Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#755807 Να ετοιμαζόμαστε δλδ για το 2ο challenge του φόρουμ, τρόφι vs φρ μπούσσου. Εκκίνηση φανάρι βάρκιζας και τέρμα Αγ. Μαρίνα βοήθειά μας.
Όλα αυτά Σάββατο βράδυ και στην λήξη γίνεται εκκίνηση σε εκείνη την στοιχειωμένη κόντρα διεζελ βιές ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΓΤΠΜ :rant: . Μέχρι Θεσ.νικη έστω :s_hang
Οι χαμένοι κερνάνε καφέ έστω στα όρθια σε μάζωξη που θα διοργανωθεί κατόπιν συννενοήσεως τιμαί λογικαί.
Α και ο πρωτοπόρος που θα φτάνει στον γυρισμό στην Λάρσα, ας κάνει μια παράκαμψη προς Φάρσαλα για αγορά τοπικού χαλβά. Κάτι μου λέει πως και πάλι θα βγεί πρώτος :shifty: . Και αυτά θα τα πληρώσει ο χαμένος όμως. :iconcool:
Στο τέλος μετριέται το υπόλοιπο πετρελαίου στο ντεπόζιτο και δίδονται ανάλογοι έξτρα πόντοι :roll:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#755825 Εργαλείο το κίτρινο Ρενό κ φοβερά καθίσματα...
Να το χαρείς με υγεία κ πολλά ταξίδια!
Από θόρυβο πως θα είναι? Φέρνει σε gr yaris, ή είναι πνιγμένο?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#755835 oxi δεν ειναι φιμωμενο,κανει σκασιματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
dekouk έγραψε:Εργαλείο το κίτρινο Ρενό κ φοβερά καθίσματα...
Να το χαρείς με υγεία κ πολλά ταξίδια!
Από θόρυβο πως θα είναι? Φέρνει σε gr yaris, ή είναι πνιγμένο?

< Note >
Ίσως το ότι ήταν σε «κλειστό» γκαράζ, αλλά ο θόρυβος στο ρελαντί ήταν αρκετός, σαν να λες ότι έχει μπει άφτερμαρκετ τελικό. Σε βίντεο που έχω δει, όπως ανέφερε και ο dimviii, κάνει σκασίματα. Πάντως δεν είμαι υπέρ του να κάνει πολύ θόρυβο, σε ταξίδια θα είναι εκνευριστικό, ελπίζω να έχει καλή ηχομόνωση η καμπίνα