Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Geo f1 έγραψε:Ο Gary Anderson διαφωνεί πάντως.

.
Να σου πω την αλήθεια μου, διαβάζοντας και τον GA και το άρθρο του f1 technical, μεγαλύτερη βάση θα έδινα στο δεύτερο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#752427 Όλη μέρα στον υπολογιστή με τις τσόντες λογικό είναι
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
uncle_nontas έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ο Gary Anderson διαφωνεί πάντως.

.
Να σου πω την αλήθεια μου, διαβάζοντας και τον GA και το άρθρο του f1 technical, μεγαλύτερη βάση θα έδινα στο δεύτερο.

< >

Ο GA έχει καταντήσει Αλέφαντος...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#752464 Έχω διαβάσει όλα τα άρθρα του GA για τα μονοθέσια στο The Race. Η εντύπωση που μου έχει δημιουργήσει είναι πως ΔΕΝ έχει δίκιο. Γιατί δεν παραθέτει στοιχεία, ή μετρήσεις ή προσομοιώσεις, τίποτε απολύτως. Μόνον την εμπειρία. Ε, συγνώμη, αυτό δεν αρκεί. Δείτε την ανάλυση που έβαλε παραπάνω ο BARHonda πχ.
Aυτό δεν σημαίνει πως κάνει λάθος ο GA απαραίτητα, αλλά πως καλώς ή κακώς, δεν μου φτάνει απλώς η γνώμη του, όσο κι αν η εμπειρία του είναι τεράστια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#752465 7:30 Θα δουμε και την Αλπιν και μετα εμεινε μονο η Αλφα Ρομεο που ειναι στις 27/02.
Ποσο γρηγορα περασαν οι μερες.
Μεθαυριο ξεκινουν οι δοκιμες.
Εκει δλδ θα βλεπουμε ξερους χρονους στο τελος της ημερας?
Χωρις πολλα πολλα?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#752479 Αλλιώς τί βλέπουμε; Την τέχνη της παραπλάνησης; Δεν υπάρχει κάτι πιο ανούσιο για έναν θεατή από το winter testing
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#752483 Αξιοπιστια για μενα.
Θυμασαι οταν ειχαν αλλξει οι κανονισμοι απο το 2013-->2014 τι γελιο επεφτε με την Redbull που δεν μπορουσε να βγει απο τα πιτς λογω Ρενω?
Η ακομα καλυτερα το 2015 που ολοι εγραφαν χχχ γυρους και εβλεπες την Μακλαρεν Χοντα 7 laps :s_biggrin

Οκ τωρα δεν εχουμε αλλαγες στους κινητηρες αλλα θα ηταν ωραια να ειχαμε live autosport
Άβαταρ μέλους
By g8777
#752497 Για τεχνικά θέματα μόνο Craig Scarborough (και Οχιά -7 με συνδρομή, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

Και ο Διάκος αυτόν ξεπατικωνει. Βέβαια ο Διάκος τον προφέρει Σκαρμπορο αντί του σωστού Σκαρμποραφ. :s_wacko

Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By g8777
#752532 https://www.youtube.com/watch?v=hfjHJneVonE&ab_channel=EurovisionSongContest

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#752535 Ευτυχώς άκυρο το παραπάνω :lol:

edit θα χρησιμοποιήσουν και το προηγούμενo livery στους 2 πρώτους αγώνες