Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#750761 Ανέφερα το 2016 γιατί εκεί συνάντησα δυσκολία με τα αναδρομικά από 3 διαφορετικές χρονιές.
Το 2020 πήραν και για το '16 και για το '15. Για το '15 την κατέθεσα ήδη, όμως ο πίνακας εκκαθάρισης έγραφε ότι είναι κι αυτή εκπρόθεσμη, τι να πω..

* edit, τώρα το είδα, "Από την 01.01.2022 και μέχρι την 28.2.2022, οι παραπάνω δηλώσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής «ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ» στην ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr) και εκκαθαρίζονται από τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ."

Τι κόλπα είναι πάλι αυτά; Πφφ κι εγώ την έκανα ήδη μέσα από το taxis. Anyway.. γιατί ζορίζονται έτσι, δεν έχω καταλάβει, τέσπα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#750815 update:
- Εμφανίστηκαν στο σύστημα οι οφειλές, χωρίς το πρόστιμο των 100 ευρώ, με 5-6 ευρώ μόνο προσαύξηση λόγω τόκων κλπ.
- Με το που εκκαθαρίστηκαν χθες τα αναδρομικά για το 2016, σήμερα μου επέτρεψε να κάνω εκ νέου τροποποιητική για το 2016, όπου είχαν προστεθεί τα έξτρα ποσά μεταγενέστερης φάσης αναδρομικών. Νέα εκκαθάριση. Αύριο θα γίνει η 3η και τελευταία ίδια διαδικασία. Ελπίζω all the way χωρίς πρόστιμο :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#758505 Γονική παροχή που έγινε εντός του 2022 πρέπει τώρα να γίνει αλλαγή στο Ε9 ή και αργότερα, επιλέγοντας δήλωση για το 2023;
Άβαταρ μέλους
By thrylosveria
Dimitris_P έγραψε:Γονική παροχή που έγινε εντός του 2022 πρέπει τώρα να γίνει αλλαγή στο Ε9 ή και αργότερα, επιλέγοντας δήλωση για το 2023;

Μεχρι 31-3-23 η προθεσμια, και ναι, επιλεγεις 2023 !
Άβαταρ μέλους
By thrylosveria
Dimitris_P έγραψε:Ωραία. Ακόμα κι αν δεν έχω την επικαρπία πρέπει να δηλωθεί, σωστά;

Τι εννοεις ? εσυ θα βαλεις το δικαιωμα σου ...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#759131 Έχουν κλειδώσει οι δηλώσεις Ε9 του 2022; Έκανα τις προάλλες μια μεταβολή στα τμ λόγω τακτοποίησης στου πατέρα μου και ξέχασα να κάνω στης μάνας μου για το άλλο 50%. Μπαίνω τώρα να το κάνω και δεν μου δίνει δυνατότητα δημιουργίας δήλωσης. Τον ήπιαμε;
Άβαταρ μέλους
By thrylosveria
Dimitris_P έγραψε:Έχουν κλειδώσει οι δηλώσεις Ε9 του 2022; Έκανα τις προάλλες μια μεταβολή στα τμ λόγω τακτοποίησης στου πατέρα μου και ξέχασα να κάνω στης μάνας μου για το άλλο 50%. Μπαίνω τώρα να το κάνω και δεν μου δίνει δυνατότητα δημιουργίας δήλωσης. Τον ήπιαμε;

Εννοεις μεταβολη του 2021, σωστα ? Πιστευω οτι δεν θα βαλουν προστιμα, μολις ανοιξει, γιατι θα ανεβαζαν τα ενφια, ριξ΄το !
Άβαταρ μέλους
By avel
#759652 Κάτοικοι εξωτερικού που δεν έχετε ελληνικό κινητό τηλέφωνο:

Τι κάνετε για την "επικαιροποίηση στοιχείων"?

Δεν βλέπω να αφήνει να βάλει κανείς κινητό τηλέφωνο εξωτερικού.

(Έλεος... Αν δηλαδή κάποιος δε θελει να εχει κινητό τηλέφωνο, τι κάνει;)
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
avel έγραψε:Κάτοικοι εξωτερικού που δεν έχετε ελληνικό κινητό τηλέφωνο:

Τι κάνετε για την "επικαιροποίηση στοιχείων"?

Δεν βλέπω να αφήνει να βάλει κανείς κινητό τηλέφωνο εξωτερικού.

(Έλεος... Αν δηλαδή κάποιος δε θελει να εχει κινητό τηλέφωνο, τι κάνει;)
Γίνεται και μόνο με ένα Σταθερό