Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#751844 Γιατί HF; Δερματίνη έχει και αυτή που έχω τώρα (από το ΙΚΕΑ) και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Geo f1 έγραψε:Κακως δεν την πήρες.

Την παράγγειλα να μου τη φέρουν συναρμολογημένη σπίτι :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:Γιατί HF; Δερματίνη έχει και αυτή που έχω τώρα (από το ΙΚΕΑ) και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Γιατί σαν υλικό δεν αναπνέει και ιδρώνεις πολύ παραπάνω από το ύφασμα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#751850 Μια είναι η καρέκλα την τελευταία 2ετια

https://secretlab.eu/pages/promotions?u ... x1EALw_wcB

Σε δερμάτινη, ύφασμα και nappa leather, με επιλογή και μεγέθους ανάλογα το ύψος και τα κιλά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:
Scotch έγραψε:Γιατί HF; Δερματίνη έχει και αυτή που έχω τώρα (από το ΙΚΕΑ) και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Α, εντάξει. Δίκιο έχεις γενικά, αλλά και με του ΙΚΕΑ ήμουν μια χαρά, οπότε πιστεύω θα είμαι ΟΚ. Ελπίζω να μην είναι χειρότερη ποιοτικώς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

Α, εντάξει. Δίκιο έχεις γενικά, αλλά και με του ΙΚΕΑ ήμουν μια χαρά, οπότε πιστεύω θα είμαι ΟΚ. Ελπίζω να μην είναι χειρότερη ποιοτικώς.

Υπάρχει και σε ύφασμα πάντως, άρα δεν βλέπω γιατί να την πάρεις σε δερματίνη. Είναι λίγο πιο ακριβή (προφανώς) αλλά όχι κάτι τραγικό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#751858 Γενικά δεν ιδρώνω εύκολα και δεδομένου ότι η δερμάτινη δεν λερώνεται και εύκολα όπως το ύφασμα, την προτιμώ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#751864 Υπάρχει και a/c όταν ζεστάνει το καλοκαίρι... :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Scotch έγραψε:Dimik δεν τη βλέπω στο skroutz, μήπως δεν έρχεται εδώ.
Στέλνουν παντού απευθείας από τις αποθήκες τους.

Ήμουν έτοιμος να πάρω μια για το γραφείο γιατί στο σπίτι δεν έχω χρόνο να την απολαύσω, τελικά μου αγόρασαν για το γραφείο και μετεθεσα την αγορά στο μέλλον.

Αλλά διαβάζοντας reviews και βλέποντας βίντεο είναι η καλύτερη με διαφορά, παράλληλα και αρκετά κομψή.

< >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#752036 Η Ikea - Markus στέκεται ακόμα σαν καλή/αξιόπιστη επιλογή;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
JarnoT έγραψε:Η Ikea - Markus στέκεται ακόμα σαν καλή/αξιόπιστη επιλογή;

Αυτήν έχω. Πολύ αναπαυτική και ιδιαίτερα ανθεκτική. Παρόλο που είναι ~10ετίας, δεν κάνει κιχ.