< >
mousatos έγραψε:Το παρέλαβα πριν λίγο. Το χαρτάκι επάνω έλεγε να πάει μέσω SKG , τελικά ήρθε οδικώς .
SKG είναι το κέντρο διανομής της DHL στη Θεσσαλονίκη. Θα περάσει από εκεί ανεξάρτητα από το αν πάει οδικό ή αεροπορικό.
Το tracking είναι η αλήθεια καμιά φορά χάνει κάποια βήματα προς το τέλος, έχω την εντύπωση πως αργεί να ενημερωθεί από τα μηχανηματάκια των οδηγών (ίσως δεν έχουν όλα ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο) ή απλά όταν έφτασε με την νταλίκα στη Θεσσαλονίκη, απλά μπήκε όλο το φορτίο όπως ήρθε (Παρασκευή βράδυ να θυμίσω) και δεν σκαναρίστηκε τίποτα. Το Σ/Κ ούτως ή άλλως λειτουργεί πολύ περιορισμένα (για ειδικές αποστολές και επείγοντα που έχουν πληρώσει για παράδοση Σ/Κ), οπότε πάλι δεν θα σκαναρίστηκε τίποτα...
Παίζει τα σκαναρίσματα αυτά να έχουν φανεί τώρα...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
touring the m3 1.6 έγραψε:Θέλω να στείλω ένα δεματάκι Ηράκλειο (συγκεκριμένα μια μάσκα αυτ/του)μικρό και ελαφρύ...πώς λέτε να το κάνω για πιο φθηνά;Να πας στο λιμάνι να το βάλεις στο πλοιο
Η courier από την άλλη έχει κατάστημα στη γειτονιά (συνήθως) και το παραδίδει εκεί που θα της πεις...

edit: Τελευταία που είχα στείλει ένα μικρό δεματάκι με ACS στη Θεσσαλονίκη είχε χρεώσει νομίζω 7,20... (από Δράμα)
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

touring the m3 1.6 έγραψε:Thank you alll...και ΄γώ το καράβι σκέφτηκα.Το μήκος του δέματος είναι 45-50 πόντοι...
Αφού είναι μάσκα, καλή συσκευασία σε χοντρό χαρτόνι,για να φτάσει σε ένα κομμάτι...
Βλέπω οτι το δέμα είναι "κολλημένο" στην Αυστρία; ή απλά δεν έχουν κάποια ενημέρωση στο "μεσοδιάστημα" από Αυστρία;
23.02.2022 01:55 Uhr Hörsching (AT)
Paket unterwegs.
22.02.2022 17:28 Uhr Hall in Tirol (A ...
Paket unterwegs.
22.02.2022 11:06 Uhr DPD Datenzentrum
Auftragsdaten übermittelt
Μπας και λόγω πολέμου;
https://jimmuclarku.blogspot.com/