος για να κλαφτει. :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimsabas έγραψε:Ο Mr. BMW τα βάζει με τα ηλεκτρικά οχήματα, ξανά.

https://cartalk.gr/ceo-tis-bmw-mek-echo ... ite-akoma/

Ε, δεν έχει και άδικο...

Ούτε όλοι μπορούν να γυρίσουν σε ηλεκτρικά, ούτε υπάρχει η εφοδιαστική βάση για να γίνει αυτό.

Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι πιο οικολογικό να συνεχίσω να οδηγώ την 17 ετών μπεμπέκα μου (πχ) από το να πάρω ένα καινούριο Tesla (πχ)

Προφανώς επίσης η εφοδιαστική βάση θα έρθει, αλλά, όπως έχω πει "Πολάκις", αυτό θέλει αρκετό χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι πιο οικολογικό να συνεχίσω να οδηγώ την 17 ετών μπεμπέκα μου (πχ) από το να πάρω ένα καινούριο Tesla (πχ)

Προφανώς κιόλας; :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#760170 Για δες τους ρύπους στο σύνολο της ζωής του οχήματος. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Για δες τους ρύπους στο σύνολο της ζωής του οχήματος. :s_wink

Ποιους ρύπους; :lol: Από ΑΠΕ φορτίζουμε κύριος :rtfm: :)
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#760174 Ο BMW δεν είπε να συνεχίσεις να οδηγείς το παλιό σου όχημα. Δεν το θεωρεί καν λύση (για όσους λένε ότι κόπτεται για το περιβάλλον). Απλώς λέει ότι θα πας στο δίπλα μαγαζί.