Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
21%
1
5%
2
11%
1
5%
6
32%
1
5%
3
16%
0
N/A
1
5%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#756178 Ας φέρνατε καλύτερους οδηγούς να νικουσατε καί το διαστημόπλοιο Μουσατε.

Όπως ο Σπιρτουλης δλδ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#756180 Αρα ο Sir που είναι οδηγάρα κατ'εσε, θα κερδάει φέτο τα διαστημόπλοια των F & RB .
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#756183 O σερ ήδη στο quali έριξε κανα δευτερόλεπτο στον μίστερ σάτερτέι.

Κακά τα ψέματα, μόνο οι Φεράρι και Ρέντμπουλ φαίνεται να έχουν βγάλει πακέτα που πλησιάζουν τους περυσινούς ρυθμοί.

Γολγοθάς για τον 8ακις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mousatos έγραψε:Αρα ο Sir που είναι οδηγάρα κατ'εσε, θα κερδάει φέτο τα διαστημόπλοια των F & RB .

Α λυπάμαι, δεν μελετάω τόσο έντονα το άθλημα για να έχω εντρυφήσει στη λογική του λαδοξυδου. Θα αποταθεις σε πιο ειδικούς από εμένα. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:
Γολγοθάς για τον 8ακις.

Δεν χαίρεσαι ρε διπλωμάτη; Θα απολαύσεις τον βιρτουόζο του βολάν.
Για να είμαι ειλικρινής το στυλάκι του 8κις είναι φέτος πιο χαλαρό από ποτέ. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Όλοι είδαν, όλοι άκουσαν και πριν λίγες ώρες μίλησαν κιόλας. Οπότε θα είναι πιο απελευθερωμένος από ποτέ και ---->

Εικόνα

ΓΑΠ: Ήταν ένας ωραίος αγώνας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mousatos έγραψε:Τόσα χρόνια έκλεβαν εκκλησές με το 1-2 και πανηγύριζαν κι από πάνω :s_crazy

Για τόσο κτήνη μιλάμε.
Ο Μαξ φέτος θα ανεβαίνει βάθρο με μαύρο σαλι. :shifty:

Εικόνα

Μονακό 2022.

Μιλκο τυρόπιτα; Δοκίμασες Μουσατε; :(
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#756193 Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επικές μονομαχίες Perez με Sir . :eat: για την 4η θέση , την καλή !
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#756195 Ας περιμενουμε τον αγώνα. Δεν έχουμε ιδέα για την διαχείριση των ελαστικών, ούτε για το αν αεροδυναμικα θα έχουν θέμα να κολλάνε από πισω χωρίς να χάνουν προσφυση, ούτε το πως θα αντέξουν οδηγοί και μονοθέσια το porpoising..
Πολλά νέα πραγματα έχει η χρονιά. Μόνο τι κάνουν το Σάββατο είδαμε, ο αγώνας είναι σήμερα όμως.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#756196 Εικόνα

Το καλύτερο γάλα που πάτησε ραφι Μουσατε. Ποιο Ροδοπακι τώρα, κάθεσαι και τυραννιεσαι.

ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΉ. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By marmagas
REALZEUS έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Δε νομίζω ότι γάζωσε ο κινητήρας της Φερράρι στην ευθεία πριν τον τερματισμό.

Απλά η συνολική γραμμή και κυρίως η έξοδος από την τελευταία στροφή του Λεκλέρκ ήταν καλύτερη.

Όταν ήταν εντελώς στην ευθεία η Φερράρι δεν κέρδισε σχεδόν τίποτα όπως και στην προηγούμενη μεγάλη ευθεία, πριν την τελευταία στροφή.

Geo τα κόκκινα διαστημόπλοια που ακριβώς τα είδες;
Η συνολική διαφορά δεν ήταν πολύ μικρή;
Ο Πέρεζ δεν ήταν επίσης κοντά στο Σάινθ;
Τις τελικές τις έχεις δει;

Η Φερράρι ίσως έχει λίγο μεγαλύτερη αεροδυναμική αντίσταση λένε...

Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Η Ferrari κέρδιζε στην ευθεία.

Εικόνα
Εικόνα