Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Giuseppe Busso έγραψε:Αναρωτήσου γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος όμως. Γιατί υπάρχουν κορόϊδα σαν τις κοπέλες αυτές.
.

Τι εννοεις σαξονα γιατι πηγε εκει η κουβέντα?
Αυτο το ελεινο ποστ ειναι ο ΟΡΙΣΜΌΣ του victim blaming και αυτο σχολιασα.
Το τι εκφάνσεις παιρνει το victim blaming, ειναι στο ποσο βοθρο θελει να πιάσει ο καθενας.
Στην περίπτωση της Άννας που ποσταρε ο μουσάτος, και θίχτηκαν κάποιοι εκατομμυριουχοι ( όλοι αυτοί ήταν ηλίθιοι το δίχως αλλο) η στην περίπτωση της Theranos κυνηγηθηκαν και χωθηκαν φυλακα.

Ο φίλος ομως που τα έβαζε με τυχαίες τυπισες που ουτε για αστείο δε θα μπορούσαν να αρχίσουν ενα παγκόσμιο κυνήγι για αποδείξουν την απάτη, ξανά προς τη δόξα τραβα.

Το ηθικό δε βάρος αυτού του απατεώνα στα δικά μου ματια ειναι απλα μη συγκρίσιμο με αυτο της γερμανιδας κληρονομου.

Και για να το κανω και πιο λιανά, γιατί ο μπουσος θελει να δίνει και μαθήματα:

Δε συγκρίνουμε την κλοπή με τον βιασμό, αυτο που συγκρίνουμε σε κάθε περιπτωση ειναι η αντιμετώπιση του θύματος.
Στη πρώτη περίπτωση λες ήταν ηλίθια και την κλέψανε, στη δεύτερη τα θέλε και τα παθε.

Σε μια τρίτη περίπτωση, άν αύριο πάει κάποιος και κοροϊδέψει τον 80χρονο πατέρα σας στέλνοντας του ενα λινκ να το πατήσει, δε θα βγείτε και θα πείτε το |λογοκρισία| τον γέρο.

Η απάντηση λοιπόν σε ΚΑΘΕ περιπτωση ειναι σαφής. 100% μερίδιο ευθύνης εχει ο θύτης, όχι το θύμα.
Το αν θα σχολιάσεις πως ειναι δυνατόν να την πατήσει κάποιος ειναι ανεξάρτητο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
rx8_drifter έγραψε:
Η απάντηση λοιπόν σε ΚΑΘΕ περιπτωση ειναι σαφής. 100% μερίδιο ευθύνης εχει ο θύτης, όχι το θύμα.
Το αν θα σχολιάσεις πως ειναι δυνατόν να την πατήσει κάποιος ειναι ανεξάρτητο.

Όπως σου απάντησα και στο πμ, το ότι πάντα φταιει ο θύτης δε σημαίνει ότι μου αφαιρεί κάποιος το δικαίωμα να εκφράζω άποψη για (αυτό που πιστεύω ότι είναι) το ποιόν το θύματος. Όπως είπες και εσύ, είναι ανεξάρτητο.

Πχ: η ΝΔ φταίει για όλα -> τι ψηφίσατε ρε μλκ.

(Σχεδόν) Κάνεις δεν αμφιβάλει ότι ο θύτης είναι η ΝΔ, αλλά ταυτόχρονα και αυτοί που την ψήφισαν, ανόητοι. (παραδειγμα φέρνω, μη τσατιζεστε μερικοί)

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι ψηφοφόροι εξαπατήθηκαν αλλά κανείς να μη τους χαρακτηρίσει γιατί... victim blaming. Κι όμως, αν δεν υπήρχαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ, δε θα μας κυβερνούσε η ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#751684 Ξέρεις πότε θα είχε εφαρμογή ο παραλληλισμός σου με τους ψηφοφόρους?

Αν η τύπισσα, μόλις βγήκε ο τύπος απ την φυλακή πήγαινε να του σκάσει αλλά 50 χιλιάρικα :iconcool:

Εν προκειμένω όμως, αν είδες τη σειρά, όταν καταλάβαινε οτι ο τυπος τις κλέβει τον κυνηγήσανε, άρα είναι κατα τί πιο έξυπνες απ τον μέσο ψηφοφόρο ΝΔ :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
rx8_drifter έγραψε:Ξέρεις πότε θα είχε εφαρμογή ο παραλληλισμός σου με τους ψηφοφόρους?

Αν η τύπισσα, μόλις βγήκε ο τύπος απ την φυλακή πήγαινε να του σκάσει αλλά 50 χιλιάρικα :iconcool:

Εν προκειμένω όμως, αν είδες τη σειρά, όταν καταλάβαινε οτι ο τυπος τις κλέβει τον κυνηγήσανε, άρα είναι κατα τί πιο έξυπνες απ τον μέσο ψηφοφόρο ΝΔ

Δεν είδα τη σειρά αλλά υποθέτω για τους ψηφοφόρους δεν έχεις άδικο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#755341 Πριν λίγο τελείωσα πρώτη σεζόν Manifest στο Netflix. Μέχρι στιγμής όλα καλά, με κρατάει σε κάθε επεισόδιο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#755721 Αν αναφέρεστε στο σενάριο, σιγά. Χρειάζεται και λίγη διαφυγή από την κουλτούρα :shifty: Το θέμα είναι να σε κρατάει σε εγρήγορση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
g8777 έγραψε:Σαν την Νταντυαριο στις 7 και 22 το πρωι.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, μόλις ανακάλυψα ότι έχω ακόμα ενεργή τη θερινή ώρα στο panel :lol:
Δεν αλλάζω τώρα, πλησιάζει άλλωστε.

Λίγα για την Alexandra. Λίγα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#758162 The Book Of Boba Fett Season 01
Θα μπορούσαν να το πούν The Mandalorian 3 αντί να χρησιμοποιήσουν τον Boba Fett.
Δεν ήταν αυτό που περίμενα και είναι ένα-δύο κλικ πιο κάτω από το Mandalorian κατά την άποψή μου...

Ωστόσο, το απόλαυσα.

Είμαι πολύ περίεργος τι θα μας δείξουν με τις υπόλοιπες live action σειρές που ετοιμάζουν/σχεδιάζουν σχετικές με το σύμπαν του Star Wars.

Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσουν ένα επίπεδο π-χ-οιότητας...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#758279 Τελείωσα και τη 2η σεζόν του Manifest. Μέχρι να βγει η τρίτη πρέπει να βρω μια άλλη να βλέπω. Θέλω κάτι με σασπένς, να με κρατάει κολλημένο όσο κάνω διάδρομο. Χαζό ξεχαζό, το κατάφερνε το manifest. Δεν θέλω κουλτούρες, θα σωριαστώ :lol: