Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
saxon_747 έγραψε:
NickTG έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
NickTG έγραψε:Εγώ για παράδειγμα έχω 4 σκυλιά και μερικές, αρκετές, γάτες.

Πως τα φροντίζεις όλα αυτά τα ζωντανά;

Συνήθεια είναι.
Οι γάτες πέρα από φαΐ, εμβόλια και ότι χρειαστούν γενικά από κτηνίατρο είναι πρακτικά αυτοφροντιζομενες. :s_biggrin

Απλά δεν αγοράζεις ακριβό καναπέ. :svivhaha:
Ναι ρε αλλά ακόμα και βόλτες, εμβόλια, κτηνίατροι κτλ... Εδώ σκέφτομαι να πάρω ένα (1) σκυλάκι και ζοριζομαι.

Τα εμβόλια τα κάνουμε εμείς στο σπίτι και απλά πάμε τα βιβλιάρια σε κτηνίατρο που μας ξέρει.
Από έκτακτα ευτυχώς τόσα χρόνια έχουν χρειαστεί ελάχιστα πράγματα.
Πρακτικά αυτό που μένει είναι οι βόλτες των σκυλιών όπου βγαίνουν όλα μαζί καθώς είναι μικρά οπότε είναι σαν να πηγαίνεις ένα μεγάλο. :s_tongue

Θεωρώ πάντως αν το πάρεις απόφαση δεν θα το μετανιώσεις.
Ρίξε μια ματιά σε τοπική φιλοζωική και θα βρεις σίγουρα αυτό που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#758722 https://www.facebook.com/marketplace/it ... 324279665/

https://www.facebook.com/marketplace/it ... 382143416/

Για πείτε γνώμες....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#758723 Ρωτάς σοβαρά; Γιατί νομίζω πως ο φίλος μας κάνει πλάκα. Αν ήταν όπως τα λέει, θα ήταν χαζός να τα πουλήσει ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#758734 Στην περιγραφη παντως λογικα τα λεει. Εχει φιλος δυαρι στον Ν Κοσμο και το 2021 ηταν fully booked σε αρκετα χαμηλοτερα rates απο αυτα της αγγελιας αλλα βασικη ανακαινιση οχι σαν αυτη της αγγελιας. Τωρα αν μπορει ναπωληθει 80 η 139 ποιος ξερει. Για το 3000 δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν ενδιαφερεται καποιος του κανει μια προσφορα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#758735 Ενα αλλο θεμα που αναφερθηκε λαθος, βορεια προαστεια ξεκινουν απο το Ν Ψυχικο και πανω και φτανουν μεχρι ουσιαστικα την Ν Ερυθραια και την Πεντελη, μετα Εκαλη, Διονυσος κλπ ειναι χωρια εξω απο τα προαστεια ουσιαστικα.

Προσωπικη αποψη να μεινεις ακομα και στον Διονυσο ειναι τρελλα εισαι πολυ μακρια απο πολλα πραγματα, σκεψου για Καπανδριτη και Κρυονερι.

Η επιλογη που θα αγορασει ο καθενας εχει περισσοτερο να κανει που θα βρει ενα καλο διαμερισμα σε καλη γειτονια που να ειναι στα χρηματα του. Ιδανικα σε καινουριο κτηριο απο καλο κατασκευαστη. Διαμερισμα τελειο δεν ειναι εχει μειον αλλα εχει λιγοτερο ταλαιπωρια απο το να συντηρεις μονοκατοικια. Αν εισαι πλουσιος και μπορεις να πληρωσεις ανθρωπους να σε βοηθουν τοτε καλυτερα μονοκατοικια, ακομα και μεσαιος να εισαι ειναι ποιο απλο σε διαμερισμα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε: το να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις το κέντρο για να μείνεις, μόνο σαν αστείο μου φαίνεται, εκτός βέβαια και αν υπάρχει ήδη η δουλειά κάποιου στα πέριξ.

Προφανώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά προσωπικά το να χρειαστεί να μείνω στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να μου συμβούν. Όπως και το να δουλεύω εκεί. Εδώ έμενα στο κέντρο της Καλαμαριάς και ήμουν οριακά... :vava:

Προφανώς, υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν σε αυτό (η γυναίκα μου βασικά :lol: ).

Τώρα μένουμε στο κέντρο της Δράμας, γιατί α) εκεί βρήκαμε (αν η Αθήνα έχει πρόβλημα έλλειψης ακινήτων προς ενοικίαση, ελάτε Δράμα να κλάψουμε μαζί) και β) το κέντρο της Δράμας είναι σαν το ήσυχο προάστιο της Αθήνας βασικά... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε: Θα το πάω όμως ότι αύριο κιόλας πήγαινα στο Καπανδρίτι ξέρωγω μιας και είσαι(στην Αθήνα) αλλά στην ουσία δεν είσαι. Και το ανάποδο. Και το λέω μετά γνώσης μας και φιλικό μου ζευγάρι εργάζεται στο Περιστέρι και μένει εκεί.
Τέσπα, περί ορέξεως...

Αν καθε μερα κανεις 65 χιλιομετρα για το πηγαινε - ελα της δουλειας, με την προυποθεση οτι πας με ενα αυτοκινητο εσυ και η συζυγος, γιατι σε διαφορετικη περιπτωση ο ενας μισθος θα φευγει στα εξοδα των αυτοκινητων, εχεις πολυ υψηλα εξοδα κινησης, δεν ενδεικνυται για μετριους μισθους. Βαλε και τα σερβις, λαστιχα αφου 17.000 χλμ τον χρονο ειναι μονο η μετακινηση στην δουλεια. Χωρια τις ωρες τις χαμενες στον δρομο, το πρωι εχει κινηση απο Αγιο Στεφανο μεχρι Ρεντη στην καθοδο πια και το μεσημερι απο το κεντρο μεχρι την Κηφισια.

