Scotch έγραψε:Εγώ έχω καταναλώσει 3.943,64 kWh όμως. Αν το πας αναλογικά, πιο φθηνά έρχεται με τον ιδιώτη
0,10 vs. 0,11.
Όταν το επέλεξα, επίτηδες διάλεξα ακριβότερη τιμή kWh για να μην έχω πάγιο, με το σκεπτικό πως ΦΑ χρειάζομαι 5 μήνες το χρόνο.
Scotch έγραψε:Εγώ έχω καταναλώσει 3.943,64 kWh όμως. Αν το πας αναλογικά, πιο φθηνά έρχεται με τον ιδιώτη

dekouk έγραψε:Εκκαθαριστικος ρεύμα....3500 kwh έναντι 3200 kwh περίπου αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Πέρυσι 498€ φέτος 1060€

). Αφού δεν εχουν πληρωθεί, γιατί τα χρωστάω αφού, στον εκκαθαριστικό κάνει τις πραξουλες με τη πραγματική καταναλωση και βγάζει τα χρωστούμενα με βάσει τα πραγματικά δεδομένα. Η διαφορά είναι 60 ευρώ περίπου.! Μας κλέβει???224v έγραψε:Ε χω το εξής πρόβλημα ΔΕΗ, στο εξοχικό με το enter κλπ. Όλο τον χειμώνα 20-21 το σπίτι λειτουργούσε γιατί εμενε ο γιος μου και κατανάλωσε αρκετό ρεύμα αφού είχε κλιματιστικό και ηλεκτρική σομπα. Φέτος το σπίτι είναι κλειστό. Η ΔΕΗ όμως φετος με βάσει τα περσινά έστελνε κάθε μήνα έναντι και σε σύνολο 670!!! Προφανώς δεν πληρώναμε τα εναντι. Έρχεται ο εκκαθαριστικός με συνολική χρέωση 190. Όταν όμως στη πίσω σελίδα με τις αναλυτικές χρεώσεις κάνω την πρόσθεση μου βγαίνει 130!! Πάω στην μπροστινή σελίδα και βλέπω το εξής σκηνικό γενική σούμα. Μου βάζει ως χρωστούμενα τα μηνιαία νουμερα που βέβαια δεν έχουν πληρωθεί αφού ήταν χωρίς μέτρηση ( με το πάτημα της κοιλιάς δλδ). Αφού δεν εχουν πληρωθεί, γιατί τα χρωστάω αφού, στον εκκαθαριστικό κάνει τις πραξουλες με τη πραγματική καταναλωση και βγάζει τα χρωστούμενα με βάσει τα πραγματικά δεδομένα. Η διαφορά είναι 60 ευρώ περίπου.! Μας κλέβει???
.
224v έγραψε:Ε χω το εξής πρόβλημα ΔΕΗ, στο εξοχικό με το enter κλπ. Όλο τον χειμώνα 20-21 το σπίτι λειτουργούσε γιατί εμενε ο γιος μου και κατανάλωσε αρκετό ρεύμα αφού είχε κλιματιστικό και ηλεκτρική σομπα. Φέτος το σπίτι είναι κλειστό. Η ΔΕΗ όμως φετος με βάσει τα περσινά έστελνε κάθε μήνα έναντι και σε σύνολο 670!!! Προφανώς δεν πληρώναμε τα εναντι. Έρχεται ο εκκαθαριστικός με συνολική χρέωση 190. Όταν όμως στη πίσω σελίδα με τις αναλυτικές χρεώσεις κάνω την πρόσθεση μου βγαίνει 130!! Πάω στην μπροστινή σελίδα και βλέπω το εξής σκηνικό γενική σούμα. Μου βάζει ως χρωστούμενα τα μηνιαία νουμερα που βέβαια δεν έχουν πληρωθεί αφού ήταν χωρίς μέτρηση ( με το πάτημα της κοιλιάς δλδ). Αφού δεν εχουν πληρωθεί, γιατί τα χρωστάω αφού, στον εκκαθαριστικό κάνει τις πραξουλες με τη πραγματική καταναλωση και βγάζει τα χρωστούμενα με βάσει τα πραγματικά δεδομένα. Η διαφορά είναι 60 ευρώ περίπου.! Μας κλέβει???
.
224v έγραψε:Ε χω το εξής πρόβλημα ΔΕΗ, στο εξοχικό με το enter κλπ. Όλο τον χειμώνα 20-21 το σπίτι λειτουργούσε γιατί εμενε ο γιος μου και κατανάλωσε αρκετό ρεύμα αφού είχε κλιματιστικό και ηλεκτρική σομπα. Φέτος το σπίτι είναι κλειστό. Η ΔΕΗ όμως φετος με βάσει τα περσινά έστελνε κάθε μήνα έναντι και σε σύνολο 670!!! Προφανώς δεν πληρώναμε τα εναντι. Έρχεται ο εκκαθαριστικός με συνολική χρέωση 190. Όταν όμως στη πίσω σελίδα με τις αναλυτικές χρεώσεις κάνω την πρόσθεση μου βγαίνει 130!! Πάω στην μπροστινή σελίδα και βλέπω το εξής σκηνικό γενική σούμα. Μου βάζει ως χρωστούμενα τα μηνιαία νουμερα που βέβαια δεν έχουν πληρωθεί αφού ήταν χωρίς μέτρηση ( με το πάτημα της κοιλιάς δλδ). Αφού δεν εχουν πληρωθεί, γιατί τα χρωστάω αφού, στον εκκαθαριστικό κάνει τις πραξουλες με τη πραγματική καταναλωση και βγάζει τα χρωστούμενα με βάσει τα πραγματικά δεδομένα. Η διαφορά είναι 60 ευρώ περίπου.! Μας κλέβει???
.

224v έγραψε:Σπίτι κλειστό από τον Οκτώβριο. Όμως έστελναν λογαριασμό με κατανάλωση υποθετική ανά μήνα, βασιζόμενοι στην προ ετους προηγούμενη κατανάλωσή, που το σπίτι λειτουργούσε.Από την αρχή ήταν λάθος η κίνηση σου.
Άρα αυτό που έστελναν δεν ήταν πραγματική οφειλή. Και φυσικά δεν την πληρώσαμε!!! Έγινε το ίδιο και τον άλλο μήνα, αλλά και τον τρίτο. Σε ενοχλήσεις από δικηγορους, μια φορά εξηγήσαμε το γιατί δεν πληρώνουμε. Στην δικηγόρο μάλιστα που καταλάβαμε ότι δεν το κατέχει το άθλημα της κατανόησης, της ζητήσαμε να μιλήσουμε με κάποιον πάνω από αυτήν πιο σχετικο, με τους μηχανισμούς της ΔΕΗ. Φωνή βοοντως..... μετά καταλάβαμε ότι κάθε φορά που μας παίρνουν τηλέφωνο και κάποιος το σηκώνει, αυτοί παίρνουν αμοιβή για τον κόπο τους!!! Έτσι δεν το σηκωναμε. Ήρθε ο εκκαθαριστικό τώρα με αυτή την οικονομική διαφορά στο σύνολο. Έφυγε mail φυσικά και είμαστε στην αναμονή.!!!
.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]