Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#756732 Καλοταξιδο και επισημα πλεον! :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#756804 Τουμπανοοοοοο!!!Καλοταξιδο και καλα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις ! Και για να μη ξεχνιόμαστε ,το πιο βασικο!!!! ΚΑΛΟΣΤΡΙΦΤΟΟΟΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Πωωω ρε συ, στην πένα το 'χεις!

Ευχαριστώ αλλά εδώ είναι τίγκα στη βρώμα ελέω τελευταίων ημερών βροχή/νιφάδες. Απλά δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία.
Όταν ανεβάζω φωτό, θα κοιτάς τις ρόδες μου. Εκεί θα βλέπεις αν είναι καθαρό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πωωω ρε συ, στην πένα το 'χεις!

Ευχαριστώ αλλά εδώ είναι τίγκα στη βρώμα ελέω τελευταίων ημερών βροχή/νιφάδες. Απλά δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία.
Όταν ανεβάζω φωτό, θα κοιτάς τις ρόδες μου. Εκεί θα βλέπεις αν είναι καθαρό. :lol:

Τι λες ρε συ; Μια χαρα ειναι οι ροδες σου. Εχω παρει απο πλυντηριο το αμαξι και ηταν ετσι :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Για πες εντυπώσεις.

Γκάζι όταν ήταν φορτισμένο. Έχασε 20 χ.α.ω. στην ευθεία μετά από 3 γύρους (απο 225-205). Υποστροφικό, αλλά καλά ζυγισμένο κατά τα άλλα (όταν έμπαινε στις Κ και ζυγίζονταν).
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#757606 Δεσποινίς ετών 19 πλέον..

Εικόνα

Από τις λίγες κολακευτικές γωνίες, μιας και στις οριζόντιες επιφάνειες του αμαξώματος (φαίνεται λίγο εκεί που το c-pillar συναντάει την οροφή) το βερνίκι έχει σκάσει άσχημα πλέον. Κατά τα άλλα, κρατάει ακόμα μιας και η ζωή αρχίζει στα 240+ ως γνωστόν.

Εικόνα

(Τρίφτη, πατώνεις; :s_drinks )
Άβαταρ μέλους
By drdino
#759056 Βρέθηκα με έναν φίλο και τα στήσαμε λίγο

Ωραία η Αλπίν, αντικατέστησε μια Evora GT410. Πολύ πιο ωραίο αμάξι η Α110, αν κι ο κομπρέσσορας της Evora την έκανε πολύ πιο άμεση στην απόκριση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#759057 τον ηπιαμε Ντινο? :shifty: