Αλλά πάλι
Αλλά πάλι
Asimov έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Έχω την ακριβώς αντίθετη εικόνα για το ΕΜΠ.Ακριβώς.
Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα ιδρύματα που έχω υπόψη.
Όλοι αυτό περιμένουμε : να φύγουν και οι τελευταίοι να ανασανουμε

Asimov έγραψε:Του Σαμαρά συγκεκριμένα https://www.parapolitika.gr/parapolitik ... os-siasos/
Αλλά πάλι
Τροπολογία ανοίγει κερκόπορτα για τον έλεγχο των εφημερίδων από το αναρμόδιο ΕΣΡ
το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα έχει πλέον την αρμοδιότητα να επιβάλλει επαναλαμβανόμενα πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ αν ο διευθυντής και ο διευθυντής σύνταξης του φύλλου δεν είναι μέλη Επαγγελματικού Σωματείου Δημοσιογράφων και αν δεν αναγράφονται ο νόμιμος εκπρόσωπος, διευθυντής, ο διευθυντής σύνταξης και το όνομα του μετόχου που κατέχει τουλάχιστον το ήμισυ των μετοχών.
Κάνενας γνωστός;
https://www.athensvoice.gr/politics/750 ... os-toy-esr»
Πιάστηκε ψευδόμενος ο πρωθυπουργός για την εισήγηση της ΡΑΕ για επιστροφή χρημάτων στην κατανάλωση από τα κέρδη της χονδρεμπορικής αγοράς
Έκθετος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής σχετικά με τη φορολόγηση υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας. Η ΡΑΕ εδώ και καιρό έχει εισηγηθεί επιστροφή χρημάτων από τα κέρδη των εταιρειών ενέργειας και μάλιστα έχει στείλει αναλυτικά στοιχεία στο Μέγαρο Μαξίμου.
Asimov έγραψε:Ποια ΡΑΕ. Η ΕΕ.
Ο τύπος είναι επικίνδυνος
Giuseppe Busso έγραψε:Τον πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη θες να πεις Σάξονα;
saxon_747 έγραψε:
Εργάζομαι στον κλαδο του εμπορίου 20 χρόνια, τέτοιο "κάθισμα" στην αγορά δεν εχω ξαναδεί. Και όχι, δεν φταίει (μόνο) ο πόλεμος - είχαμε και στο παρελθόν πολέμους κοντά μας
saxon_747 έγραψε:Εργάζομαι στον κλαδο του εμπορίου 20 χρόνια, τέτοιο "κάθισμα" στην αγορά δεν εχω ξαναδεί. Και όχι, δεν φταίει (μόνο) ο πόλεμος - είχαμε και στο παρελθόν πολέμους κοντά μας

Giuseppe Busso έγραψε:saxon_747 έγραψε:Εργάζομαι στον κλαδο του εμπορίου 20 χρόνια, τέτοιο "κάθισμα" στην αγορά δεν εχω ξαναδεί. Και όχι, δεν φταίει (μόνο) ο πόλεμος - είχαμε και στο παρελθόν πολέμους κοντά μας
Σάξονα λυπάμαι που θα στο πω αλλά σας τα έλεγα.
Οι λιμοκοντόροι νεοταξίτες που έκατσε απίστευτη κέντα για να έρθουν στα πράγματα στην πλευρά του δυτικού κόσμου, φταίνε για τη δυστυχία του κόσμου.
Φυσικά οικονομική κρίση, ο φυτευτός ιός, η επισιτιστική κρίση με έλλειψη αγαθών, η ακρίβεια στα καύσιμα, η ετσιθελική στροφή στο ηλ.αυτοκίνητο, τα slave pass με το QR, η τηλεργασία, η δήθεν κλιματική αλλαγή και πολλά πολλά άλλα, είναι μέρος του Great Reset που βιώνουμε ήδη στο πετσί μας.
You will own nothing and you'll be happy. Θα κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο. Θα ακούς την πληρωμένη μουσική υπηρεσία. Θα βλέπεις την πληρωμένη ταινία. Θα έχεις το ηλεκτρικό αμάξι το οποίο θα φωνάζεις να σε πάει στη δουλειά. Δεν θα είναι δικό σου φυσικά. Όλα θα είναι σε ένα σύννεφο.
