Και που σαι.... Παταω κι εγω
BARHonda έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε::s_howdyΚαλά μην περιμένεις ανάλυση α λα Seat που έχεις κάνει εσύ με σειρά ανάφλεξης κτλ, είμαι πιο «νορμάλ» τύπος εγώ
Για πες έκδοση, λεπτομέρειες.
Έκδοση είναι η Trophy (RS και RS trophy βγάζει. Δεν μετράω την Trophy R, είναι limited και χωρίς ουσιαστική αξία για το 99.9% του αγοραστικού κοινού)
1.8λ, 300PS ανακοινώσιμα, αυτόματο 6τάχυτο, τετραδιεύθυνση μέχρι κάποια ταχύτητα
Εάν δεν κάνω λάθος είναι λίγο πιο άκαμπτο σασί ή γενικά πιο σκληρό στήσιμο από το απλό RS, να δω εάν θα το στολίζω στις λακούβες…
Εντυπώσεις εν καιρώ
BARHonda έγραψε:Τελείωσε και ο D1 ...Θα πεταγεσαι Πράγα.Προσοχη στα radar μέσης ταχύτητας!kostis20 έγραψε:Καλορίζικο!Βrno βλέπω?
< >
Σωστός!
Giuseppe Busso έγραψε:Ωχ, βλέπω να πίνω τσαγάκι με το καλημέραBARHonda έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε::s_howdyΚαλά μην περιμένεις ανάλυση α λα Seat που έχεις κάνει εσύ με σειρά ανάφλεξης κτλ, είμαι πιο «νορμάλ» τύπος εγώ
Για πες έκδοση, λεπτομέρειες.
Έκδοση είναι η Trophy (RS και RS trophy βγάζει. Δεν μετράω την Trophy R, είναι limited και χωρίς ουσιαστική αξία για το 99.9% του αγοραστικού κοινού)
1.8λ, 300PS ανακοινώσιμα, αυτόματο 6τάχυτο, τετραδιεύθυνση μέχρι κάποια ταχύτητα
Εάν δεν κάνω λάθος είναι λίγο πιο άκαμπτο σασί ή γενικά πιο σκληρό στήσιμο από το απλό RS, να δω εάν θα το στολίζω στις λακούβες…
Εντυπώσεις εν καιρώ
Καλορίζικο παιχταρά μου. Τι αμαξάρα πήρες!!!![]()
Βλέπω 100-200 km/h δίνει 15.2sec το fastestlaps
https://fastestlaps.com/models/renault-megane-rs-trophy
15χαμηλό έχω και εγώ μέτρηση από dragy.
ΥΓ: Βάλε κι άλλες φωτό. Και από εσωτερικό.

kostis20 έγραψε:,BARHonda έγραψε:Τελείωσε και ο D1 ...Θα πεταγεσαι Πράγα.Προσοχη στα radar μέσης ταχύτητας!kostis20 έγραψε:Καλορίζικο!Βrno βλέπω?
< >
Σωστός!
< >

kostis20 έγραψε:,BARHonda έγραψε:Τελείωσε και ο D1 ...Θα πεταγεσαι Πράγα.Προσοχη στα radar μέσης ταχύτητας!kostis20 έγραψε:Καλορίζικο!Βrno βλέπω?
< >
Σωστός!
< >

dimviii έγραψε:ποσο κοστισε εαν επιτρεπετε BARHonda?Η τιμή είναι στο παρμπρίζ, δεν ξέρω εάν την διακρίνεις!
Σε συγκριση με Γερμανια πως ηταν οι τιμες?
(810.000 κορώνες Τσεχ.)BARHonda έγραψε:dimviii έγραψε:ποσο κοστισε εαν επιτρεπετε BARHonda?Η τιμή είναι στο παρμπρίζ, δεν ξέρω εάν την διακρίνεις!
Σε συγκριση με Γερμανια πως ηταν οι τιμες?(810.000 κορώνες Τσεχ.)
dimviii έγραψε:Ας πούμε 31.100 - 32.400, έχει πέσει μία αστάθεια τώρα τελευταία λόγω ΒλαδίμηρουBARHonda έγραψε:dimviii έγραψε:ποσο κοστισε εαν επιτρεπετε BARHonda?Η τιμή είναι στο παρμπρίζ, δεν ξέρω εάν την διακρίνεις!
Σε συγκριση με Γερμανια πως ηταν οι τιμες?(810.000 κορώνες Τσεχ.)
σε ευρω?
dimviii έγραψε:ιδιες τιμες με Γερμανια πανω κατω απο οτι θυμαμαι.
Τα 5-6κ τελωνειο ομως το εφερναν στην ιδια τιμη με αυτα που πωλουνταν στην Ελλαδα τοτε.
Αυτοκινηταρα πηρες,ισως το καλυτερο προσθιοκινητο χατσμαπκ που βγηκε ποτε με μεκ,μιας και τα επομενα θα ειναι μπριζατα.
Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις οπως θες!!
οσο για το χρωμα,μια χαρα ειναι,το εχω δει απο κοντα και ειναι απιστευτο,περλαρει ωραια στον ηλιο.
Θα περιμένω δηλώσεις Ferrari γιατί το ράδιο του H[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]