Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Κοίτα τιμές τότε... και πού φτάσαμε :ninja:
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#754729 40 euro...17 λίτρα....2,35 το κομμάτι!!100άρα shell...σαν να άνοιξε η πλακοραφή λίγο... :oops:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

2.289€ σήμερα, έφυγαν 56 ευρουλάκια
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#754741 Έτσι όπως πάει,την ώρα που γεμίζεις μπορεί να ανεβαίνει και η τιμή. :dizzy:
50 λίτρα Vpower Diesel σήμερα 100€ :help:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Serf έγραψε:@Scotch : τι λένε εδώ; καύσιμα; αύξηση;

< Note >

Είναι για τους φτωχούς αυτά που αναγκάζονται και βάζουν ακόμα υγρά καύσιμα στα αυτοκίνητα.
Πλέμπα!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#754760 Η αλήθεια είναι πως το ρεύμα δεν εχει ακριβύνει καθόλου στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#754773 Σας τσιγκλάω για να βάλετε φωτοβολταϊκά.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
mirage έγραψε:Η αλήθεια είναι πως το ρεύμα δεν εχει ακριβύνει καθόλου στην Ελλάδα.

Πάλι βέβαια εφόσον μιλάμε για τη χρήση του ως καύσιμο καμία επαφή με το κόστος της βενζίνης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Σας τσιγκλάω για να βάλετε φωτοβολταϊκά.

Πόσα δεκαχίλιαρα να δώσει κανείς για να κάνει οικονομία πχια;;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
markvag έγραψε:
mirage έγραψε:Σας τσιγκλάω για να βάλετε φωτοβολταϊκά.

Πόσα δεκαχίλιαρα να δώσει κανείς για να κάνει οικονομία πχια;;; :lol: :lol:

Αντίθετα με το αμάξι όμως που απλά κάνεις οικονομία αυτά θα τα βγάλουν τα λεφτά τους και θα φέρουν και κέρδος.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#754841 Ντωμεταξύ έχετε παρατηρήσει τις τιμές που όχι μόνο έχουν πάρει τρελό ανήφορο αλλά και ότι ο καθένας χρεώνει ότι θέλει, θέλωνα πω χωρίς κάποιον μπούσουλα;
Μπετζίνα βρίσκεις (πέρα από κάτι σκόρπια 1.98) από 2.06 έως 2.26 ξέρωγω το λίτρο.
Όπως επίσης βλέπω σύγκλιση βενζ. με ντίζελ, εκεί που έπαιζαν στα πρπ 30λ διαφορά μεταξύ τους, τώρα είναι στάνταρ κάτω από τα 20. Βενζινάς στην περιοχή μου έχει την αμόλυβδη 1.99 και το πετρέλαιο 1.98!! :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Ντωμεταξύ έχετε παρατηρήσει τις τιμές που όχι μόνο έχουν πάρει τρελό ανήφορο αλλά και ότι ο καθένας χρεώνει ότι θέλει, θέλωνα πω χωρίς κάποιον μπούσουλα;
Μπετζίνα βρίσκεις (πέρα από κάτι σκόρπια 1.98) από 2.06 έως 2.26 ξέρωγω το λίτρο.
Όπως επίσης βλέπω σύγκλιση βενζ. με ντίζελ, εκεί που έπαιζαν στα πρπ 30λ διαφορά μεταξύ τους, τώρα είναι στάνταρ κάτω από τα 20. Βενζινάς στην περιοχή μου έχει την αμόλυβδη 1.99 και το πετρέλαιο 1.98!! :hmmm:

επειδη αυξανονται πολυ απο μερα σε μερα,μπορει να παρελαβε βενζινη πριν 2 μερες και το πετρελαιο σημερα πχ. Αυτο θα δειξει σωστα ,εαν σταθεροποιηθουν οι τιμες.
Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο παντως με τις οτι να ναι τιμες.