Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
21%
1
5%
2
11%
1
5%
6
32%
1
5%
3
16%
0
N/A
1
5%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777

:lol: :lol: :lol: :lol:

Οι ανθρωποι ειναι παντελως ανικανοι να τρεξουν μαγαζι-γωνια.

Ουτε για τα ματια του κοσμου τον Τσεκο ρε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#755922 Ούτε εγώ βλέπω κανέναν λόγο για κρυφτό, εκτός ίσως αυτόν ντόρο που γίνεται (...και τα στοιχήματα ).
Κυριακή κοντή γιορτή...

don't panic
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Giuseppe Busso έγραψε:Το μονοθέσιο είναι χρέπι τώρα. Φυσικά ο Λούης ως 8κις ξεζουμιστής, θα πάρει τα μέγιστα γιατί στα quali βλέπεις πιλότους, αλλά στους αγώνες βλέπεις πρωταθλητές.
Ετσι είναι τα χρεπια ωρε? Ρώτα την Γριά να σου πει. 5 δευτερόλεπτα Αυστραλία 2015. Ρώτα τον

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Οι ανθρωποι ειναι παντελως ανικανοι να τρεξουν μαγαζι-γωνια.

Ουτε για τα ματια του κοσμου τον Τσεκο ρε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O Τσεκο (κλασσικα) δεν εδειξε κατι στα fp2.
Απλα κατι τετοια τα βγαζουν μετα τα fp3. Θελει να πορωσει τους Τιφοζι μωρε. Στην πεινα και αυτοι τοσοι χρονια :sorry:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#755928 Υπενθυμίζω. Σπαρτικλ οπισθολαιμιες με στραβομπαρα. 110 κιλά.
Χωρίς να μετράω την μπάρα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
glf έγραψε:Θα δούμε αγώνα με τα αυτοκίνητα να γκελάρουν; Δε το λυσανε;
Είδα λίγο και γω fp1 στο ertflix και μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό. Χοροπηδούσαν και φεύγανε κομμάτια. Καλά η αλπινα σκόρπισε λες και ήταν χάρτινη.

Σ έναν άλλον έβαλαν ταινία νομίζω για να κλείσουν ένα κομμάτι που εφυγε. Μια Μερσεντές ήταν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Είδα λίγο και γω fp1 στο ertflix και μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό. Χοροπηδούσαν και φεύγανε κομμάτια. Καλά η αλπινα σκόρπισε λες και ήταν χάρτινη.

Σ έναν άλλον έβαλαν ταινία νομίζω για να κλείσουν ένα κομμάτι που εφυγε. Μια Μερσεντές ήταν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By bibendum

Άβαταρ μέλους
By bibendum

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Εδώ γκελαρει μέχρι και το φόρουμ.

+1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:

Η ταινια που βαζουν ειναι για τις οπες αερισμου, τα βραγχια που εχουν για ψυξη. Οι πιο πολλες ομαδες κολλανε ταινιες η ολοκληρα κομματια πλαστικο η Williams νομιζω εχει φτιαξει καπακια με βιδες
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Με πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το ποστ γι αυτό επί 4

Τραχανοπλαγιαδες είναι δεν ξέρουν ότι γράφουμε για φόρμουλα