Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Scotch έγραψε:Ονειρικός ο φετινός χειμώνας, τι να λέμε. Το μόνο κακό ότι καίμε περισσότερο Φ.Α..

Μέχρι στιγμής είμαι περίπου +86% ΦΑ, όμως με την φάση που ζούμε έχουμε περιθώρια για διπλασιασμό. :(
Άβαταρ μέλους
By edmond
#756168 Και γω γουστάρω περισσότερο χειμώνα, δεν παραβλέπω φυσικά το ελλ καλοκαίρι(παγκοσμίως θελκτικό), το κόστος...συντήρησης :lol: εχμ θέρμανσης θέλω να πω, ειδικά φέτος έγινε αρκετά δυσανάλογο.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#756173 Τόσες συνεχόμενες χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ πάντως
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Scotch έγραψε:Μια χαρά. Ελπίζω μην καούμε το καλοκαίρι, αντίστοιχα.

Το μόνο καλό είναι τα +12 άλογα τροχό.

Κατά τα άλλα βαρεθήκαμε. Μαύρισε η ψυχή μας. Ο Έλληνας δεν είναι μαθημένος έτσι.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Geralt έγραψε:Τόσες συνεχόμενες χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ πάντως

Διάβαζα μια ανάλυση του Καντερέ νομίζω, που έλεγε οτι ο χειμώνας του 87 είχε τραβήξει παραπάνω και με περισσότερες χιονοπτώσεις.

Το θέμα ειναι τί επακολούθησε το καλοκαίρι του 87 :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
rx8_drifter έγραψε:
Geralt έγραψε:Τόσες συνεχόμενες χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ πάντως

Διάβαζα μια ανάλυση του Καντερέ νομίζω, που έλεγε οτι ο χειμώνας του 87 είχε τραβήξει παραπάνω και με περισσότερες χιονοπτώσεις.

Για το ευρωμπάσκετ λες?!
Άβαταρ μέλους
By kubiak
rx8_drifter έγραψε:

Το 1987 δεν έχει μείνει στην ιστορία για τη λειψυδρία;

Καλά θυμόμουν: Γιατί ο καύσωνας του 1987 έμεινε στην ιστορία; | protothema.gr (27-06-2017)

Nice catch rx8_drifter...

#tigam*same
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#756383 3 μήνες καλοκαίρι φέτος.
Αυτοί είσαστε

:lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#756384 Πάντως εδώ μας έσκισε λιγάκι ο καιρός φέτος. Καίω μισό τόνο πέλλετ κάθε 10 μέρες... Πέρσι είχε 3,80 το 15κιλο σακί, φέτος 5,10...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#756391 6 βαθμούς Κελσίου Δραπετσώνα στις 7 το πρωί. Με υγρασία φουλ, τρυπάει κόκκαλα.
Σήμερα μπαίνει επισήμως και η Άνοιξη.

Μιας και λέμε για κρύο, επίσης τα αμάξια καίνε πιο πολύ το χειμώνα. Αλλά πάνε και καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#756453 Την Πέμπτη θα έχει Αθήνα λιακάδα με 21 βαθμούς :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#756464 Καλά εντάξει, όχι την Πέμπτη - την Παρασκευή θα πάει 21 :)