Same_old_story έγραψε:Και το '23' του Air ήταν επίσης μεγάλη μπίζνα
Geo f1 έγραψε:Παλια αυτο ηταν το peak. Θυμαστε με Προστ και Σεννα που ετρεχαν με το 0 εκει το 1993-94 λογω συνθηκων
“I think if anything you will have less pressure because you've already accomplished one of your dreams,” said Alonso. “And from now on it’s more fun.
“You go into races knowing you’re world champion already once and you always try to fight for championships and add numbers to that. But I think if anything, he should have less pressure.”
Geo f1 έγραψε:Κανεις δεν ξερει τις πραγματικες δυνατοτητες του καθε μονοθεσιου.
Εγω πιστευω η αξια κατακτηση του τιτλου, θα τον κανει πιο χαλαρο..
Ο Χακκινεν το 98 πηρε τον τιτλο. Το 99 δεν ηταν χαλαρος. Εκανε πολλα λαθη (Ιταλια Χ 2) και το πηρε μονο και μονο λογω τραυματισμου του Σουμι.
Αλονσος 2005 τιτλο.
Το 2006 ανεβηκε 2 λεβελ αποδοσης. Και το ξανα πηρε!
Φεττελ το 2010 και αυτος στο Αμπου Νταμπι.
το 2011 το πηρε με το 1 χερι..
Τεινω να πιστεψω οτι μετα τον τιτλο φευγει ενα μεγαλο βαρος...
είχαμε στραβωματα από μερικούς και πμ με στίγματα από Google maps για να τα πω από κοντά ( κιαπέ; Μόλις κατέβηκα από το Wrangler οι 4 θυμήθηκαν ότι κάτι είχαν ξεχάσει μέσα στους κάδους ανακύκλωσης και οι 3 ακόμα συναρμολογουνται στο ΚΑΤ).
Οπότε σκουπιστηκε με ο,τι βρήκαν πρόχειρο. Το βιβλίο τών κανονισμών ( είναι και παχύ-παχυ, λαμπικο έγινε το περισούφριο, να έρθει ο Πλουσενκο να βγάλει οχταπλο τολουπ).
Αμα ειναι ετσι , ας παει εξωτερικο ρεπορταζ στο Sky, να σμιξει με τον κολλητο του τον Brundle.
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]