Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Giuseppe Busso έγραψε:
NickTG έγραψε:Έχουμε ειδικό θέμα:

https://www.petrolheads.gr/viewtopic.ph ... &start=405

Εκεί μπορείς να γράψεις τα πιστεύω σου. Εγώ δημοσιεύω αλήθειες.

Ποια είναι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τα οποία κατηγορείται ο Bill Gates?
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Giuseppe Busso έγραψε:Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Για την ταμπακιέρα έχεις κάποιο σχόλιο ή να αρχίσουμε επί προσωπικού;

Θες και σοβαρή απάντηση για την 'έρευνα' σου; :hmmm:

Έρευνα:
Εικόνα

NickTG έγραψε:Ποια είναι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τα οποία κατηγορείται ο Bill Gates?

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Hellenic tifosi έγραψε:Ε τα 95 δεν ηταν εγκλημα! Δεν ήταν πολύ πρωτοποριακά για την εποχή;

Το βίντεο, όχι τα 95άρια. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις δει!

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#757953 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Zorz έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Ε τα 95 δεν ηταν εγκλημα! Δεν ήταν πολύ πρωτοποριακά για την εποχή;

Το βίντεο, όχι τα 95άρια. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις δει!

Δεν το ειχα δει!

Είδα λίγο, και με έπιασε νοσταλγία για τότε που ήμουν μικρός και άμαθος :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
NickTG έγραψε:Έχουμε ειδικό θέμα:

viewtopic.php?f=9&t=2630&start=405

Εκεί μπορείς να γράψεις τα πιστεύω σου. Εγώ δημοσιεύω αλήθειες.

Βασικά δημοσιεύεις τα πιστεύω κάποιου άλλου που τα έχεις υιοθετήσει σαν αλήθειες.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Για την ταμπακιέρα έχεις κάποιο σχόλιο ή να αρχίσουμε επί προσωπικού;

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις και εσύ όμως. Τα περί προσωπικού δεν τα καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#757959 ο καριολης ο Clippy
ναι εγκλημα
ενοχος
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαίνεις.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι "στα περί προσωπικού". Δεν έχω αντίθετη γνώμη με εσένα συγκεκριμένα απλά τυχαίνει η γνώμη μου να είναι διαφορετική από τη δική σου. Άρα τι περί προσωπικού μου τσαμπουνάς; :hmmm: Μήπως να παρεξηγηθώ και εγώ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
saxon_747 έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι "στα περί προσωπικού". Δεν έχω αντίθετη γνώμη με εσένα συγκεκριμένα απλά τυχαίνει η γνώμη μου να είναι διαφορετική από τη δική σου. Άρα τι περί προσωπικού μου τσαμπουνάς; :hmmm: Μήπως να παρεξηγηθώ και εγώ; :hmmm:

Καταλαβαίνεις πολύ καλά. Μην κάνεις το χαζό.
Και ο ΝίκοςTG καταλαβαίνει πολύ καλά. Επίσης ας μην κάνει το χαζό.
Καλό μήνα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

Καταλαβαίνεις πολύ καλά. Μην κάνεις το χαζό.
Και ο ΝίκοςTG καταλαβαίνει πολύ καλά. Επίσης ας μην κάνει το χαζό.
Καλό μήνα.

Με αυτή τη λογική και εσύ καταφέρεσαι επί προσωπικού (αφού αναφέρεις συγκεκριμένα nicks.)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#758012 Εν πάσει περιπτώσει, το συγκεκριμένο βίντεο που έβαλα, δεν είναι για τις θεωρίες συνωμοσίας.
Αλήθεια πότε θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται περί τέτοιας;
Δηλαδή ήμαρτον, υπνωτισμένοι είστε;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Εν πάσει περιπτώσει, το συγκεκριμένο βίντεο που έβαλα, δεν είναι για τις θεωρίες συνωμοσίας.
Αλήθεια πότε θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται περί τέτοιας;
Δηλαδή ήμαρτον, υπνωτισμένοι είστε;

Αν αναφέρεσαι στον καπιταλισμό , συμφωνώ πως δεν είναι θεωρεία συνωμοσίας. Όμως υπάρχει εδώ και χρόνια, γιατί να σου κάνει τόσο εντύπωση;

Και στο κάτω κάτω, δε θέλω να μου πεις τι συμβαίνει αλλά τι μπορούμε να κάνουμε.