☢ ☢ ☢
☢ ☢ ☢
Zorz έγραψε:nass έγραψε:Αυτό που γίνεται τώρα στο Βενιζέλο (μαγαζιά μετά το security) λέγεται "open gates" (ορολογία ΒΑΑ) και είναι προφανώς καλό για τα μαγαζιά. Τα "closed" gates είναι αυτά που σου ελέγχουν το boarding pass (με ή χωρίς security στο gate) και μπαίνεις σε ένα κλειστό χώρο, το οποίο είναι καλό για την αεροπορική εταιρεία (γιατί ξέρει νωρίς ποιοί εμφανίστηκαν για την πτήση)
Μα και στο μοντέλο open gates, ακριβώς πριν περάσεις από security σκανάρεις το boarding pass σου οπότε θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να πληροφορηθεί η εταιρία ότι είσαι ήδη στο αεροδρόμιο.
Dimitris_P έγραψε:Άλλο νομίζω ότι ρωτάει.
Έστω ότι ο Α ταξιδεύει και ο Β δουλεύει σε ένα φαγάδικο εντός της ζώνης αυτής. Ο Α αφού έχει περάσει τον έλεγχο πάει και κάθεται στο μαγαζί του Β και έχοντας συνεννοηθεί εκ των προτέρων ο Β του πασάρει ένα μεγάλο μαχαίρι του σεφ, ένα γκαζάκι και ένα αναπτήρα. Αυτά μπορεί μετά ο Α να τα περάσει στο αεροπλάνο ή θα ξαναπεράσει από έλεγχο πριν την επιβίβαση;
Πέταξα τον Γενάρη 2 φορές προς Βενιζέλο και 1 από (εντός Σέγκεν όλες), και ο Skous μπορεί να κοιμάται ήσυχος τελικά. Απ'ότι είδα, όταν είσαι airside στο χώρο που είναι τα μαγαζιά, πρέπει να ξαναπεράσεις ακόμα μια φορά από security πριν φτάσεις στο χώρο αναμονής πριν την πύλη. Μάλιστα ήταν αρκετά πιο διεξοδικοί από όσα αεροδρόμια έχω περάσει το τελευταίο 1+ χρόνο. Πέρα από το κλασσικό βγάλε λάπτοπ/ταμπλέτες από τη τσάντα κλπ, είχα μαζί μου μια dslr και μου ζητήθηκε να ανοίξω το μπροστινό καπάκι του φακού (όχι να βγάλω το φακό από το σώμα) για να κοιτάξουν το πουλάκι (μην τυχόν έχεις ξεκοιλιάσει τον L και αντί για τα κρύσταλλα τον έχεις γεμίσει σεμτεξ)
.
nass έγραψε:Μία φορά περνάς security check. Η διαδικασία είναι: check-in --> διαβατήρια (μόνο για extra-Schengen) --> security --> μαγαζιά --> gate.
Στον Βενιζέλο, 100% το security είναι μετά τα μαγαζιά.
).
Ειδικά εάν έρχεσαι για λίγο διάστημα, και όχι για μήνες, είναι λίγο πακέτο
Zorz έγραψε:nass έγραψε:Μία φορά περνάς security check. Η διαδικασία είναι: check-in --> διαβατήρια (μόνο για extra-Schengen) --> security --> μαγαζιά --> gate.
Μισό λεπτό γιατί θα με τρελάνετε.Στον Βενιζέλο, 100% το security είναι μετά τα μαγαζιά.
Τώρα είναι κανονικά open gate εκεί.
nass έγραψε:Zorz έγραψε:nass έγραψε:Μία φορά περνάς security check. Η διαδικασία είναι: check-in --> διαβατήρια (μόνο για extra-Schengen) --> security --> μαγαζιά --> gate.
Μισό λεπτό γιατί θα με τρελάνετε.Στον Βενιζέλο, 100% το security είναι μετά τα μαγαζιά.
Αλλαξε εδώ και 1 μήνα, τουλάχιστον στο extra-Schengen αλλά νομίζω το ίδιο έκαναν και στο inta-Schengen. Μπορεί να κάνω λάθος για το τελευταίο αλλά για το extra-Schengen το βλέπω κάθε εβδομάδαΤώρα είναι κανονικά open gate εκεί.
skous έγραψε:Σχετικά με το εγχείρημα για low cost&multi segment, θα έλεγα μακριά... Διότι με μία στραβή (καθυστέρηση, ακύρωση, κλπ)., παίζει να ταλειπωρηθείς τόσο πολύ, που απλά θα κλαίς που δεν πέταξες ακόμα και business με την LH για παράδειγμα![]()
Chris έγραψε:Μα πόσο δύσκολο είναι για τους κωλοέλληνες να κάτσουν σε 2 λωρίδες μέσα στις διαγραμμίσεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]