Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#752309 Μια ζωή τ'αποφάγια των άλλων παίρναμε, τι σου κάνει εντύπωση;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#752325 Τα συμφέροντα των ΚΤΕΛ, διαδίδουν σαν παπαγαλάκια βλακειες ρηκαν και το θέμα της Άμμου ώστε να μην τα βάλλουν στη κυκλοφορία.
Συνδικαλιστές rulez!!!@

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#752330 Και όχι μόνο των ΚΤΕΛ , στο παιχνίδι της σπεκουλας καί διασποράς αστικών μύθων
έχει μπει και η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Οργανισμών Λιμενος (Π.Σ.Ο.Λ) .
Μέσο μεταφοράς made in Italy με πρόβλημα αξιοπιστίας δεν έχει κυκλοφορήσει βέβαια. Και ούτε πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
By mirage
224v έγραψε:Τα συμφέροντα των ΚΤΕΛ, διαδίδουν σαν παπαγαλάκια βλακειες ρηκαν και το θέμα της Άμμου ώστε να μην τα βάλλουν στη κυκλοφορία.
Συνδικαλιστές rulez!!!@

.
Βλακειες δεν ειναι ακριβως.Υπαρχουν υπερβολές στο κείμενο, υπαρχουν ανακρίβειες εκει που λέει για παράδειγμα για τα Πολωνικά Pendolino που ειναι αλλο μοντέλο, αλλα υπαρχουν και αλήθειες για το συγκεκριμένο μοντέλο που αφορά την Ελλάδα . Ο χρόνος θα δείξει. Στην Ιταλία παντως κυκλοφορούσαν κανονικά μετα απο πολλες αλλαγες πριν έρθουν στη Ελλάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#752353 Τα έχουμε εδώ και ένα χρόνο και κάθονται!!!! Και άρθρα στα ΜΜΕ τα κατηγορούν ως σαπακια κάτι που δεν ισχύει, απλά τα ΚΤΕΛ ζουν και βασιλεύουν εις βάρος του κόσμου που δεν μπορεί να πάει γρήγορα και φτηνότερα σε προορισμούς με μεγάλη ζήτηση.
Στην Ιταλία δεν έχουν την άμμο σαν πρόβλημα, εμείς εδώ το έχουμε αναγάγει σε ιδιαίτερο πρόβλημα

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#752397 Καποιος λόγος θα υπάρχει. Μεγαλο ή μικρό θέμα εφόσον υπάρχει απαίτηση για κάτι τέτοιο οφειλαν να το είχαν κανει όταν τα ετοιμάζανε για Ελλάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#752424 Συμφωνα με αρθτο που διαβασα αλλου , και δεν θυμαμαι που γαμωτ, αρχικα φερανε το 485 και το παρουσιασαν, εκαναν δοκιμες, κλπ. Τωρα φερνουν αλλο

πως το λενε αυτο να δεις.....
Άβαταρ μέλους
By mirage
#752442 Πρακτικά δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ 460,470,480 και 485 πέραν του τύπου ρεύματος με τον οποίο είναι συμβατά.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#757024 Καλή φάση να μπορούσες να πας από Θεσσαλονίκη Βελιγράδι σε δύο ώρες ή Βουδαπέστη σε τρεις ώρες με το τρένο! :thumbsup:

Αντίστοιχη λογική για μείωση των αεροπορικών ταξιδιών για αποστάσεις κάτω των 500Km και αντικατάσταση τους από τον σιδηρόδρομο υπάρχει και στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε ακόμη. Ειδικά για την χώρα μας δεν το συζητάμε. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#757050 2 χρόνια περιμένω να πάω Θεσσαλονίκη με το 470!!! Αλλά τα γνωστά συμφέροντα βάζουν εμπόδια...

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#757056 Μου λείπουν και αυτές αλλά δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα.
Η διαδρομή είναι το πρώτο, με την ποιότητα υπηρεσιών, ώστε να πιστέψω ότι κάτι θα αλλάξει στα τραίνα στη χώρα, που τα έχουν εγκαταλείψει τόσες δεκαετίες. Έχω να πάω μεγάλη διαδρομή από το 2000, φορτωμένο το όχημα στο τραίνο... ένας βραδυνος εφιαλτης...

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#757294 Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι έπρεπε να κατεβει όλη η οικογένεια Αθήνα από Θεσσαλονίκη και όλοι θέλαμε να το κάνουμε με τραίνο για την εμπειρία!!!!, μετά ομως δεν το ξαναθελησαμε!!! Για αυτό και τωρα θέλω να κάνω τη διαδρομή με άλλη ταχύτητα.
Οδική έχω χρόνια να πάρω, όταν έπαθε μίζα το 2.24v μετά από 27 χρόνια.....ιταλική ποιοτης γαρ.

.