Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#753073 Πάντως στο Περιστέρι στη γειτονιά μου ήδη μετράω 3 φορτιστές. Ένας στο κατάστημα της Ζενίθ στον Αγ. Αντώνιο (ο οποίος χρησιμοποιείται και συχνά-πριν λίγο από ένα e-2008), ένας σε ένα κατάστημα βιολογικών προϊόντων στη Θηβών κοντά στο λαστιχαδικο Οικονομου και τέλος στην Avin επί της Δωδεκανήσου δίπλα απ' το εμβολιαστικο κέντρο.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By glf
#753108 Η φάση στο τέλος θα είναι όπως οι αυτόματοι πωλητές αναψυκτικών και σνακ. Αν το χρειαστείς και είναι μπροστά σου (στο σωστό μέρος με κίνηση) τότε έχει ελπίδες να πουλήσει. Αλλιώς ότι δίνει το έχω και στο σπίτι μου ή και στο χώρο εργασίας(μπρίζα ή... το ψυγείο ανάλογα την περίπτωση).
Απλά τώρα είναι και πολύ μικρός ο αριθμός των καταναλωτών. Αν ήταν πχ τα μισά αυτοκίνητα ηλεκτρικα, κανείς φορτιστής δε θα έμενε άδειος. Ακόμα είναι πολύ νωρίς.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Focusman91 έγραψε:Ένας στο κατάστημα της Ζενίθ στον Αγ. Αντώνιο...

< Note 8 >

Εικόνα

Εικόνα

Ένας νεαρός το πήρε μτχ. Με το που το έβαλε στην πρίζα, έβγαλε από μέσα ένα ηλ. πατίνι και εξαφανίστηκε. Πρόλαβα ψιλή κουβέντα στα γρήγορα πως φορτίζει στα 6 kW και πως δεν μπορεί να καταλάβει πως ακόμα αγοράζουν θερμικά :lol:
Δεν πρόλαβα να του αφηγηθώ έναν αστικό μύθο περί clio diesel vs tesla... :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:Ο νεαρός λογικά δεν έχει βγει εκτός Αττικής :lol:

σταματηστε το δουλεμα φθανει πια!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Δεν πρόλαβα να του αφηγηθώ έναν αστικό μύθο περί clio diesel vs tesla... :shifty: :lol:

μυθος? :x
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
edmond έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Ένας στο κατάστημα της Ζενίθ στον Αγ. Αντώνιο...

< Note 8 >

Εικόνα

Εικόνα

Ένας νεαρός το πήρε μτχ. Με το που το έβαλε στην πρίζα, έβγαλε από μέσα ένα ηλ. πατίνι και εξαφανίστηκε. Πρόλαβα ψιλή κουβέντα στα γρήγορα πως φορτίζει στα 6 kW και πως δεν μπορεί να καταλάβει πως ακόμα αγοράζουν θερμικά
Δεν πρόλαβα να του αφηγηθώ έναν αστικό μύθο περί clio diesel vs tesla... :shifty:
Και αυτό το θυμάμαι και έναν τύπο που έχει κατάστημα με ηλεκτροκίνητα στην Πάτρα και τον τελευταίο καιρό κάνει άνοιγμα στην Αθήνα. Μένει εδώ Περιστέρι και τον έχω δει να φορτίζει ένα Σμαρτ που πούλησε μετά από λίγες μέρες.

michailspas λέγεται στο Ινστα. Είναι λίγο κριντζι αλλά παλεύεται.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#753193 Στο τέλος θα ακούν για την Αμοργό και θα νομίζουν ότι είναι ατόλη του Ειρηνικού...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#753453 Και άλλοι παίκτες στην αγορά. Μου έκανε εντύπωση ότι κατασκευάζεται στην Αυστρία από την Magna Steyer.

Άβαταρ μέλους
By edmond
#753458 Εικόνα

Ένα κάποιο...ενδιαφέρον το βρίσκει κανείς στην τελευταία πρόταση. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#753473 Μπουσσε μην λέμε τα ίδια.

Γνωστά πράγματα εδώ και μισό αιώνα, κατά Φίλιππα Καυλή Ευαγγέλιον:

Εικόνα

:s_roses