< Note >
< Note >
Vagnar έγραψε:Τι θα τους κάνουν οι Σκανδιναβοι, θα σταματήσουν τα κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ της Μόσχας;
Serf έγραψε:Πιστεύεις ότι σε full scale σύγκρουση χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση θα αντιστεκόμασταν πολύ περισσότερο από όσο κρατάει η Ουκρανία; Θα ήθελα να πιστεύω πως ναι, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
< Note >
mousatos έγραψε:Vagnar έγραψε:Τι θα τους κάνουν οι Σκανδιναβοι, θα σταματήσουν τα κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ της Μόσχας;
Θα βοηθήσουν τους Ουκρανούς , θα συσπειρώσουν την Ευρώπη.
H Γερμανία στέλνει 400 αντιαρματικά .Η απόφαση ανατρέπει τη γενική απαγόρευση που είχε επιβληθεί από τη Γερμανία για την αποστολή οπλικών συστημάτων σε εμπόλεμη ζώνη .
https://www.protothema.gr/world/article ... -oukrania/
Serf έγραψε:Πιστεύεις ότι σε full scale σύγκρουση χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση θα αντιστεκόμασταν πολύ περισσότερο από όσο κρατάει η Ουκρανία; Θα ήθελα να πιστεύω πως ναι, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
< Note >
:quality(70)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/mco/NEJWN6SR6VGOZAJBJTPTDCFVSY.jpg)
:quality(70)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/mco/AP6BFVT6D5GQ5F753LQ34APN5Y.jpg)
:quality(70)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/mco/R2NZNWMEFNDETJWRBPSO6EP54I.jpg)
:quality(70)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/mco/IRW7CNRGIBHGFFFM6WSDZG427E.jpg)
:quality(70)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/mco/WIDBR3LNL5AKXDEMZDONHLHWAU.jpg)
Hellenic tifosi έγραψε:Τώρα διάβασα επίσης ότι η Ουκρανία έχει και πυρηνικά εργοστάσια για ρεύμα. Ο Αλλάχ να φυλάξει μη γίνει καμία στραβή εκει![]()

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου γ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]