Καλυτερα η Καλαματα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#758744 Ισχύει η κίνηση, μια φορά ξεκίνησα κατά τις 6 το πρωί από Β. Εύβοια για να πάω κατευθείαν δουλειά Περιστέρι, λέω σιγά, αέρα θα πάω. 8 φτάνω Βαρυμπόμπη και ακινητοποιήθηκε το σύμπαν, 9μιση έφτασα γραφείο
Άβαταρ μέλους
By kovathe
GTS έγραψε:Στην περιγραφη παντως λογικα τα λεει. Εχει φιλος δυαρι στον Ν Κοσμο και το 2021 ηταν fully booked σε αρκετα χαμηλοτερα rates απο αυτα της αγγελιας αλλα βασικη ανακαινιση οχι σαν αυτη της αγγελιας. Τωρα αν μπορει ναπωληθει 80 η 139 ποιος ξερει. Για το 3000 δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν ενδιαφερεται καποιος του κανει μια προσφορα.

Το ψάχνω λιγο για κατι παρομοιο αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα νούμερα του.. ΑΝ είναι όπως τα λεεί κάνεις απόσβεση σε 4 χρόνια περίπου...
Από περιέργεια και μόνο θα του ζητήσω στοιχεία να δω τι παίζει.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#758854 Έχω δύο γνωστούς που μένουν Ιπποκράτειο Πολιτεία και Καπανδρίτι.Αμα πάρω πότε σύνταξη μπορεί να το επιχειρήσω.
Ο πρώτος ξυπνάει κάθε μέρα από τις 5 για να πάει στη δουλειά του στο κέντρο γιατί αν ξεκινήσει στις 7 μπορεί να φτάσει στις 9....Η Δεύτερη οικογένεια στο Καπανδρίτι είναι κάπως καλύτερα αλλά κάνουν άπειρα χιλιόμετρα .Το θέμα είναι ότι η σύζυγος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και δε μπορούσε να οδηγήσει για σχεδόν 3 χρόνια οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος του προβλήματος...
Πιο ρεαλιστική επιλογή θα ήταν Ο Διόνυσος πχ αλλά εγώ προτιμώ το Μαρούσι.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#758858 Διονύσος είναι σαν να λες πχ Παιανια η πχ Βαρη

Το θεωρώ ιδανικό γιατί σε 15-25 είσαι Νέα Ερυθραια/Κηφισιά που έχει τα πάντα

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#758864 Ε, όχι. Η Παιανία είναι δίπλα στην ΑΟ, η Βάρη δίπλα στην Γλυφάδα και επίσης πολύ κοντά στα πάντα, ο Διόνυσος είναι στην άλλη άκρη.
Δείτε και τι αγοράζεις στα ίδια λεφτά εκεί και θα καταλάβετε.
Άβαταρ μέλους
By Serf
kostis20 έγραψε:Έχω δύο γνωστούς που μένουν Ιπποκράτειο Πολιτεία και Καπανδρίτι.Αμα πάρω πότε σύνταξη μπορεί να το επιχειρήσω.
Ο πρώτος ξυπνάει κάθε μέρα από τις 5 για να πάει στη δουλειά του στο κέντρο γιατί αν ξεκινήσει στις 7 μπορεί να φτάσει στις 9....Η Δεύτερη οικογένεια στο Καπανδρίτι είναι κάπως καλύτερα αλλά κάνουν άπειρα χιλιόμετρα .Το θέμα είναι ότι η σύζυγος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και δε μπορούσε να οδηγήσει για σχεδόν 3 χρόνια οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος του προβλήματος...
Πιο ρεαλιστική επιλογή θα ήταν Ο Διόνυσος πχ αλλά εγώ προτιμώ το Μαρούσι.

< >
Σε ηλικία σύνταξης και μετά θα είναι must να μπορείς να βρεις στα 3-4' με τα πόδια να ψωνίσεις τα βασικά. Διαφορετικά μόλις η δυνατότητα οδήγησης αποχαιρετίσει, τι κάνεις;;;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#758868 Πάντως, αν δουλεύεις κάπου κοντά, δε σου λείπει απολύτως τίποτα μένοντας αρκετά εκτός κέντρου. Σχολεία, φροντιστήρια, δραστηριότητες παιδιών, σουπερ μαρκετ, αγορά, κλπ, υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ.

Έμενα πριν στο Ν.Ηράκλειο, και τώρα Αγ. Στέφανο. Λόγω δουλειας κατεβαινω κάθε μέρα Κηφισό, όμως επειδη η κίνηση πάντα πιάνει από Α.Ο και κάτω, ζήτημα να κάνω 5-10 λεπτά παραπάνω σε σχέση με πριν στο κατέβασμα, ενώ στο ανέβασμα είμαι χρονομετρημένα στον ίδιο χρόνο. Εδώ προϋπήρχε ημιτελές σπίτι, συνεπώς δεν μπορώ να απαντήσω αν αυτοβούλως θα ερχόμουν εδώ, ωστόσο 7 μηνες μετά νιώθω πολύ καλά με τις νέες συνθήκες και τη ζωή.... στο χωριό :P