Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
21%
1
5%
2
11%
1
5%
6
32%
1
5%
3
16%
0
N/A
1
5%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:
sparticle έγραψε:party modes

Ο κινητήρας είναι το μοναδικό σημείο που είμαστε σίγουροι ότι η Ferrari είναι πολύ δυνατή. Για τα υπόλοιπα, αναμένουμε.

Δία η Φεράρι σήμερα όπως την είδα:

Εικόνα

Μπορείς να χαμογελάσεις.

Πούτιν ----> ΤΣΕΚ
Φεράρι ----> ΤΣΕΚ

προχωράμε, μέσα στο Κίεβο θα το σηκώσει ο Μπινότο :iconcool:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:

Ο κινητήρας είναι το μοναδικό σημείο που είμαστε σίγουροι ότι η Ferrari είναι πολύ δυνατή. Για τα υπόλοιπα, αναμένουμε.

Aπ οτι φαινεται εχεις δικιο, μονο που ο Καραφλας εχει κανει παλι τα μαγικα του:

ΤΛΤΓ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#755876 Geo δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ είμαι χαλαρός. Προμηνύεται τσαπού Ολλανδική για τους πρώτους 5-6 αγώνες σίγουρα, αλλά δεν θα ξενερώσουμε επειδή θα φάμε και κάνα γύρο στο ενδιάμεσο. Δεν περίμενα το 2022 για να σχηματίσω άποψη για τον οδηγό Χάμιλτον

Κανείς δεν έχει αιώνιο συμβόλαιο με τη νίκη, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει. Νόμος

Εύχομαι τουλάχιστον να δούμε εξίσου καλούς αγώνες με το 21 και αυτό για να γίνει πρέπει η Ferrari να κάνει πράξη το hype.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#755880 Εγώ αντιθετα το περιμένω πως και πως να δω αντιδράσεις 7ακις όταν (και αν φυσικα) παλεύει να μπει 10αδα...(όταν τόσα χρόνια ήξερε ότι θα ναι πρωταθλητής από την Αυστραλια)
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με την Μερκ. Μπορεί σε 3-4 αγώνες να είναι τοπ ξανά.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Aπ οτι φαινεται εχεις δικιο, μονο που ο Καραφλας εχει κανει παλι τα μαγικα του:

ΤΛΤΓ :iconcool:

Πάντα και σε όλα έχω δίκιο Τζιάκο'μ. :iconcool: Θα σου στείλω και τελικό Πούτιν-Ζελένσκι, αλλά μεταξύ μας... :lipsealed: Φαντάσου σασί καράφλα με κινητήρα Σκουντέρος... Κόντρα με το Enterprise του Captain Kirk θα έβαζε. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Geo f1 έγραψε:Εγώ αντιθετα το περιμένω πως και πως να δω αντιδράσεις 7ακις όταν (και αν φυσικα) παλεύει να μπει 10αδα...(όταν τόσα χρόνια ήξερε ότι θα ναι πρωταθλητής από την Αυστραλια)

Tapatalk
Αναφέρεσαι στον Hamilton, αλλά ξέχασες τα καντήλια του Max πριν κάποια χρόνια για την Renault? Και όλα αυτά χωρίς 7 πρωταθλήματα και εγγυητικές και ΤΑΜΚ

Δηλαδή για σένα ποια είναι η ιδανική αντίδραση του Hamilton εάν δεν μπαίνει Q3?
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#755886 ...κάπου εδώ να υπενθυμίσω απλώς ότι με τον περσινό κινητήρα Mercedes, Q3 έμπαινε μέχρι και η Williams.

Ήδη απ' το FP3 πιστεύω θα φανεί ότι η Merc παίζει από λίγο έως πολύ κρυφτό, όπως φαντάζομαι και η McLaren. Δηλαδή και 3η δύναμη να είναι η Merc, θα είναι εκεί οριακά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Εγώ αντιθετα το περιμένω πως και πως να δω αντιδράσεις 7ακις όταν (και αν φυσικα) παλεύει να μπει 10αδα...(όταν τόσα χρόνια ήξερε ότι θα ναι πρωταθλητής από την Αυστραλια)

Tapatalk

Γκεακο θα σου πω ενα μυστικό.

Αν κάτι περιμένει όλο το σκυλολοι :shifty: εδώ μέσα δεν είναι οι αντιδράσεις του Λούη.

Είναι οι δικές σου. :s_howdy

Τι μας πέρασες Γκεακο μου; Μυρωδιαδες σαν τους Άγρυπνους;;; :lol:

@Διακος

Έχω από Δεκέμβρη που έχω γράψει ότι η Φοράδα θα έρθει πολύ δυνατή το 2022.
:iconcool:

Δεν χάνεται ΤΟ ΑΦΡΙΣΜΑ των τυφοζι :eat:
φέτος Διάκο, τί άλλο έμεινε να δεις;
Το ψευτοαθλημα;;;; :svivhaha:
Αυτά είναι για τους Άγρυπνους. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
sparticle έγραψε:.....θα φανεί ότι η Merc παίζει από λίγο έως πολύ κρυφτό.....

Αυτό το γράφουν πολλά portals έξω, ότι ακόμη δεν έχει πατήσει το κουμπάκι και όλα θα τα δούμε στο Q.

don't panic
Άβαταρ μέλους
By g8777
#755916 Βρε παιδες για ονομα του θεου δλδ. :s_hang

Ο,τι ανοησια γραφεται εκει εξω πρεπει να την λαμβανουμε στα σοβαρα; :s_dunno

Και αντε. Να το παιξω το παιχνιδι . Μπορει να μου πει καποιος ΕΝΑΝ σοβαρο λογο για να παιξει παιχνιδακι ο Λυκος στο παρα ενα; Τι ειναι αυτο που θα κερδισει δλδ; :lol:

Σε αυτο το σημειο ας θυμηθουμε τον μεγαλο Μυστη :

Δεν μπορουν τα παλικαρια.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#755918 ^ Σωστος ο g! Δεν εχει λογικη να παιζει κρυφτο τωρα. Πριν μερικες βδομαδες στις δοκιμες ειχε, τωρα ομως οχι. Δεν ξερω ποσο πισω ειναι η Μερκ αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα φτασει κορυφη γρηγορα και αυτο μονο καλο θα κανει στον συναγωνισμο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#755919 Το μονοθέσιο είναι χρέπι τώρα. Φυσικά ο Λούης ως 8κις ξεζουμιστής, θα πάρει τα μέγιστα γιατί στα quali βλέπεις πιλότους, αλλά στους αγώνες βλέπεις πρωταθλητές.