Θα δουλεύεις από το σπίτι, θα ψωνίζεις από εκεί. Θα είσαι χάπι γιατί θα έχεις κλειστεί σε ένα Matrix και θα κάνεις διάφορα πράγματα στο μυαλό σου.
Εξάλλου σε τι διαφέρει ο πραγματικός κόσμος από τα όνειρα; Κανείς δεν ξέρει...
ΥΓ: Τι λέει ο τρελός θα πεις...
Την πατήσαμε...
edit: και ο πόλεμος στην Ουκρανία, μέρος του reset είναι. Ο Πούτιν εξωθήθηκε να πράξει έτσι.
saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:saxon_747 έγραψε:Εργάζομαι στον κλαδο του εμπορίου 20 χρόνια, τέτοιο "κάθισμα" στην αγορά δεν εχω ξαναδεί. Και όχι, δεν φταίει (μόνο) ο πόλεμος - είχαμε και στο παρελθόν πολέμους κοντά μας
Σάξονα λυπάμαι που θα στο πω αλλά σας τα έλεγα.
Οι λιμοκοντόροι νεοταξίτες που έκατσε απίστευτη κέντα για να έρθουν στα πράγματα στην πλευρά του δυτικού κόσμου, φταίνε για τη δυστυχία του κόσμου.
Φυσικά οικονομική κρίση, ο φυτευτός ιός, η επισιτιστική κρίση με έλλειψη αγαθών, η ακρίβεια στα καύσιμα, η ετσιθελική στροφή στο ηλ.αυτοκίνητο, τα slave pass με το QR, η τηλεργασία, η δήθεν κλιματική αλλαγή και πολλά πολλά άλλα, είναι μέρος του Great Reset που βιώνουμε ήδη στο πετσί μας.
You will own nothing and you'll be happy. Θα κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο. Θα ακούς την πληρωμένη μουσική υπηρεσία. Θα βλέπεις την πληρωμένη ταινία. Θα έχεις το ηλεκτρικό αμάξι το οποίο θα φωνάζεις να σε πάει στη δουλειά. Δεν θα είναι δικό σου φυσικά. Όλα θα είναι σε ένα σύννεφο.
Θα δουλεύεις από το σπίτι, θα ψωνίζεις από εκεί. Θα είσαι χάπι γιατί θα έχεις κλειστεί σε ένα Matrix και θα κάνεις διάφορα πράγματα στο μυαλό σου.
Εξάλλου σε τι διαφέρει ο πραγματικός κόσμος από τα όνειρα; Κανείς δεν ξέρει...
ΥΓ: Τι λέει ο τρελός θα πεις...
Την πατήσαμε...
edit: και ο πόλεμος στην Ουκρανία, μέρος του reset είναι. Ο Πούτιν εξωθήθηκε να πράξει έτσι.
Τι ακριβώς έλεγες μπουσε; Δεν μπορώ να σε ακολουθήσω γιατί τα κάνεις όλα έναν αχταρμά.
Φυσικά σε πολλά διαφωνούμε πχ κορονοϊος: άλλες εμπειρίες εσύ , άλλες εγώ στο συγκεκριμένο θέμα.
Τεσπα.
Κανόνας της αγοράς είναι ότι οι τιμές δύσκολα (έως αδύνατον) να κατέβουν άπαξ και πάρουν την ανιούσα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι βρίσκονται στο κάτω άκρο της μεσαίας τάξης σύντομα θα πέσουν λεβελ. Και αυτοί που βρίσκονται παρακάτω, θα πάνε στον πάτο.
Giuseppe Busso έγραψε:
Πρέπει να είναι ακριβώς 2 χρόνια σαν σήμερα. Αν πας θα τα βρεις γραμμένα. Επί λέξει "θα πεινάσουμε".
Giuseppe Busso έγραψε:Και εγώ διαφωνώ σε πολλά. Πχ θυμάμαι τα τελευταία 70 χρόνια σε όλες τις ελληνικές ταινίες να μιλούν για κρίση. Αλήθεια τι άλλαξε και σε ενοχλεί η σημερινή; τι διαφορά έχει πχ η σημερινή κοιλιά της αγοράς;
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]