Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
georgetz έγραψε:πρέπει να προσέχουν οι σύντροφοι, πολλά "λάθη" τελευταία, έβαλαν και τη Μερσέντες χθές (ενώ τη BMW έπρεπε αλλά τέλοσπάντων)
Αυτό το ποστ είναι επιπέδου "Κούλης χαιρετάει κούκλες";

Τεσπα.. εγώ κανονικά "πρώτο θέμα" διαβάζω γιατί είναι 100% έγκυρο και ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης. (Και case study στη google ε)
Πχ ποιος άλλος θα έγραφε χωρίς φόβο να λογοκριθει ότι η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι σκέφτεται να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
georgetz έγραψε:πρέπει να προσέχουν οι σύντροφοι, πολλά "λάθη" τελευταία, έβαλαν και τη Μερσέντες χθές (ενώ τη BMW έπρεπε αλλά τέλοσπάντων) :lol:

Έχω σκάσει στα γέλια με το σχετικό βιντεάκι του Luben για το making of :lol:

Άβαταρ μέλους
By axel12p
#753024 :lol:
Μιλάμε για απίστευτη λεπτομέρεια στο βίντεο. Οι φωτογραφίες στον φάκελο που ανοίγει, που έχει τον Τσοβόλα και ντολμαδάκια γιαλαντζί, το γεγονός ότι του βγάζει Twitch προτεινόμενο αντί για Twitter, η φωτογραφία του Καμένου δίπλα στον υπολογιστή...

Κέντησαν στο luben :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#754909 Το ακουσα στο ραδιοφωνο και δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι........

Φημολογειται οτι Ελληνας δημοσιογραφος εστελνε ανταποκρισεις απο τη Μοσχα ενω ηταν στο σπιτι του στη Κυψελη........ :slap: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#754927 Ισχύει. Το δικαιολογησαν κατόπιν εορτής ότι ταχαμου είχε αναρρωτική (1 χρόνο+ που είναι διορισμενος εκεί...)

https://www.reader.gr/politiki/406036/e ... kypseli-ti
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese

Μου έστειλαν αυτό και έκανα και μία αναζήτηση των 5": https://www.cyprusbybus.com/el-GR/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Corto Maltese έγραψε:

Μου έστειλαν αυτό και έκανα και μία αναζήτηση των 5": https://www.cyprusbybus.com/el-GR/

αμφιβαλλω εαν υπαρχει αλλη χωρα στην Ευρωπη με τοσο χειραγωγημενα μμε .
Πλεον ειμαστε στο ιδιο γκρουπ με Ρωσσιες,Βορειοκορεες,Τουρκιες κλπ

Μπραβο στη ΝΔ
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#755533 Ναι είναι απίστευτο. Ειδικά ο Σκαι είναι αδύνατον να το πιστέψεις.
Άκουγα χθες τυχαια στο αμάξι ραδιο ΣΚΑΙ και μεσα στο χαμό των ημερών αυτοί είχαν φτιαξει σατυρικό σποτ για κάτι που είπε ο Τσίπρας 6 χρόνια πριν....Μου έκανε τεράστια εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#755545 Γιατί σου έκανε εντύπωση;;; Εξάλλου, εδώ και χρόνια, ο υπεύθυνος υπουργός για τις εκλογές, έχει δηλώσει πριν από τις εκλογές που τους έφεραν στην εξουσία πως η δουλειά της κυβέρνησης είναι να μην ξαναβγεί η αριστερά...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές.

Το είπαν, το έκαναν.

Αν αυτό δεν είναι προαναγγελία απόλυτου ελέγχου των πάντων για κομματικό συμφέρον, δεν ξέρω τί είναι...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#755548 https://marketnews.gr/article/2695698/t ... ok-to-1981

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Να μπούμε μέσα στους θεσμούς με «συριζοφρουρούς» - Όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ το 1981

:lol: :lol:
Συριζοφρουρούς» στη Δικαιοσύνη και τη Δημόσια Διοίκηση, εγκάθετους δηλαδή της Κουμουνδούρου, προτείνει για τη δεύτερη φορά αριστερά η πρώην υπουργός του κόμματος, Τασία Χριστοδουλουπούλου.

Η ίδια, όπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος μαζί με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, κατέστησε σαφές «πως πρέπει να προετοιμαστούμε για να μην έχουμε εχθρικό περιβάλλον στη Δικαιοσύνη». Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πως «αυτοί», δηλαδη οι δικαστές, μας έκαναν επιθέσεις γιατί εμείς δεν είχαμε «ιστορία» στο χώρο της δικαιοσύνης και ηταν όλοι τους ή δεξιοί ή ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια η κ. Χριστοδουλοπουλου άφησε να εννοηθεί πως «ήταν λάθος που μπήκαμε στη λογική να κάνουμε γενικούς γραμματείς και διευθυντές με κριτήρια τα προσόντα τους», υποστηρίζοντας τη θέση πως οι θεσμοί του κράτους έπρεπε να στελεχωθούν μόνο με πρόσωπα που είναι πιστά στο κόμμα.

Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#755690 Γελάει ο γκεάκος με κάτι που αυτοί που ψηφίζει το κάνουν καθ ομολογία τα τελευταία 40 χρονια

https://youtu.be/eYF2hUVKaBc

Αλλά ετσι ειναι, αμα τρώς απ την κουτάλα σε πιάνει κωλόσφιξη μην τύχει και μείνεις νηστικος, πού να ξεκινήσεις να δουλεύεις στα 40 σου :s_cool
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:https://marketnews.gr/article/2695698/t-xristodoulopoulou-na-mpoume-mesa-stous-thesmous-me-syrizofrourous-opws-ekane-to-pasok-to-1981

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Να μπούμε μέσα στους θεσμούς με «συριζοφρουρούς» - Όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ το 1981

Συριζοφρουρούς» στη Δικαιοσύνη και τη Δημόσια Διοίκηση, εγκάθετους δηλαδή της Κουμουνδούρου, προτείνει για τη δεύτερη φορά αριστερά η πρώην υπουργός του κόμματος, Τασία Χριστοδουλουπούλου.

Η ίδια, όπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος μαζί με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, κατέστησε σαφές «πως πρέπει να προετοιμαστούμε για να μην έχουμε εχθρικό περιβάλλον στη Δικαιοσύνη». Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πως «αυτοί», δηλαδη οι δικαστές, μας έκαναν επιθέσεις γιατί εμείς δεν είχαμε «ιστορία» στο χώρο της δικαιοσύνης και ηταν όλοι τους ή δεξιοί ή ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια η κ. Χριστοδουλοπουλου άφησε να εννοηθεί πως «ήταν λάθος που μπήκαμε στη λογική να κάνουμε γενικούς γραμματείς και διευθυντές με κριτήρια τα προσόντα τους», υποστηρίζοντας τη θέση πως οι θεσμοί του κράτους έπρεπε να στελεχωθούν μόνο με πρόσωπα που είναι πιστά στο κόμμα.

Δηλαδή, στο σύμπαν που ζεις εσύ, η μ@λ@κία του ενός εξαφανίζει τη μ@λ@κία του άλλου; :hmmm:

Αν και αυτό που έβαλες είναι άσχετο με αυτό που έβαλα εγώ, είναι στα ίδια επίπεδα μαλάκυνσης.

Η διαφορά βέβαια είναι πως εσύ θα ξαναψηφίσεις τους ίδιους, εγώ δεν τους έχω ψηφίσει ούτε όταν βγήκαν ούτε και πρόκειται.