Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#755483 ακομη και αυτο half assed :(

Ακόμη όμως και για το 1 εκατομμύριο πολίτες στους οποίους θα χορηγηθεί η έκπτωση αυτή, η κοροϊδία είναι εξόφθαλμη. Συνολικά και σε μέσους όρους μιλάμε για μια έκπτωση της τάξεως των 15 λεπτών ανά λίτρο, δηλαδή 1,5 ευρώ επιδότηση στα δέκα λίτρα καυσίμου. Για το ενάμισι αυτό ευρώ ο πολίτης θα πρέπει να εισέλθει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να αιτηθεί της εκπτώσεως. Μάλλον ως μεγίστη κοροϊδία θα το εισπράξουν οι φορολογούμενοι παρά ως πράξη στήριξης των εισοδημάτων τους.

Οι πολίτες θα πληρώνουν ολόκληρο το ποσό στο πρατήριο και στη συνέχεια θα χρησιμοποιούν την απόδειξη στην πλατφόρμα για να πάρουν το ποσό της επιστροφής που δικαιούνται. Σε ό,τι αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια, φαίνεται πως η επιδότηση θα «πιάσει» και τους πολίτες με εισόδημα 15.000 - 20.000 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση και τον αριθμό των παιδιών. Ωστόσο, περισσότερες ανακοινώσεις για το πώς θα επιδοτηθεί η αγορά των καυσίμων κίνησης αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Giuseppe Busso έγραψε:https://www.facebook.com/watch/?v=486280449644911&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing

Κωλοαυξήσεις :x

εγω θα ελεγα οτι εχουν πιασει πατο οι τιμες :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geralt έγραψε:ακομη και αυτο half assed :(

Ακόμη όμως και για το 1 εκατομμύριο πολίτες στους οποίους θα χορηγηθεί η έκπτωση αυτή, η κοροϊδία είναι εξόφθαλμη. Συνολικά και σε μέσους όρους μιλάμε για μια έκπτωση της τάξεως των 15 λεπτών ανά λίτρο, δηλαδή 1,5 ευρώ επιδότηση στα δέκα λίτρα καυσίμου. Για το ενάμισι αυτό ευρώ ο πολίτης θα πρέπει να εισέλθει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να αιτηθεί της εκπτώσεως. Μάλλον ως μεγίστη κοροϊδία θα το εισπράξουν οι φορολογούμενοι παρά ως πράξη στήριξης των εισοδημάτων τους.

Οι πολίτες θα πληρώνουν ολόκληρο το ποσό στο πρατήριο και στη συνέχεια θα χρησιμοποιούν την απόδειξη στην πλατφόρμα για να πάρουν το ποσό της επιστροφής που δικαιούνται. Σε ό,τι αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια, φαίνεται πως η επιδότηση θα «πιάσει» και τους πολίτες με εισόδημα 15.000 - 20.000 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση και τον αριθμό των παιδιών. Ωστόσο, περισσότερες ανακοινώσεις για το πώς θα επιδοτηθεί η αγορά των καυσίμων κίνησης αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη.

αν καταλαβα καλα θα επιδοτισουν συνολο 180 λιτρα για 3 μηνες? με 0,15-0,20 ανα λιτρο?
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#755503 δλδ στα 180 λτ που θα σου κοστισουν περιπου (180x1,9) 340-350 ευρω θα παρεις πισω τα 40?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:Μαλ@κίες!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#755513 15-20 λεπτά ανά λίτρο , μέγιστο τα 180 λίτρα το τρίμηνο

Σαν να λέμε απο 1.99 που έβαλα στη μηχανή πιο πρίν , μέγιστο θα πάει στα 1.79. Πάλι είναι τσιμπημενη τιμή.

Στα νησιά λέει παραπάνω

https://www.iefimerida.gr/oikonomia/pla ... i-enishysi
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#755535 Μερικά πρατήρια κοντά μου αρχίσαν να εχουν την βενζίνη 1,899 και το πετρέλαιο 1,699 , αρα η επιδότηση θα φέρει τις τιμές σε φυσιολογικά για την εποχή (πόλεμος ) τιμές , επίσης άρχισε να φαίνεται η διαφορά αμόλυβδης -πετρελαίου κίνησης .
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#755536 Εδω Γιαννενα κανενας δεν εχει κατω απο 2€ την 95αρα , ουτε κατω απο 2,15€την 100αρα σημερα

Επισης μολις ακουσα θα επιδοτησουν τα 180λτ με 0,22€/λτ ( και με 0,27 για τα νησια ) . Δλδ θα παρουμε το μεγιστο 40€ πισω . Σωθηκαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#755537 Κυριοι, μολις ενημερωθηκα απο την κυβερνηση οτι δεν ειμαι μεσαιος πια σαν ολες τις αλλες τις πλεμπες αλλα αναβαθμιστηκα ειμαι ΠΕΛΟΥΣΙΟΣ! :iconcool:

level up mothafukkas, ανοιγω την Ντομ Περινιον :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geralt έγραψε:Κυριοι, μολις ενημερωθηκα απο την κυβερνηση οτι δεν ειμαι μεσαιος πια σαν ολες τις αλλες τις πλεμπες αλλα αναβαθμιστηκα ειμαι ΠΕΛΟΥΣΙΟΣ! :iconcool:

level up mothafukkas, ανοιγω την Ντομ Περινιον :metalo:
Αχάριστε συριζομαδουρε. Η κυβέρνηση μερίμνησε. Αμάν πια. Εικόνα

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#755539 :lol: :lol:

πηρα και μισο κιλο μοσχαρακι χθες, ασε τις πλεμπες να τρωνε φακες

τι ζουμε ρε μλκ
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geralt έγραψε:ακομη και αυτο half assed :(

Ούτε καν... Μία γελοιότητα... Δηλαδή ανέβηκε το κόστος του καυσίμου για ένα γέμισμα πχ 50 λίτρων κατά 25 ευρώ κι εσύ θεωρείς σοβαρό βοήθημα τα 9 ευρώ το μήνα, το μέγιστο;;; :dizzy: :dizzy:

Οι τύποι είναι απλά γελοίοι αεργοι αριστοκράτες, χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα, που μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Ελπίζω όποιος τους ψήφισε να του αρέσει η κατάμουτρη κοροϊδία.

Σημερινή τιμή απλής από Shell που περνάω κάθε μέρα για τη δουλειά: 2,049