- 12 Μαρ 2022, 10:50
ArrowsFA1 έγραψε:Όμως θα διαφωνήσω μαζί του σχετικά με τους ειδικούς, θεωρώ ότι πράγματι είναι κατά 95% ένα τσίρκο, αυτό που αντικατέστησε τους 'ειδικούς' τύπου Παγώνη-Μαγιορκίνη-Βασιλακόπουλου κλπ.
Ένα 5% ίσως εισφέρει κάτι αξιόλογο στη σύζητηση, και πράγματι πιο πιθανό να το βρεις στο Όπεν που νομίζω είναι το μόνο ελληνικό κανάλι που κάπως τουλάχιστον προσπαθεί να ενημερώσει λίιιιιιιιιγο πιο σφαιρικά.
Πρώτα από όλα θέλω να σε ευχαριστήσω για την νηφάλια αντιμετώπιση και τον σεβασμό.
Σε αυτό που λες, δεν μπορώ να μπω σε ποσοστά, απλά αυτοί που βγαίνουν στο Open είναι γενικά σοβαροί (όχι όλοι φυσικά και διαφωνώ με τους δημοσιογράφους περισσότερο - ειδικά με τον Ιγνατίου που είναι αμερικανικό φερέφωνο). Όντως υπάρχουν διαφωνίες και μεταξύ μας για το ποιος είναι σοβαρός συνάδελφος, αλλά μερικά ονόματα είναι "σχεδόν εγγύηση". Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, οπότε δεν θα τα αναφέρω. Θα κάνω μια εξαίρεση για τον Στγο Στεφανή (που βγήκε σε άλλο κανάλι όμως), τον οποίο γνωρίζω και προσωπικά, και δεν έχω ακούσει ποτέ να λέει έστω και κάτι αμφιλεγόμενο - από τους εξαιρετικότερους για μένα, μαζί με τον Στγο Γράψα, ο οποίος απέχει από την δημόσια ζωή πια.
dimik έγραψε:παραμένουν όμως μια καλή ένδειξη της κατάστασης.
Το πρώτο θύμα κάθε πολέμου είναι η αλήθεια.
W. Churchill (το ήξερε πολύ καλά γιατί έλεγε ο ίδιος τερατώδη ψέμματα στους Άγγλους τις πρώτες μέρες του Β' ΠΠ - δείτε την ταινία Darkest Hour αν δεν την έχετε δει)
ΥΓ: Τα τουρκικά drones πάντως πέφτουν σαν τις μύγες, από ότι διαβάζουμε. Βέβαια κάνω τώρα το ίδιο που κατηγορώ, περί πηγών.